GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βενιζέλος και Βερελής (τώρα) τα λένε στο "Πάρκο Ελευθερίας"...

Μέχρι και αυτήν την ώρα συνεχίζεται, στο Πάρκο Ελευθερίας στο κέντρο της Αθήνας, το δείπνο που ξεκίνησε πριν από ένα δίωρο ανάμεσα στον πρό...

Μέχρι και αυτήν την ώρα συνεχίζεται, στο Πάρκο Ελευθερίας στο κέντρο της Αθήνας, το δείπνο που ξεκίνησε πριν από ένα δίωρο ανάμεσα στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο και τον πρώην υπουργό Χρίστο Βερελή. Στο τραπέζι βρίσκονται μόνο οι δυό τους -που συνδέονται και με προσωπική φιλία-  και η συζήτηση δείχνει πολύ σοβαρή. Με δεδομένες μάλιστα τις απόψεις του Χρ. Βερελή και για την κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ (ανάγκη  οικονομικού ελέγχου κλπ) είναι προφανές ότι τα συμπεράσματα θα έχουν και μεγάλο ενδιαφέρον.

20 σχόλια

  1. Ο βενιζελος αντί να βάλει τον Βερελη να τους έχει σούζα όλους ασχολείται με τους βλάκες τον Ραγκουση , τον λοβερδο κλπ. Κυρ χριστο κανε κανένα μάθημα στον Βαγγελα γιατι δεν μας τα λέει καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντρικος Παπανδρεου ,η συζυγος και ο 28χρονος Δημητρης Τσουπιδης,γιος του τ Προεδρου του Ταχ Ταμιευτηριου,τι σχεση εχουν?Τι γνωριζει ο εισαγγελεας Πεπονης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΚΟΥΓΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ,ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ 65% ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΓΑΠ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εθνικός σταρ
    Θα σκίσω τα καλτσον μου αχ αχ αχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποσο κοντη μνημη εχετε ωρε ραγιαδες.... Ξεχασατε μωρε τον βερελη που εθαψε την Ολυμπιακη με τον εγγλεζο μαναγερ που εφερε, και ο οποιος ηταν κολητος με τα σαινια της British Airways ??? Πο τοτε επι Βερελη πηρε την μεγαλη βολτα ηΟλυμπιακη και δεν ξανασυνηλθε.. Σκατοραγιαδες τα ξαχασατε ! Ψηφιστε το ζωον τον χοντρο ρε ζωα να σας γαμησει λιγο ακομη ! Δεν χορτασε η κολαρα σας ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Βενιζέλος και Βερελής (τώρα) τα λένε στο "Πάρκο Ελευθερίας"..."
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ 4:57:00 π.μ.
    ΑΠΟ ΤΟ CITY OF LONDON ΤΑ ΠΟΙΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΛΑ Θ Ο Σ φιλε.Ο Εγγλεζος μαντζερ ,ονοματι Ληντς,ειχε ελθει στην Ολυμπιακη τον Μαιο του1999!Ο Βερελης τον εδιωξε τον Απριλιο 2000,ενα μηνα μετα τις εκλογες που πηγε στο Μεταφορων.Κατηγγειλε και τη συμβαση που ειχαν υπογραψει οι Παπαντωνιου και Μαντελης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΤΩΜΑΤΑ.ΑΦΟΥ
    ΦΑΓΑΤΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥ
    ΛΑΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΒΛΕΨΕΙΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ.ΕΕΕΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟ ΞΕΤΙΝΑΓΜΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΑΣ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟΝ ΓΥΠΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτός ο απίθανος τύπος που λέγεται Βερελής το 2003 απέλυσε με νόμο αυθαίρετα 260 άτομα από την Ολυμπιακή και στην θέση τους προσέλαβε 400 από την εκλογική του περιφέρεια.Μάλιστα αυτούς που απέλυσε τους έκοψε και το δικαίωμα εργασίας με αποτέλεσμα εργαζόμενοι να έρθουν σε απόγνωση (Νόμος 3185/3003).Μιλάμε για παγκόσμια πρωτοτυπία αυταρχικότητας και θράσους.Τέτοια φασιστοειδή πλέον είναι στο ΠΑΣΟΚ που απολύουν κόσμο με το έτσι θέλω να τον χαίρεστε τον φασίστα Καραγκιόζη κύριε Βενιζέλο.Εξ άλλου ο λαός της Αιτωλοακαρνανίας τον έστειλε στον αγύριστο εσείς προσπαθείτε να μας τον επιβάλλεται από το παράθυρο αυτό τον φασίστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΙΟ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟΛΑΒΟ ΧΑΡΑΤΣΑ .ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΙΣΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΒΡΩΜΟΠΟΔΑΡΟΣ ΔΙΚΟΛΑΒΟΣ ΤΕΡΑΣ ΑΠΛΗΣΤΙΑΣ.ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟ. ΕΝΑ ΕΝΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΓΛΟΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ.ΓΑΜΩ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 260 κοπριτες εδιωξε ο μαγκας που με απολυτηριο γυμνασιου και αραχτοι κονομαγανε απο 4000€ και πανω και δε δεχοτανε να πανε στις 2800€!Γι αυτο λυσσας κηφινα της Ολυμπιακης αν και περνρις τη συνταξαρα σου στα 50!Σας ειχε η Μιμη στα οπα-οπα και σας χαλασε ο Βερελης!Παντα τετοια να ξεσκατωσει το κωλοδημοσιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΛΕΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΤΙ ΠΙΑΣΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ "ΤΡΕΝΟ" ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ; ΠΟΣΑ ΦΑΓΑΤΕ ΤΟΤΕ Μ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 14 Ιουλ 2012 9:51:00 π.μ.

    Ρε μάγκας μας τα έχεις πρήξεις σε 10 ποστ ΓΙΑ ΤΑ ΤΆΧΑ ΒΟΣΚΟΤΌΠΙΑ ΒΕΡΕΛΕΙΚΑ τα ξέρεις; ΆΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΊΤΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ....ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΊ ΚΑΡΙΛΟΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΚΛΙΓΚΌΝΤΙΝΑ ....ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βενιζέλο,

    μεχρι τωρα καλα τα καταφερες, ησουν καπατσος, αδισταχτος, πολυλογας σε σημειο να σε βαριουνται.

    ΔΕΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ!

    Τωρα ομως,

    οτι και να κανεις, ακομα κι αν διαγραψεις απο προσωπου γης τους

    ΛΟΒΕΡΔΟ ΡΕΠΠΑ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ (ΙΚΑ)

    ακομα κι αν τους διαγραψεις,

    δεν σε εμπιστευεται κανενας ΠΑΣΟΚος

    ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. κακο ψοφο ναχετε ολοι οι πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. κακο ψοφο ναχετε ολοι

    πασοκοι νεοδημοκρατες ΔΗΜΑΡ ΧΑ και τα υπολοιπα παρασανταλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μας εχουν ζαλισει με τον Φωτοπουλο.

    Αλλα σπανιως ακουμε για τον Αρθουρο Ζερβο και τον Κωστα Θεο που επαιρναν οικογενειακο επιδομα 3.500 ευρω σε κρατικη επιχειρηση.

    Ποιος φταιει ?

    Εχουν ονομα ... Μπουλουκος και Τζεφρυ.

    Ειναι ελευθεροι.

    Αντι λοιπον να λεμε φερτε πισω τα κλεμμενα και αλλες αοριστιες που επιτηδες μας βαζουν τα ΜΜΕ να παπαγαλιζουμε, πρεπει να λεμε ... συλλαβετε τους Μπουλουκο και Τζεφρυ για παραβιαση του Συνταγματος.

    Η μηπως δεν ειναι εσχατη προδοσια να υπονομευεις την εθνικη ανεξαρτησια και ακεραιοτητα, για να μην πω την αξιοπρεπεια της χωρας ?

    Η μηπως η εσχατη προδοσια καλυπτεται απο τον ... Νομο περι Ευθυνης Υπουργων ?

    Συλλαβετε και δικαστε για εξευτελισμο τους Μπουλουκο και Τζεφρυ. Ο λαος το ζηταει.

    Δεν σημαινει αυτο βεβαια Γουδι, ουτε φυλακιση.

    Μια απλη διαπομπευση, κατασχεση περιουσιακων στοιχειων και αφαιρεση των πολιτικων δικαιωματων αρκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. τζων

    Δε σε έχει κουράσει η μαλακία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση