GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος!...

Από το http://www.vimaonline.gr/ . Συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και ο αρχισυντάκτης του site www...

Από το http://www.vimaonline.gr/.

Συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και ο αρχισυντάκτης του site www.zougla.gr όπως μεταδίδει το koutipandoras.gr μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που κατέθεσε εναντίον τους ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης.
Ο Τριανταφυλλόπουλος είχε αναρτήσει στο site του δηλώσεις του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής Γιώργου Σούρλα, ο οποίος υποστήριζε πως ο Κώστας Βαξεβάνης «έθαψε» θέμα για το λαθρεμπόριο πετρελαίου. Συγκεκριμένα μάλιστα, το site έγραφε πως αυτό το «θάψιμο» σχετίζεται με κυκλώματα λαθρεμπόρων πετρελαίου. Ο Βαξεβάνης είχε μηνύσει και το Γιώργο Σούρλα γι αυτό παραθέτοντας μάλιστα στη μήνυση του όλα τα δημοσιεύματα της «Πανδώρας» που αναφέρονταν στις καταγγελίες του κ. Σούρλα για το λαθρεμπόριο πετρελαίου.
Οι Τριανταφυλλόπουλος και Γεωργιάδης συνελήφθησαν το πρωί, μετά από μια ενδιαφέρουσα γνωμάτευση της εισαγγελίας Αθηνών, η οποία απεφάνθη ότι συκοφαντικά δημοσιεύματα τα οποία παραμένουν αναρτημένα, αποτελούν ένα διαρκές αδίκημα και ως εκ τούτου δικαιολογείται η ενεργοποίηση του αυτοφώρου όσο αυτά είναι αναρτημένα.
Αυτό σημαίνει πρακτικά πως ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μπορεί να οδηγείται συνεχώς στο αυτόφωρο για όσα δημοσιεύματα έχει αναρτήσει και παραμένουν αναρτημένα και για τα οποία οι θιγόμενοι τον έχουν μηνύσει. Η απόφαση της εισαγγελίας είναι μία απόφαση που δημιουργεί νομολογία στο θέμα του ηλεκτρονικού εγκλήματος.

10 σχόλια

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΚΥΡΙΟ" ΜΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΘΑΛΠΤΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και να πάει και φαντάρος επιτέλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 12.47 βλεπω οτι αναρτηθηκε αυτη η ειδηση..

    1318 τωρα. Και ρωταω!!:

    Ειναι δυνατον να ειναι ΑΚΟΜΑ μεσα ο ταρζαν το μακης μας????

    Ειναι δυνατον??


    Κατα την ταπεινη μου γμωμη ειναι αδυνατον.
    Ειμαι σιγουρος οτι εχει βγει ηδη..

    Και στη απιθανη περιπτωση που δεν βγηκε ,Ε!Ε! το πολυ πολυ μεχρι το βραδακι θα ειναι εξω να κανει την.."εκπομπη του"!!!!

    Παιδια "μακης " ειναι αυτος δεν ειναι παιξε γελασε!!!
    "μακης ο ταρζαν",που εχει ξελασπωσει παμπολλες φορες την αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σφαγή συμφερόντων: Συνελλήφθη
    (στο μεταξύ αφέθηκε ελεύθερος)
    ο Τριανταφυλλόπουλος μετά από μήνυση Βαξεβάνη.

    [Ο Βαξεβάνης τελικά αποκαλύπτεται σαν ο δικομανής που χάσαμε! Έχει τρελάνει όλους στις μηνύσεις παρόλο που ξέρει ότι σε λίγο θα αφεθούν ελεύθεροι και θα αθωωθούν γιατί οι ιστορίες του δεν μπορούν να αποδειχθούν... Εν τω μεταξύ πάσχει και από μανία καταδίωξης μιας και σήμερα στη σελίδα του δημοσιεύει τη φωτο κάποιου ο οποίος λέει τον παρακολουθεί για λογαριασμό τραπεζίτη... μήπως πρέπει να τον κοιτάξει κανας γιατρός;]

    Συνελήφθη σήμερα ο γνωστός δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με τη διαδικασία του αυτοφώρου, έπειτα από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που κατέθεσε εναντίον του ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης.
    H μήνυση αφορά δηλώσεις του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής Γιώργου Σούρλα, που είχαν αναρτηθεί στη zougla.gr. Στις δηλώσεις του, ο κ. Σούρλας υποστήριζε πως ο Κώστας Βαξεβάνης «έθαψε» θέμα για το λαθρεμπόριο πετρελαίου.

    Να σημειωθεί ότι συνελήφθη και ο αρχισυντάκτης του zougla, Νικος Γεωργιάδης, ενώ ο κ. Βαξεβάνης είχε μηνύσει και τον κ. Σούρλα παραθέτοντας στη μήνυση του δημοσιεύματα της «Πανδώρας» που αναφέρονταν στις καταγγελίες του κ. Σούρλα για το λαθρεμπόριο πετρελαίου.

    Οι κύριοι Τριανταφυλλόπουλος και Γεωργιάδης συνελήφθησαν σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας του κ. Βαξεβάνη (koutipandoras.gr), η σύλληψη ήρθε μετά «από μια ενδιαφέρουσα γνωμάτευση της εισαγγελίας Αθηνών, η οποία απεφάνθη ότι συκοφαντικά δημοσιεύματα τα οποία παραμένουν αναρτημένα, αποτελούν ένα διαρκές αδίκημα και ως εκ τούτου δικαιολογείται η ενεργοποίηση του αυτοφώρου όσο αυτά είναι αναρτημένα».

    Ωστόσο, ο Εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διερευνηθεί αν διαπράχθηκε κάποιο αδίκημα, και στη συνέχεια οι δύο δημοσιογραφόι αφέθηκαν ελεύθεροι. Οι κύριοι Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και Νίκος Γεωργιάδης θα κληθούν να δώσουν ανομωτί καταθέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΥΚΑΙΡΙΑ
    ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΔΥΔΙΜΟΤΕΙΧΟ ΜΠΛΟΥΖ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βαθύ πράσινο κράτος παντού !!

    ΕΥΤΥΧΩΣ!! Δεν δέχθηκε συμβιβασμό με τον παχύδερμο υβριστή του Καραμανλή
    ο Ζαχόπουλος.

    [Έτσι! Γιατί αυτοί οι ρουφιάνοι δεν καταλαβαίνουν από λόγια αλλά μόνο από JUMBO όπως λέει και η διαφήμιση...]

    Δεν έγινε δεκτή η εισαγγελική πρόταση για συμβιβασμό των δύο πλευρών στην υπόθεση της απόπειρας εκβίασης του πρώην γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού, Χρήστου Ζαχόπουλου.

    Ο πολιτικώς ενάγων Χρήστος Ζαχόπουλος δήλωσε στο δικαστήριο ότι...εκτιμά την πρόταση του εισαγγελέα «να βρεθεί αμοιβαία λύση με όρους αποκατάστασης του ονόματος του, αλλά και της Δικαιοσύνης», αλλά διατύπωσε την επιθυμία του να προχωρήσει η διαδικασία, ενώ έκανε αναφορά σε «παιχνίδια αναβολών ή διακοπών, προς άγραν εντυπώσεων».

    Η φράση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προέδρου του δικαστηρίου [Προσβλήθηκε ο ΠΑΣΟΚος δικαστής που ήθελε τον συμβιβασμό και γι αυτό, όπως θα διαβάσετε παρακάτω,... έδωσε νέα αναβολή στη δίκη!!!]. «Το δικαστήριο δεν επιτρέπει να παίζονται παιχνίδια. Δεν είπε κανείς ότι η υπόθεση δεν θα ερευνηθεί. Η διαδικασία θα συνεχιστεί και το δικαστήριο θα συνεκτιμήσει κάποιες καταθέσεις. Αυτό να το γνωρίζετε οι πάντες. Δεν θ' αφήσει το δικαστήριο το ρόλο του στους διαδίκους» είπε ο πρόεδρος της έδρας, ενώ επίσης ενοχλημένος από την λέξη «παιχνίδια» δήλωσε και ο εισαγγελέας [...ο οποίος και είχε προτείνει τον συμβιβασμό!!].

    Οι συνήγοροι υπεράσπισης είπαν στο δικαστήριο ότι ο γιος του Χρ. Ζαχόπουλου τους ζήτησε, το περασμένο Σάββατο, να συναντηθούν στη Θεσσαλονίκη. Η συνάντηση, ωστόσο, δεν πραγματοποιήθηκε, λόγω υποχρεώσεων των δικηγόρων και έτσι ζήτησαν νέα διακοπή της διαδικασίας, προκειμένου να μεταβούν στη συμπρωτεύουσα εντός των επόμενων ημερών.

    Το δικαστήριο αρνήθηκε νέα διακοπή της διαδικασίας, καθώς έκρινε ότι είχε δοθεί ήδη αρκετός χρόνος για το θέμα του συμβιβασμού.

    Η δίκη, ωστόσο, διακόπηκε για τη Δευτέρα, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας ο συνήγορος υπεράσπισης του Θ. Αναστασιάδη.

    Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...
    ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΑΔΙΚΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΧ@ΔΙ@ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

    O Θέμος είναι υπεράνω νόμων.
    Αν χρειαστεί θα καταργηθούν τα δικαστήρια, για να μην καταδικαστεί.
    Θα αλλάξει το Σύνταγμα, θα αλλάξει όνομα η χώρα, αλλά ο παιδοβούβαλος εκλεκτός, δεν υπάρχει περίπτωση να καταδικαστεί ό,τι κι κάνει.

    Ακόμη κι αν μπροστά στα μάτια των δικαστών, βγάλει όπλο και πυροβολήσει έναν θεατή της δίκης, οι δικαστές θα αποφανθούν ότι δεν ήταν ο κ.Θέμος, αλλά ένας σωσίας.
    Θα το δείτε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. επι τελους . ο κατηγορος των παντων .καποιος να μου πει μια υποθεση που εβγαλε να πηγε στη εισαγγελεα.ρε παιδια αυτος δεν ηταν που εγλυφε τον καραμανλη με το ο προθυπουργος μου και ο προθυπουργος μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΡΕΥΝΑ • ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ..


    Ποδοσφαιριστές πεινάνε, μπασκετμπολίστες φυτοζωούν με δανεικά και αγύριστα, οι ομάδες δεν έχουν να πληρώσουν, ο ΠΣΑΠ δηλώνει αδυναμία να βοηθήσει, το κράτος δεν υπάρχει με την έννοια ότι φέρει ευθύνη για το γενικό κατάντημα της οικονομίας.

    Η έρευνα της FIFA φέρνει στην επιφάνεια μαρτυρίες και περιστατικά αθλητών που συγκλονίζουν.

    Στην αθλητική Ελλάδα του 2012, λίγοι κερδίζουν, οι περισσότεροι δεν μπορούν καν να επιβιώσουν.

    Και το ερώτημα εάν υπάρχει αύριο έχει απαντηθεί από το αποτέλεσμα αυτής της έρευνας. Όχι. Αύριο δεν υπάρχει.

    Η εποχή των μεγάλων συμβολαίων έχει πεθάνει και ολοένα και καθημερινά όλοι σκεφτόμαστε ότι η μοναδική λύση είναι να οδηγηθούμε στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

    Μπορούμε όμως;

    Η έρευνα αυτή μας αναγκάζει εκ των πραγμάτων να αναρωτηθούμε άμεσα, να προβληματιστούμε άμεσα και να προτείνουμε λύσεις άμεσα.

    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΕ ΑΔΕΙΑ. ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ
    Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του 21χρονου Πέτρου Κοντσίδη:

    "Τον Ιανουάριο του 2011 έφυγα από τον Μακεδονικό και πήγα στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

    Εκεί πήρα κάποια χρήματα ως προκαταβολή τη μέρα που υπέγραψα, στις 28 Ιανουαρίου.

    Θυμάμαι καλά την ημέρα που πήρα εκείνα τα χρήματα διότι ήταν τα πρώτα και τα τελευταία που πήρα από την Καρδίτσα.

    Υπήρχαν φορές που είχα 25 Ευρώ για να γυρίσω στη Θεσσαλονίκη και δεν "φούλαρα" το αμάξι.

    Και αυτό διότι αν το έκανα αυτό, δε θα είχα λεφτά για τα διόδια που υπάρχουν στο δρόμο μέχρι τη Θεσσαλονίκη.

    Για τη του περιπέτεια στον Αετό Σκύδρας λέει:Δεν μας πλήρωναν και τον Ιανουάριο αποφάσισα να φύγω.

    Τελικά με παρακάλεσαν να μείνω δυο εβδομάδες παραπάνω διότι ξέρανε οτι δε θα κατεβάζανε ενδεκάδα αν έφευγα.

    Υπήρχε παιχνίδι στο οποίο ένας από τους δυο κεντρικούς αμυντικούς που είχανε μείνει στην ομάδα έπαιξε τερματοφύλακας.

    Έναν γκολκίπερ είχαμε και είχε αποβληθεί στο προηγούμενο παιχνίδι. Αυτό δε μου έχει τύχει ποτέ, ούτε και στο τοπικό απ' όπου ξεκίνησα.

    Ο Αντώνης Παναγιωτόπουλος (ξεκίνησε την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και τελευταίος του σταθμός ήταν ο Εθνικός Αστέρας), έχει καταγγείλει αρκετές φορές τα κακώς κείμενα του ποδοσφαίρου:

    Είναι απορίας άξιο πως επιβιώνουν κάποιες ομάδες που δεν μπορούν να ανταποκριθούν ούτε στα στοιχειώδη.

    Για ποιο λόγο παραμένουν στις κατηγορίες και τι εξυπηρετούν;

    Έφτασα στο σημείο να μαλώνω με την γυναίκα μου η οποία μου ζητούσε να σταματήσω την μπάλα αφού έβλεπε πως με κορόιδευαν.

    Δεν σέβονται ούτε την προσωπικότητα ούτε την οικογένεια κανενός...


    ΣΤΉΝΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΡΕ ΝΑ ΈΧΕΤΕ ΝΑ ΦΆΤΕ.. ΑΦΟΎ ΔΕΝ ΠΆΝΕ ΦΥΛΑΚΉ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΎΠΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ --ΚΟΚΚΑΛΗ--ΒΑΡΔΙΛΟΓΙΑΝΝΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΩ ΠΩ

    ΓΟΥΣΤΑ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση