GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυξάνονται οι ώρες διδασκαλίας...

Στην αναμόρφωση του ωραρίου, δηλαδή την αύξηση των ωρών διδασκαλίας των περίπου 150.000 εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθ...


undefined
Στην αναμόρφωση του ωραρίου, δηλαδή την αύξηση των ωρών διδασκαλίας των περίπου 150.000 εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, προσανατολίζεται η κυβέρνηση με στόχο την εξοικονόμηση κονδυλίων.

Το σχέδιο αυτό βρίσκεται στα συρτάρια του υπουργείου Παιδείας εδώ και έναν χρόνο και προβλέπει την εξέλιξη του διδακτικού ωραρίου στη δευτεροβάθμια στις 22 ώρες και στην πρωτοβάθμια στις 25 ώρες την εβδομάδα.
Η απόφαση αυτή θα επιφέρει τεράστιες αλλαγές στο εργασιακό καθεστώς των εκπαιδευτικών και βέβαια μηδενικές προσλήψεις σε μόνιμους και αναπληρωτές δασκάλους, καθηγητές και νηπιαγωγούς.
Όπως αναφέρει το Έθνος, πέρσι προσελήφθησαν μόνο 600 άτομα σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση σε μόνιμες θέσεις, ενώ το 2010 είχαν προσληφθεί 3.000.
Οι εκπαιδευτικοί θεωρούν ότι με την αύξηση του ωραρίου τους η εργασία τους θα επιβαρυνθεί σοβαρά και ιδιαίτερα για τους ανθρώπους μεγάλης ηλικίας, καθώς και η εκπαιδευτική διαδικασία όσον αφορά τους μαθητές.

2 σχόλια

  1. Το απόλυτο θράσος..

    Γαϊδούρια καθηγητές που βγάζουν ένα κάρο αμόρφωτους δεν ντρέπονται να λένε ότι "διδάσκουν" 18 ώρες..

    [Ρε αλήτες, επειδή αναφέρεστε στην Ευρώπη:
    Υπάρχει στην Ευρώπη καθηγητής που να κάνει ιδιαίτερα σε μαθητή του στο σπίτι;;
    Αί στο διάολο αλήτες που έχετε γαμήσ@@ την παιδεία,
    οι μισοί με την προπαγάνδα σας
    και οι άλλοι μισοί με το γραψαρχιδισμό σας...]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν οι Δημοσιοι Υπάλληλοι δεν δουλεύουν, απλώς το σώμα του βρίσκετε κάποιες ώρες σε μια τοπθεσία που θεωρούν δουλειά για να πληρώνονται οι καθηγητές ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ τους.

    Και έρχομαι να εξηγήσω πριν από το 1981 όταν ήμουν Καθηγητής καθε μέρα διάβαζα προετοιμαζομουνα ετοίμαζα ασκήσεις πειράματα γιατί ΥΠΗΡΧΕ Ο ΦΟΒΟΣ του ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ που εμφανιζόταν ξαφνικά όπως μου συνέβη και σου έκανε έκθεση για μονιμοποίηση, προαγωγή κ.λ.π, όσπου ήρθε ό ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΙΜΟΝΙΕΡΗΣ Ο ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ο ΑΝΔΡΕΑΣ που όλα τα κατάργησε, τι ελέγχους τι εξετάσεις από το ΓΥΜΝΑΣΙΟ στο ΛΥΚΕΙΟ τι να μένουν στην ΙΔΙΑ ΤΑΞΗ (έπρεπε για να μείνεις να βάλεις μέσο τουλάχιστον ΥΠΟΥΡΓΟ) έβαλε να υπολογίζεται ο βΑΘΜΟΣ του απολυτηρίου για να μπαινεις στα ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ και φυσικά τότε έγινε το έλα να δεις απο βαθμολογία άν έβαζες σε μαθητή κάτω από 19 σε θεωρούσαν εγκληματία ή το παιδί ειχε σύνδρομο Down.
    Ακόμη όταν ο ΑΝΔΡΕΑΣ για να σπάσει πλάκα έβαλε ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΔΕΙΑΣ τον ΓΙΩΡΓΑΚΗ τότε τα σχολεία έγιναν εντελώς παιδική χαρά εκδρομές τσιγάρα όχι μονο στις τουαλέτες εκδηλώσεις για ότι βάλει ο νους του κάθε πικραμένου αποχές για οτιδήποτε που να τα θυμάμαι όλα κανένας έλεγχος αν πάει ο Καθηγητής Σχολείο ή ειναι κοπανατζής.
    ΦΥΣΙΚΑ οι καθηγητές οι νέοι κανένα σεβασμό στους ΓΥΜΝΑΣΙΑΡΧΕΣ- ΛΥΚΕΙΑΡΧΕΣ που τους θεωρουσαν κατεστημένο.
    Οι μαθητές δεν μάθαιναν τίποτα απλώς περνουσαν τον καιρό τους και τα φροντιστηρια θησαύριζαν.
    Ετσι φτάσαμε σήμερα οι ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ να θεωρουν δικαίωμα την ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΝΕΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.

    ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ Η ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ και να ΜΗΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ και έτσι ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΚΟΥΠΟΝΙΩΝ ΩΡΙΑΙΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ και ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ και πληρωμή του με ΚΟΠΟΝΙΑ που θα εξαργυρώνει και εφόσον ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ απο το αποτέλεσμα που θα ελέγχετε με εξετάσεις ανά ορισμένα διαστημα με κοινά θέματα.
    Ετσι οι καλοί καθηγητές θα πληρώνονται και οι τεμπέληδες κοπανατζήδες άσχετοι θα κοιτάξουν να βρουν αλλο επάγγελμα, φυσικά τα μαθήματα θα γινονται στα σχολεία και οι καθηγητές θα αναρτούν σε πίνακες ανακοινώσεων τα επιστημονικά προσόντα τους τις δεξιοτητές τους τις ώρες που μπορουν να διδάξουν τις τάξεις κλπ και οι ΜΑΘΗΤΕΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ.

    ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ η ΔΩΡΕΑΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ, αλλά ΤΩΡΑ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ.
    Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση