GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η «καυτή πατάτα» του Ευριπίδη...

Yπάρχει  εξήγηση στο γιατί, χθες, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης αλλά και ο υφυπουργός Μανούσος Βολουδάκης...


Yπάρχει εξήγηση στο γιατί, χθες, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης αλλά και ο υφυπουργός Μανούσος Βολουδάκης έριξαν την «καυτή πατάτα» της κατάργησης των αποκεντρωμένων διοικήσεων στον υπουργό Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη.
Διότι ο Ευρίπιδης ήταν ο επικεφαλής Πολιτικού Σχεδιασμού της Ν.Δ., προεκλογικά, άρα αυτός που (πρέπει να) «έγραψε» το «Ζάππειο 2», εκεί, δηλαδή, που ο Αντώνης Σαμαράς μίλησε για κατάργηση των αποκεντρωμένων διοικήσεων.
Άρα, σωστά πέταξαν την «καυτή πατάτα» στο «chef» της. Και αυτό που απομένει να δούμε είναι εάν τελικά ο «chef» θα μαγειρέψει και θα σερβίρει αυτά που γράφει στις συνταγές του: Θα κάνει, δηλαδή, τις αποκεντρωμένες... γραφεία-γενικές διευθύνσεις.
aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση