GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στυλιανίδης: «Πρέπει να μαζευτεί το κράτος»

«Να αποφασίσουμε αν θα είμαστε με ένα παλιό σκελετό διοίκησης ή αν θα είμαστε με τη ζώσα κοινωνία που δοκιμάζεται», ανέφερε ο υπουργός Εσ...

«Να αποφασίσουμε αν θα είμαστε με ένα παλιό σκελετό διοίκησης ή αν θα είμαστε με τη ζώσα κοινωνία που δοκιμάζεται», ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών, Ευριπίδης Στυλιανίδης, μιλώντας στον Real Fm, και πρόσθεσε πως θα πρέπει να«μαζευτεί το κράτος που έχει ξεχειλώσει».
Σε σχέση με την επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου, ο υπουργός Εσωτερικών τόνισε, πως «εάν καταφέρουμε να επιτύχουμε τα ισοδύναμα και προχωρήσουμε στις αποκρατικοποιήσεις, αυξάνουμε τις πιθανότητες να είναι αποτελεσματική η επαναδιαπραγμάτευση» και συμπλήρωσε, ότι «η προσπάθεια ξεκινά από το να κάνουμε τους άλλους να θέλουν να συζητήσουν μαζί μας».

1 σχόλιο

  1. O ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗΣ
    ΤΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΣΕ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΗΔΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΠΕΤΑΣΜΑ...
    ΟΧΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠ΄΄ΕΞΩ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΠΕΤΑΣΜΑ.ΑΧ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗ ΒΡΩΜΕΡΕ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ ΟΣΟΥΣ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΗΣΕΣ..Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΜΕΔΙΚΩΝ ΝΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑ ΜΕΧΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση