GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ξυπόλητη Μέρκελ (ΦΩΤΟ)

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει η φωτογραφία της καγκελαρίου...της Γερμανίας, Άγκελας Μέρκελ, όπου εμφανίζεται χωρίς παπούτσια. Η Γερμανίδα ...

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει η φωτογραφία της καγκελαρίου...της Γερμανίας, Άγκελας Μέρκελ, όπου εμφανίζεται χωρίς παπούτσια.
Η Γερμανίδα καγκελάριος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ινδονησία. Κατά την επίσκεψή της με τον Πρόεδρο της χώρας, Susilo Bambang Yudhoyono, σε τζαμί, η κυρία Μέρκελ εισήλθε στο χώρο ξυπόλητη αφού έτσι το επιβάλλει η θρησκεία.
a-a61

1 σχόλιο

  1. Η φωτογραφία που περίμενε όλος ο πλανήτης...
    και απευχόταν ο Τσίπρας!!!!

    [ Η Ρένα στη αγκαλία του Ούγκο υπό το βλέμμα των "καλών" συνταγματαρχών
    ... Πάρτα Αλέξη...]

    Με τον πρόεδρο της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες συναντήθηκε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής την βουλευτή της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Ρένα Δούρου. Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των εργασιών του 18ου «Φόρουμ του Σάο Πάολο», στο οποίο συμμετέχουν κόμματα και οργανώσεις της Αριστεράς από τη Λατινική Αμερική και όλον τον κόσμο.

    Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, συναντήθηκε επίσης με τον Ζαν Λυκ Μελανσόν, υποψήφιο πρόεδρο της Γαλλίας στις εκλογές του Μαΐου, τον Βίλι Μέγιερ, ευρωβουλευτή της Ενωμένης Αριστεράς της Ισπανίας, τον διανοούμενο, Ιγνάθιο Ραμονέ κ.ά.
    Η Ρένα Δούρου με τον πρόεδρο της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες και το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ησυχο.


    - άντε βάλτε και τους ΚΟΑ με τις κομμουνιστικές σημαίες και το γερο χούφταλο τον αγνωστή του ..κώλου πρώην Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.
    Μ Γλέζο.
    το εμφυλιοπολεμικό λείψανο εν έτη
    2012 να φωνάζουν
    ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΕΠΟΝ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!

    Διεθνείς £ύριζα...Clown.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση