GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μία γυναίκα και ένας άνδρας πνίγηκαν στη Ν. Καλλικράτεια

Δραματική αύξηση παρουσιάζουν τις τελευταίες ημέρες οι θάνατοι από πνιγμό. Χθες ακόμη δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ κολυμπούσαν στ...

Δραματική αύξηση παρουσιάζουν τις τελευταίες ημέρες οι θάνατοι από πνιγμό. Χθες ακόμη δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ κολυμπούσαν στη Νέα Καλλικράτεια.
Ειδικότερα, χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε μία 78χρονη χθες το απόγευμα από τη θαλάσσια περιοχή της Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής.
Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός θα μεταφερθεί στο Νεκροτομείο Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Επίσης, λίγη ώρα αργότερα, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από την ίδια θαλάσσια περιοχή της Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής ένας 71χρονος.
Και ο 71χρονος μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη αναφέρει το thestival.gr, στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός θα μεταφερθεί στο Νεκροτομείο Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

1 σχόλιο

  1. Ολο και περισσότεροι Ευρωπαίοι λένε ότι πρέπει να εφαρμόσουμε τα μέτρα και να ξεχάσουμε τη συζήτηση για αλλαγές ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση