GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βόλεμα "γαλάζιων" παιδιών καταγγέλλει ο Χρυσοχοΐδης...

Για απομάκρυνση "άξιων στελεχών" της διοίκησης σε νευραλγικούς τομείς και αντικατάστασής τους από "γαλάζια παιδιά" κά...

Για απομάκρυνση "άξιων στελεχών" της διοίκησης σε νευραλγικούς τομείς και αντικατάστασής τους από "γαλάζια παιδιά" κάνει λόγο ο πρώην υπουργός, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Σε ανακοίνωση του ο ίδιος επισημαίνει ότι πρακτικές και αντιλήψεις που παραπέμπουν στον παλαιοκομματισμό και στο βόλεμα "ημετέρων" σε βάρος της αξιοκρατίας, δεν συνάδουν ούτε με το πνεύμα της συνεργασίας των κομμάτων, που πράγματι αποτελεί μία κατάκτηση, ούτε πολύ περισσότερο με το νόημα της εντολής των πολιτών.
Υπενθυμίζει δε στη Νέα Δημοκρατία ότι το γεγονός ότι υπάρχει ένας κοινός αγώνας για τη σωτηρία της χώρας είναι κάτι που δεν πρέπει να το ξεχνάει κανείς.

9 σχόλια

  1. Γεια σου μεγάλε Χρυσοχοΐδη !
    Εμπα τους παίδαρε να μη σου πάρουν τον αέρα.
    Πες τους τα μεγάλε και μην αφήνεις τίποτα όρθιο.
    Κοίταξε επίσης να μάθεις με τρόπο (εσύ εισαι μπάτσος και ξέρεις)
    αν τα γαλάζια παιδιά έχουν πάρει το πτυχίο τους και ότι δεν χρωστάνε
    τίποτα μαθήματα. και πού σαι, με τρόπο, μην πεις τίποτα αμέσως γιατί
    είχαμε πολλές αυτοκτονίες φέτος.

    Μεταξύ μας
    Δεν έβαζες βρε ηλίθιε τον Καρχιμάκη (που είναι και η δουλειά του) ή κάποιον άλλο να το σφυρίξει;
    μα καλά δεν σου έχει μείνει καθόλου μυαλό ρε μαλάκα;

    ---ο Βόγλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έστω και αργά το καταλάβετε ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ και ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ τι κάνουν εχουν συμβιβαστεί η δεν ξέρουν τι τούς γίνετε ? ότι και να συμβαίνει είναι κακό. πρέπει να πουν στον ΣΑΜΑΡΑ οτι υπάρχουν τρία κώματα στην κυβέρνηση και οτι δεν κάνει οτι θέλει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ασχετα αν εμεις στο Πασοκ οδηγήσαμε την χώρα σε ταπείνωση, αποδιοργάνωση και εθνική αναξιοπρέπεια και εντάξει αν κάναμε ενα λαθάκι, δεν είχαμε αντιληφθεί τι συνέβαινε γύρω μας, δεν βλέπαμε μπροστά μας την αλήθεια και τι άλλο να κάναμε κι εμεις . .σφυρίζαμε αδιάφορα.
    Εν τάξει, οπως είχα πει και στο MEGA ετσι που καταντήσαμε το κράτος (γάμα την παράταξη) πρέπει να τιμωρηθούμε να χαθούμε και να κάνουμε μώκο.

    Όμως το γεγονός ότι υπάρχει ένας κοινός αγώνας για τη σωτηρία της χώρας
    είναι κάτι που δεν πρέπει να το ξεχνάει κανείς. Τί λέω μωρέ ο πούστης . . τέλος πάντων καταλαβατε τι εννοώ.
    Ευχαριστώ,
    Μιχαλάκης Χρυσοχοΐδης (πρώην χαζος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 6 και 57 σε ταπείνωση την χώρα την οδήγησε ο καταλληλότερος εκει την παρελαβε ΤΟ ΠΑΣΟΚ αλλα η τσιμπλα που εχεις στα ματια δεν σε αφήνουν να το δεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ

    ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ;


    ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ ΤΙΣ ΞΕΧΑΣΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΛΑΜΟΓΙΟ, Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΗΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΣΟΚΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΙΣΧΡΕΣ ΜΕΔΟΔΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ. ΦΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΦΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ..ΥΒΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΕΛΙΚΑ.
    ΑΚΡΙΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ.
    ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΩΤΕΡΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ:
    -ΕΚΑΝΕ ΑΞΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ. ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:
    1.ΕΞΑΡΘΡΩΣΕ ΤΗΝ 17Ν.ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΡΘΡΩΘΕΙ.ΜΟΝΟ ΣΤΡΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ 28 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΕΦΑΓΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΠΟΛΛΕΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ.ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΔΩΝΑΝ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ[ΚΑΜΜΕΝΟΣ,ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΓΙΑ ΚΟΡΟΒΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΜΠΛΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΦΙΡΜΑΝΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΟΤΙ Η 17Ν ΦΩΛΙΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.]
    ΕΞΑΡΘΡΩΣΕ ΤΗΝ 17Ν ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΥΧΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕ ΟΛΟΥΣ ΤΑΧΙΣΤΑ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΣΧΕΔΙΟ.
    2. ΟΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ..ΟΡΔΕΣ ΛΑΘΡΟΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΤΕΡΧΟΝΤΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΕΖΗ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΝΗΣΤΙΚΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΗΜΙΑΡΓΙΟΙ, ΟΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΡΟΤΗ-ΙΣΣΑ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΖΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ.ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΗΚΕ Η ΥΠΑΙΘΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ.ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΤΙ ΘΥΜΟΥΝΓΤΑΙ.ΤΟΤΕ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΡΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΖΩΝΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΑΙΘΡΟ.
    ΜΕΤΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΣΚΕ. ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΑΣ.ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ ΟΛΗ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ.ΠΟΥΤΑΝΕΣ,ΚΑΚΑΣΧΗΜΕΣ, ΑΓΑΜΗΤΕΣ,ΤΡΕΒΕΣΤΙΑ,ΚΡΥΦΟΑΔΕΡΦΕΣ, ΔΙΑΦΟΡΟΙ ..ΕΥΘΥΜΟΙ ΚΩΛΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ..ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙ ΣΑΣ..
    ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΗΣΑΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΛΕΟΦΟΡΕΙΟΠΕΙΡΑΤΙΕΣ. ΕΝΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΣΕΡΝΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ[ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,ΔΗΜΙΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΚΛΠ], ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ.
    Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΛΑΘΡΟ-ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΠΕΙΡΑΤΗΣ ΒΡΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ. ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΛΡΑ[ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΑΝΤΑΡΟ] ΕΚΕΙ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΕΝΟΣ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΥ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΔΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ.
    3.Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΕΜΠΑΣΕ ΤΑ ΕΚΑΜ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΠΛΙΣΜΟ, ΣΤΟ ΖΕΦΥΡΙ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΙΣ ΑΣΠΡΕΣ ΣΚΟΝΕΣ ΤΩΝ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ ΠΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΑΝ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕ,ΔΙΟΤΙ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ Γ. ΒΟΤΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΠΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΟΠΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ..ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ.
    ΠΕΡΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΕΦΥΡΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ[ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ] ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΖΗΤΑ ΕΥΘΥΝΕΣ ..ΧΕΣΤΗΚΑΝ
    4.ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ[ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥ-ΚΑΛΑΠΟΘΑΡΑΚΟΥ ΚΛΠ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΛΛΗΛΟΕΞΟΝΡΩΘΗΚΑΝ]
    5.ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΟΠΚΕ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΑΣ Η ΟΠΟΙΑ..ΚΑΤΕΔΙΩΚΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΣΑΚΑΡΑΚΕΣ ΓΚΑΛΑΝΤ ΚΑΙ ΠΛΗΜΟΥΘ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΑΙΩΝΑ.
    6.ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
    7.ΕΦΕΡΕ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ.[ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΣΑΝ ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ].

    ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΘΕΡΙΕΨΕΙ.ΠΑΝΤΟΥ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ-ΛΗΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΥΣΔΗΠΟΤΕ ΛΑΘΡΟ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟΤΥΠΩΘΗΚΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.
    Η ΠΡΟΤΑΣΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΑΝΤΡΩΜΑ-ΑΠΕΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΒΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΝΟΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ.
    ΑΦΕΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΦΤΑΣΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΠΛΟΣ ΕΠΑΡΧΙΩΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.
    ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙΣ 2.500 ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΛΗΘΟΜΑΝΗ.
    ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥΣ, ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΑΜΕ ΕΔΩ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠ ΑΥΤΟΝ , ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ..
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ..
    ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ..
    ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΤΕ ΘΕΤΙΚΑ. ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ. ΑΝΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Βούλα, λοιπόν, έκανε μια μαλακία. Θες από αφέλεια, θες από απερισκεψία, θες ακόμα ορμώμενη από μια περίεργη πολιτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στη χώρα μας;

    Όπως και να το δει κανείς, η τιμωρία του αποκλεισμού δεν της αξίζει.

    Και η συγκεκριμένη τιμωρία, ήρθε μετά τις αντιδράσεις της κοινωνίας του twitter από τη μία και του πολιτικού κόσμου από την άλλη.

    Έβγαλε ανακοίνωση για παράδειγμα η ΔΗΜΑΡ, που έχει ξεπουλήσει κάθε ίχνος αριστερής φιλοσοφίας συμμετέχοντας σε μια μνημονιακή Κυβέρνηση που κατεβάζει ΜΑΤ στην Χαλυβουργία, που αποφασίζει να περικόψει για άλλη μια φορά μισθούς και συντάξεις (σ.σ. ορκιζόταν ο Αντώνης για το αντίθετο...) για να σώσει τη χαμένη της ταυτότητα και πολιτική αξιοπρέπεια και πιάστηκε από τα ξανθά μαλλιά της Βούλας.

    Και μετά από όλες τις αντιδράσεις, το μπάχαλο, τις πιέσεις της Κυβέρνησης και όλα τα παπατζηλίκια, έρχεται ο Ισίδωρος Κούβελος. Για όσους δεν θυμούνται αντιγράφω το ρεπορτάζ της “Καθημερινής” στις 3 Μαρτίου του 2012.

    “Νέα δεδομένα αναφορικά με τη δήλωση Πόθεν Εσχες του κ. Ισ. Κούβελου ανέκυψαν από την πρόσθετη έρευνα που πραγματοποίησαν τα τελευταία 24ωρα οι ορκωτοί λογιστές, κατόπιν σχετικών οδηγιών της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής.

    Ειδικότερα, διαπιστώθηκε ότι παρά τις αρχικές περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις του κ. Κούβελου, ο λογαριασμός του Λονδίνου στον οποίο κατέληξε το 1 εκατ. δολάρια από τη ρευστοποίηση μετοχών στις ΗΠΑ δεν είναι δηλωμένος.
    «Ο σχετικός τραπεζικός λογαριασμός στο Λονδίνο ανοίχθηκε τον Μάρτιο του 2011 για την αγορά του πλοίου και θεώρησα ότι θα έπρεπε να δηλωθεί στη δήλωση που αφορά το οικονομικό έτος 2011» επισημαίνει σε δήλωσή του ο κ. Κούβελος, προσθέτοντας πως «δεν υπήρχε άλλωστε κανένας λόγος να μην περιλάβω χρήματα τα οποία υπήρχαν στο Πόθεν Εσχες».

    Ζητεί δε η υπόθεση να παραπεμφθεί στον εισαγγελέα, προκειμένου, όπως λέει, «να μπορέσω κι εγώ να αποδείξω τα προφανή».


    Οπως έγινε γνωστό μετά από έκτακτη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής επιτροπής, «από τον διενεργηθέντα έλεγχο της περιουσιακής κατάστασης δεν προκύπτει επαύξηση περιουσιακής κατάστασης που να μη δικαιολογείται». Ο πρόεδρος της επιτροπής κ. Ευ. Αργύρης είπε ότι ο επίμαχος λογαριασμός αρχικά εμφανιζόταν να έχει 12.325 λίρες Αγγλίας και τώρα, 1.142.068 δολάρια.

    Επειτα από όλα αυτά, τα μέλη της επιτροπής της Βουλής «έκριναν ότι ανακύπτει ζήτημα εφαρμογής του άρθρου 3 § 3 και 4 του νόμου 3213/2003. Σύμφωνα με τις συγκεκριμένες διατάξεις, «οι ορκωτοί λογιστές μπορούν να διατάσσουν την προσκόμιση εγγράφων και την κλήση μαρτύρων, τους οποίους εξετάζουν σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας».

    Και προστίθεται ότι «αν ανακύπτει περίπτωση ποινικής ευθύνης, η έκθεση αποστέλλεται στο αρμόδιο για την άσκηση δίωξης όργανο, ενώ εφόσον διαπιστωθεί ανάγκη διερεύνησης θεμάτων που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα φορολογικής ή άλλης αρχής, η έκθεση αποστέλλεται στην αρχή αυτή».”

    Πείτε μου τώρα. Τι θεωρείται πιο σοβαρό παράπτωμα στην Ελλάδα. Να κάνεις ένα κακόγουστο αστείο σε ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης ή να βγάζεις χωρίς να το δηλώσεις 1 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό;

    Η απάντηση είναι απλή. Ο Ισίδωρος Κούβελος παραμένει αρχηγός της Ελληνικής αποστολής στο Λονδίνο, η Βούλα Παπαχρήστου αποκλείστηκε.

    ΥΓ: Που να καταλάβεις από θυσίες όταν “έχεις γεννηθεί με τον κώλο στο βούτυρο”, που λέει και ένας φίλος ...


    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΡΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ..

    ΓΑΜΏ ΤΗΝ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΆ ΣΑΣ, ΡΕ ΚΑΘΊΚΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε 7 και 40δύο
    Η χώρα απο το 2004 ήταν ήδη χρεωμένη (με 12 δις ετήσια κερατιάτικα μόνο για το χρέος) μπατηρημένη, στεγνή, με 11.3 ανεργία και υπο επιτήρηση (κάτι που θα πρέπει να γνωρίζεις).
    Ο Καραμανλής την έβγαλε την χώρα απο την επιτήρηση, κατέβασε την ανεργία στα μισά και κατάφερε να την κρατήσει στη ζωή (παρά την πρωτοφανή άνοδο των τιμών καυσίμων κάτι που δεν είχε συμβεί πριν το 2004)

    Οταν έγινε το μπαμ με την διεθνή οικονομία (κάτι που συνέβη για πρώτη φορά σε όλο τον κόσμο) άρχισε να κάνει ιδιοτικοποιήσεις και μεταρυθμήσεις για να μας εξυγειάνει απο την μελίγκρα και μάλιστα χωρίς να πάει στο ΔΝΤ για να μας ξεπουλήσει (σαν το γουρούνι στο τσουβάλι), χωρίς να μας κάνει ρεζίλι σε όλη την υφήλιο, χωρίς να μας αφήσει στον άσσο και το βασικώτερο χωρίς διαταγές της ΤΡΟΙΚΑ με το πιστόλι στον κρόταφο.

    Συμφωνώ ότι δεν μπόρεσε τελικά να καθαρίσει τον κόπρο του αυγεία αλλά και πως θα μπορούσε όταν οι εθνικοι οδοί, τα σύνορα, τα λιμάνια και τα τρένα είχαν για κάποια αιτία (που ίσως να ξέρεις) κλείσει και η Ελλάδα καιγόταν απ' ακρη σ' άκρη; Να σου θυμήσω απεργίες δεν χρειάζεται.

    Και τελικά, πως θα μπορούσε τη στιγμή που κάποιος άλλος (που έλεγε σε ολα ΟΧΙ) είχε ξαφνικά βρει δισεκατομύρια και τρισεκατομύρια και θα μας έβγαζε απο τις δυσκολίες και την κακοπέραση;

    Να λοιπόν ποιά χώρα παρέλαβε το Πασοκ. Όπως την ήθελε.

    Αν ο καταλληλότερος το 2004 είχε παραλάβει την χώρα ακμάζουσα, χωρίς ανεργία, χωρίς χρέος και με δόσεις δις να τρέχουν, τότε φίλε ειλικρινά δεν θα δίσταζα να σου πω ότι έχεις απόλυτο δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση