GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι τέσσερις αντεξουσιαστές

Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους ενώπιον της Ε’ Ανακρίτριας οι πρώτοι τέσσερις από τους συνολικά 25 αντεξουσιαστές, οι οποίοι σ...

Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους ενώπιον της Ε’ Ανακρίτριας οι πρώτοι τέσσερις από τους συνολικά 25 αντεξουσιαστές, οι οποίοι συνελήφθησαν για επιθέσεις ομάδων.
Οι τέσσερις αντεξουσιαστές αρνήθηκαν τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τις αποδιδόμενες σ’ αυτούς επιθέσεις, αλλά ούτε και μ’ αυτές που έγιναν σε βάρος τους.
Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι συνήγοροί τους, η δικογραφία δεν καταλογίζει συγκεκριμένες πράξεις σε συγκεκριμένα πρόσωπα, ενώ αυτές δεν επιβεβαιώνονται ούτε από τα ίδια τα θύματα.
Τελικά, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέως και ανακρίτριας, οι τέσσερις κατηγορούμενοι, οι συλλήψεις των οποίων έγιναν σε σπίτια όπου διαμένουν, αφέθηκαν ελεύθεροι.

3 σχόλια

  1. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΟΣΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΓΟΥΣ ΤΗΣ ( ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΙ ΤΑΓΟΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΑΠΟΝΕΜΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΕΤΣΙ ) ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΜΙΣΘΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oi megalyteroi antiexousiastes einai oi ypiretes tis dikaiosinis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευτυχώς ελευθερώθηκαν... Έτσι μπορούμε ευκολότερα να τους σπάσουμε τα κεφάλια για να εξετάσουμε τους εγκεφάλους τους! (Καθαρά επιστημονικό το ενδιαφέρον...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση