GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιοι θα στελεχώσουν το «νέο» ΠΑΣΟΚ...

Aναμένεται να ανακοινωθεί το οργανωτικό πλάνο του Ευάγγελου Βενιζέλου για το «νέο» ΠΑΣΟΚ. Διαβάστε ποιοι θα στελεχώσουν τη νέα κομματική ...

Aναμένεται να ανακοινωθεί το οργανωτικό πλάνο του Ευάγγελου Βενιζέλου για το «νέο» ΠΑΣΟΚ. Διαβάστε ποιοι θα στελεχώσουν τη νέα κομματική προσπάθεια.
Πέντε γραμματείες, 17 τομείς, περίπου 100 στελέχη (βουλευτές και κομματικοί) είναι grosso-modo, το οργανωτικό πλάνο του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Η Ιπποκράτους προϊδεάζει ότι «θα υπάρχει χώρος και ρόλος για όλους όσους θέλουν να προσφέρουν» και πως ο κ. Βενιζέλος θα κινηθεί στην λογική των ισορροπιών.
Σύμφωνα με δημοσίευμα στην iefimerida.gr, πρόθεση του κ. Βενιζέλου – όπως βεβαιώνουν στενοί του συνεργάτες – είναι να οικοδομήσει ένα νέο οργανωτικό προφίλ του ΠΑΣΟΚ, με όργανα που θα αλληλοτροφοδοτούνται, στα οποία θα μετέχουν και έμπειρα αλλά και νεότερα στελέχη. Το μοντέλο θα ακολουθηθεί στην Πολιτική, την Οργανωτική και την Επικοινωνιακή Γραμματεία, στην Γραμματεία Περιφερειακής Ανασύστασης και στην Γραμματεία Παρακολούθησης και Υποστήριξης του κυβερνητικού έργου.
Στην Πολιτική Γραμματεία (η νέα εκδοχή του Πολιτικού Συμβουλίου επί Γιώργου Παπανδρέου ή Εκτελεστικού Γραφείου επί Ανδρέα Παπανδρέου και Κώστα Σημίτη) θα μετέχουν περί τα 14 στελέχη:
Από 9-11 πρόσωπα επιλογής Βενιζέλου, θα οποία θα προστεθούν και ex officcio θεσμικά στελέχη όπως ο γραμματέας της ΚΟ κ. Γιάννης Μανιάτης, η εκπρόσωπος του κόμματος κυρία Φώφη Γεννηματά και ο Συντονιστής της Οργανωτικής Γραμματείας, θέση για την οποία προαλείφεται ο κ. Πάρης Κουκουλόπουλος.
Στην Ιπποκράτους κυκλοφορούν ονόματα, όπως των Κώστα Σκανδαλίδη, του Πέτρου Ευθυμίου, του Μίμη Ανδρουλάκη, κ.α. από τους «παλιούς». και νέων όπως των Νίκου Ανδρουλάκη Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, Νάντιας Γιαννακοπούλου. Ο κ. Βενιζέλος προτίθεται να κάνει προτάσεις στους Ανδρέα Λοβέρδο και Άννα Διαμαντοπούλου σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις που θα έχει μαζί τους τα επόμενα 24ωρα, ωστόσο θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να τις αποδεχθούν.
Στην Οργανωτική Γραμματεία πέραν του κ. Κουκουλόποπουλου που θα τεθεί επικεφαλής, θα κληθούν να συμμετάσχουν στελέχη όπως η Έφη Χαλάτση, ο Δημήτρης Καρύδης, ο Βαγγέλης Αργύρης, ο Γρηγόρης Φελώνης, ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος κ.α. Ο κ. Βενιζέλος δέχεται εισηγήσεις να αξιοποιήσει στο όργανο και άλλα έμπειρα στελέχη, όπως τον μέχρι πρότινος γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη, που γνωρίζει όσο ελάχιστοι την ανθρωπογεωγραφία του Κινήματος.
Αλλαγές θα υπάρξουν και στο Δ.Σ του ΙΣΤΑΜΕ, όπου θα αντικατασταθεί ο κ. Ηλίας Μόσιαλος, αλλά και στον ορισμό ομάδων: Στην Γραμματεία Ανασύστασης θα οριστούν 13 υπεύθυνοι οι οποίοι θα αναλάβουν από μία διοικητική περιφέρεια.
Πηγές της Ιπποκράτους δήλωναν «άγνοια» σχετικά με το σενάριο που διακινήθηκε για ορισμό δύο αντιπροέδρων στο ΠΑΣΟΚ αντί για γραμματέα του Κινήματος ‘Έτσι κι αλλιώς, το θέμα παραπέμπεται για το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ (το Νοέμβριο πιθανότατα) ενώ αρκετοί σημειώνουν ότι εφόσον ο κ. Λοβέρδος αρνείται την θέση, «δεν έχει νόημα» μια τέτοια κίνηση.

4 σχόλια

  1. Να δείτε ότι οι γερμανοί συμμορίτες, θα προσπαθήσουν να φέρουν παράνομα, γερμανούς / αυστριακούς για να επανδρώσουν τη συμμορία τους. Μήπως θα τους πάρει κανείς είδηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τελιωσατε ρεεεε δεν το εχετε καταλαβει ακομα ο κοσμος σας εστειλε στο διαολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι τίτλοι τέλους έχουν ήδη ''ανέβει'' στην οθόνη και κάποιοι που δέν το έχουν αντιληφθεί αλλάζουν κάθισμα να βολευτούν καλύτερα.
    Σε λίγο θα ανάψουν τα φώτα και ο ταξιθέτης θα τους πετάξει έξω με το σκατόφτυαρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΜΟΥΡΗ ΤΩΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙΩΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΠΕΙΤΕ.ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΤΕ ΑΝΑΓΟΥΛΑ .ΚΟΙΤΑ ΜΟΥΡΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ.ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΔΙΚΟΛΑΒΕ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση