GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί μπήκε (στην πραγματικότητα) στο στόχαστρο ο Πολύδωρας...

Από τον Νίκο Αναγνώστου. «Είμαι ετοιμοπόλεμος, είμαι έτοιμος να τους αντιμετωπίσω» είναι η απάντηση με την οποία αντέδρασε ο πρώην πρόεδρ...

Από τον Νίκο Αναγνώστου.

«Είμαι ετοιμοπόλεμος, είμαι έτοιμος να τους αντιμετωπίσω»
είναι η απάντηση με την οποία αντέδρασε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Βύρων Πολύδωρας στο θόρυβο που προκλήθηκε για τον διορισμό της κόρης του Μαργαρίτας, σε θέση μετακλητού υπαλλήλου στο γραφείο του στη Βουλή. Το θέμα αυτό καθ' αυτό είναι υπαρκτό αλλά και παλαιό μεν, επομένως το ερώτημα είναι γιατί "ανακινείται" τώρα. Άλλωστε, ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος πολιτικός -στην Ελλάδα και το εξωτερικό - είναι που παίρνει ως συνεργάτες συγγενικά του πρόσωπα.΄
Άλλο είναι λοιπόν το παρασκήνιο. Ο Β. Πολύδωρας είναι πρώτος στη λίστα με τους υποψήφιους αντάρτες που η ηγεσία της ΝΔ περιμένει να εκδηλωθούν μετά τον 15αύγουστο, όταν θα έρθουν προς ψήφιση τα νέα επαχθή μέτρα. Γι' αυτό και "καίει" την αξιοπιστία του από τώρα με αυτόν τον τρόπο. Κάπως ανάλογα με τα περί "αρμοδιοτήτων" που ζητούσε -και γι αυτό ....παραιτήθηκε- ο Νικολόπουλος, αλλά εκείνος τους έπιασε στον ύπνο. Με τον Πολύδωρα, τώρα, κινούνται λοιπόν πιο προληπτικά. Ο ίδιος όμως δεν δείχνει να κάνει πίσω. Εξ' ου και η δήλωση: «Είμαι ετοιμοπόλεμος, είμαι έτοιμος να τους αντιμετωπίσω»...

27 σχόλια

  1. "Άλλωστε, ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος πολιτικός -στην Ελλάδα και το εξωτερικό - είναι που παίρνει ως συνεργάτες συγγενικά του πρόσωπα".

    Σε ποιες χώρες αναφέρεστε; Μπορείτε να μας πείτε μια ή δυο περιπτώσεις; Εγώ μπορώ να μιλήσω για τη Γερμανία στην οποία έζησα 22 χρόνια και εργάστηκα δέκα χρόνια στο γερμανικό δημόσιο. Γνωρίζω ότι στη Γερμανία υπάρχει το ασυμβίβαστο.Το επιχείρημα ότι ο υπουργός χρειάζεται άτομα προσωπικής εμπιστοσύνης είναι ανόητο γιατί όλα σχεδόν τα σκάνδαλα διαφθοράς έχουν να κάνουν με το νεποτισμό. Αλλωστε, τι σημαίνει έμπιστα άτομα. Ολοι οι άλλοι Ελληνες είμαστε αναξιόπιστα άτομα και επικίνδυνα για το δημόσιο συμφέρον;

    Αλέξανδρος Πιστοφίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην κοσμάρα του ο Βύρων: Τον πολεμάνε εσωκομματικοί αντίπαλοι... ενώ ο λαός του ζητάει να διορίσει κι άλλη κόρη....

    «Είμαι ετοιμοπόλεμος, είμαι έτοιμος να τους αντιμετωπίσω», λέει ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Β. Πολύδωρας αναφερόμενος στο θόρυβο που προκλήθηκε για τον διορισμό της κόρης του Μαργαρίτας Βύρωνος Πολύδωρα, σε θέση μετακλητού υπαλλήλου στο γραφείο του στη Βουλή.
    Οπως διαβάζουμε στον Βηματοδότη, ο κ. Πολύδωρας εμφανίζεται έτοιμος, όπως λέει, να... απασφαλίσει, επειδή θεωρεί ότι ο θόρυβος που δημιουργήθηκε «είναι κατευθυνόμενος από εσωκομματικούς του αντιπάλους», όπως είπε -σύμφωνα με τη στήλη- οργισμένος, σε συνεργάτη μου.

    Ρε Πολύδωρα πάντρεψε τις κόρες σου και άσε το έχει δέκα ματαπτυχικά.
    Μετά λέμε γιατί δεν γεννιώνται ελληνόπουλα.
    Ποιες θα τα γεννήσουν;
    Αυτές που μαζεύουν μεταπτυχιακά και στα 35-40 ψάχνουν κορόιδο για να του φορτωθούν.

    Πήξαμε στις πολύγλωσσες... γεροντοκόρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί δεν βάζετε μια φωτογραφία της να δούμε πώς είναι η μουνίτσα του Βύρωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ
    ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΔΩΡΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ Η ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣΤΑΤΗ ΝΤΡΟΠΗ ΞΕΡΟΥΝ ΣΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΒΥΡΩΝ
    ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΙΑ
    ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΙΜΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ
    ΟΥΣΤ ΣΚΑΤΙΑΔΕΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ
    ΚΟΠΡΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
    ΒΡΩΜΟΚΟΠΡΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οι μυστικες υπηρεσιες του ισραηλ σε συνεργασια με τη CIA εχουν δημιουργησει το δηθεν σκανδαλο για να πληξουν τον εθνικο ηρωα και στρατηγο ανεμο

    Ποληδωρα ειμαστε μαζι σου σε αυτες τις δυσκολες ωρες, μη κανεις πισω θα σε ξαναψηφισουμε για να τιμησουμε το γεγονος οτι μας εκανες ΔΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χέστηκε ο Πολύδωρος που 'ταν στα πόδια γρήγορος.
    Βρίζετε εσείς; Στο μουνί της κόρης του αυτός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μιλάμε ΓΙΑ τον μαλάκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά αυτός βόδι του κερατά είναι, αυτή η καριόλα πώς το δέχτηκε; Και με τι μούτρα θα κυκλοφοράει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε παιδια δεν του αξιζει να γραφουμε για αυτον τον ανθρωπο.Δεν το βλεπετε οτι ειναι "αλλου"?Δεν καταλαβαινει τιποτα ο καραγκιοζης.Στα τετοια του κι αν τον βριζουν,ειναι παχυδερμο το ατομο.
    Να το δειτε πως δεν προκειται να γινει τιποτα..Και η κορη του θα κατσει εκει που την εβαλε και η παραταξη του θα κανει τουμπεκη ψηλοκομενη γιατι και αυτοι την εχουν χεσμενη την φωλια τους.Μεχρι εκατοστο ξαδερφο εχουν "βολεψειΣτειλτε τους λοιπον ολους στο δαβολο.Αυτοι ειναι η ντροπη της πατριδας μας..Αυτα τα καθηκια μας εφεραν σε αυτο το σημειο...Στηστε κρεμαλες στο συνταγμα .ειναι η μονη λυση να σωθει η ΕΛΛΑΔΑ μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βρε γαμήστε τους όλους να τελειώνουμε κορόιδα...Ρε κορόιδα που πάμε και αυτοκτονούμε μόνοι μας σαν ΗΛΊΘΙΟΙ.....

    (Τους έχω χεσμένους όλους, ΤΩΡΑ ΔΙΑΛΈΓΩ ΕΓΩ ΠΙΟ ΘΑ ΚΌΨΩ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΚΌΨΩ , ΏΣΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΑ ΜΈΤΡΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΎ ΜΟΥ ΤΑ ΙΣΟΔΎΝΑΜΆ)

    υ.γ Δέστε το σαιτ υπάρχει κάποιο πρόβλημα; γιατί κάποιες στιγμές χάνονται όλα τα κείμενα και φαίνεται μόνο μια μπλε σελίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν ξέρω γιατί ανακινείται τώρα το πρόβλημα του Πολύδωρα.
    Μπορεί να έχει πολιτικές σκοπιμότητες.
    Το ηθικό πρόβλημά του όμως παραμένει!
    Ο άνθρωπος έχει θράσος 1000 πιθήκων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΕΙΝΑΣΜΈΝΟΣΠαρασκευή 10 Αυγούστου 2012, 01:22 (APO ENIKOS G.R)


    Μία διαβολική ευφυΐα

    Με τίτλο «Ρόμπερτ Μάντελ, η διαβολική ευφυΐα του ευρώ», δημοσιεύθηκε στην αγγλική εφημερίδα «Guardian» πριν από λίγο καιρό ένα περίγραμμα των απόψεων του λεγόμενου «πατέρα του ευρώ».

    Ο Μάντελ, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια είναι ο θεωρητικός οδηγός για τα οικονομικά της προσφοράς, τα ρεϊγκανόμικς –ή, όπως τα αποκαλούσε ο Τζορτζ Μπους, τα «βουντού οικονομικά»–, τη μαγική πίστη στα γιατροσόφια της ελεύθερης αγοράς που ενέπνευσαν και τις πολιτικές της Μάργκαρετ Θάτσερ.

    Ο Μάντελ υποστήριζε πως λόγω των εργατικών νόμων και του πλαισίου κοινωνικής προστασίας ήταν πολύ δύσκολο να απολύσεις εργάτες στην Ευρώπη.

    Τη λύση σε αυτό το πρόβλημα την προσέφερε το ευρώ. Το ευρώ θα έκανε τη δουλειά του όταν οι κρίσεις θα έπλητταν τις οικονομίες, εξηγούσε ο Μάντελ.

    Αφαιρώντας τον έλεγχο του νομίσματος από τις κυβερνήσεις, οι αντιπαθείς, ασήμαντοι, εκλεγμένοι αξιωματούχοι, όπως τους χαρακτήριζε, δεν θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν κεϊνσιανές νομισματικές και δημοσιονομικές πολιτικές για να βγάλουν μια χώρα από την ύφεση.

    «Το ευρώ τοποθετεί τη νομισματική πολιτική πέραν της εμβέλειας των πολιτικών», έλεγε. «Και χωρίς δημοσιονομική πολιτική, ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουν οι χώρες θέσεις εργασίας είναι μέσω της ανταγωνιστικής μείωσης των κανονισμών για τις επιχειρήσεις».

    Αναφερόταν στους εργασιακούς νόμους, στις περιβαλλοντικές ρυθμίσεις και βεβαίως στους φόρους.

    Ολα αυτά θα σαρώνονταν με το ευρώ. Η δημοκρατία δεν θα μπορούσε να παρεμβαίνει στην αγορά.


    Το υπονοούμενο

    Kι όταν η δημοκρατία δεν μπορεί να παρέμβει στην αγορά, την εξουσία την έχουν εκείνοι που κατευθύνουν τις αγορές.

    Τραπεζίτες και τοκογλύφοι. Για τον Μάντελ, το ευρώ δεν αποσκοπούσε στο να καταστήσει την Ευρώπη μια ισχυρή, ενοποιημένη οικονομική μονάδα.

    Είχε σκοπό να καθιερώσει την υποχρεωτική νομισματική πειθαρχία που θα επέβαλε τη δημοσιονομική πειθαρχία και στους πολιτικούς.

    Και όταν θα εμφανίζονταν οι οικονομικές κρίσεις, οι αφοπλισμένες οικονομικά χώρες δεν θα μπορούσαν να κάνουν πολλά, εκτός από το να καταργήσουν εξ ολοκλήρου τις κρατικές ρυθμίσεις, να ιδιωτικοποιήσουν τις δημόσιες επιχειρήσεις μαζικά, να μειώσουν τους φόρους και να στείλουν το ευρωπαϊκό κοινωνικό κράτος στα αζήτητα.

    Ετσι μας φλομώνουν με τις «διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις», που στην ουσία είναι σχέδια συντριβής των εργασιακών δικαιωμάτων, και υποστηρίζουν ότι η «εσωτερική υποτίμηση» σε κάθε χώρα θα τις κάνει όλες πιο ανταγωνιστικές.

    Αυτό, όμως, που κάνει είναι να φέρνει μία ανθρωπιστική καταστροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. διαφωνώ με το άρθρο -γλύψιμο στoν ...ήρωα Πωλύδωρα.
    Είναι ένας γελοίος κλασικός Έλληνας πολιτικός.
    Έχουμε και εμείς παιδιά ρε ΠΟΥΣΤΗ Πολύδωρα, με παραπάνω πτυχία από τις κόρες σου και είμαστε και φτωχολογιά δεν ξεζουμίζουμε το δημόσιο χρήμα επί μισό αιώνα όπως εσύ. Αλλά τα δικά μας τα παιδιά ψάχνουν για καμμιά δουλίτσα να εξοικονομίσουν το φαγητό τους ,δεν διορίζονται στη Βουλή.
    Πουτάνας γιέ ,βρωμοπούστη που έδωσες 2 εκατομ΄ύρια ευρώ στους υπαλλήλους της Βουλής ,του μπαμπά σου ήταν τα εκατομύρια ρε σκατόφατσα;;;;;
    και σε έχουν ακόμη και κυκλοφορείς ελεύθερος;;; μουνόπανο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΟΡΕΣ ΓΑΜΠΡΟΙ ΑΝΗΨΙΑ ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΙΑ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΚΤΛ ΚΤΛ ΤΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΡΟΥΣΦΕΤΑΔΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ 11,5 ΔΙΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΜΕ.
    ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ Γ@ΜΗ$$$$ ΚΑΙ ΔΕ ΣΟΥΤΑΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΧΩΣΑΝΕ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΟΪΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΨΗΦΟ

    ΝΔ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΙΤΕ ΝΔ ΕΙΤΕ ΠΑΣΟΚ ΕΙΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΤΕ ΚΚΕ ΕΙΤΕ ... ΕΙΤΕ ...ΕΙΤΕ ...
    ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ. ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΣΥΣΥΤΙΑ.
    ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΟΥΝΑΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΛΙΓΟ
    ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΘΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΟΥΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Πολύδωρας απλά περιμένει να ξεχαστεί το θέμα. Το θέμα είναι εάν θα το αφήσουμε να ξεχαστεί ή εάν θα αναγκάσουμε αυτόν και την κόρη του να παραιτηθούν; Στο χέρι μας είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. θυμαστε την εποχη που ο καταλληλοτερος τον ειχε υπουργο;
    ρεσιταλ μ@λ@κι@ς μιλαμε.
    μια μερα ρε ουρακοταγκο εγινες προεδρος .... πιθικανθρωπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΣΕΙΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΝΕΤΕ ΣΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑ
    ΜΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΩΣ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΤΕΛΟΣ
    ΤΩΡΑ ΤΡΩΝΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΚΑΛΛΗΤΕΡΟΤΕΡΩΝ
    ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κρίμα σε αυτό τον τόπο, κρίμα.
    Καταντήσαμε συνόνυμο της αρπαχτής αλλά εις βάρος των φουκαράδων πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ασε ρε Πολυδωρα... στα λογια το παιζεις φιλοσοφος και στη λαμογια εισαι πρωτος. Ντροπη, για εξοστρακισμο εισαι. Ονειδος της δεξιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΒΡΕ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ? ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΤΟ 99% ΕΧΕΤΕ ΔΙΟΡΙΣΘΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ.ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΚΟΠΡΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο 10 Αυγ 2012 11:27:00 π.μ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ Η ΜΕΡΚΕΛ ΝΑ ΚΥΒΕΝΗΣΕΙ ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ο βυρων ως στρατηγος βισμα κανει και επιδειξη ικανοτητων σε κατι καθυστερημενους που περιμενουν το βουλευτη να επιβιωσουν
    αμε χαθητε ολοι ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. δεν ιδρώνει τ αυτί του γιατί τυπικά (όπως το ψήφισαν μεταξύ τους) δεν υπάρχει "πρόβλημα κι αν κουνηθεί κανείς (είδατε που βγάλανε το σκασμό όλοι) θα βγουν στη φόρα ποιούς έχουν στα γραφεία τους διορισμένους ΟΛΟΙ. Αδερφο-συζυγο-τέκνα-ανήψια. Η Ντόρα το γαμπρό της δεν είχε πλάι της; (τυχαία μούρθε τώρα) αλλά υπάρχουν στο τεύχος ΥΟΔΔ οι διορισμένοι μετακλητοι κι αμετάκλητοι. Η Πιπιλή τους είχε ξεφωνήσει το φθινόπωρο 2009 όταν τους μετακλητούς απ τα γραφεία τους, τους "κατσίκωσαν" μόνιμους στη Βουλή.Ο Σιούφας ο κορνιζαρισμένος,ο δαρμένος στη συνέχεια Κακλαμάνης , η οσία Μπενάκη το πάλαι, τα αυτά έκαναν επίσης. Διαλέγετε και φτύνετε λοιπόν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση