GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίτιμος δημότης Θεσσαλονίκης ο Πρόεδρος της Βουλγαρίας...

Επίτιμος δημότης Θεσσαλονίκης θα ανακηρυχτεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας Ρόζεν Πλεβνέλιεφ κατά την έκτακτη 18η ειδική συνεδ...

Επίτιμος δημότης Θεσσαλονίκης θα ανακηρυχτεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας Ρόζεν Πλεβνέλιεφ κατά την έκτακτη 18η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Ιουλίου.
Κατά τη διάρκεια της τελετής ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης θα απονέμει στον Βούλγαρο Πρόεδρο το χρυσό μετάλλιο της πόλης.
Νωρίτερα, κατά την επίσκεψή του στο δημαρχείο ο κ. Πλεβνέλιεφ, που θα συνοδεύεται από κλιμάκιο κυβερνητικών στελεχών και εκπροσώπων του Τύπου της γειτονικής χώρας, θα έχει ιδιαίτερη συνάντηση με τον Γιάννη Μπουτάρη με τον οποίο θα συζητήσει θέματα διμερούς ενδιαφέροντος.

1 σχόλιο

  1. ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΥΤΑΡΗ, ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ..ΚΕΝΟΤΟΜΙΑ !

    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΗΤΑΝ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΛΗΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΛΗΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ !!!!!

    ΡΕ ΓΚΑΡΤΑΣΙΑ, ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ; Ο ΕΝΑΣ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ, - ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΘΩΩΘΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, Ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ, ΣΠΑΕΙ ΚΑΘΕ ΡΕΚΟΡ ΜΑΛΑΚΙΑΣ , ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΙΤΕ ..ΓΚΑΛΗ ΕΙΤΕ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗ ΟΙ ΠΑΛΗΟΤΕΡΟΙ, ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση