GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΔ: Μάζωξη ...της Α΄Αθήνας ετοιμάζεται το βράδυ στο Κολωνάκι

Ραντεβού στο Κολωνάκι έδωσαν για απόψε το βράδυ στελέχη της ΝΔ στην Α΄Αθήνας. Στην μεγάλη νεοδημοκρατική μάζωξη θα γίνουν...

Ραντεβού στο Κολωνάκι έδωσαν για απόψε το βράδυ στελέχη της ΝΔ στην Α΄Αθήνας. Στην μεγάλη νεοδημοκρατική μάζωξη θα γίνουν...
συζητήσεις γύρω από το θέμα που αφορά στην ανάδειξη του επόμενου γραμματέα της ΝΔ.

2 σχόλια

  1. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ 15 ΗΜΕΡΩΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ
    1) ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ( ΕΕΤΗΔΕ )
    2) ΤΙΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΥΡΗΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΟΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ. ΑΣ ΤΟ ΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ. ΤΩΡΑ, ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ. ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΕΧΕΙ 40% ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 35%.

    ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΟΧΗ. ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΑΛΛΙΩΣ, ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΟ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΥΜΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. 15 ΜΕΡΕΣ ΔΙΟΡΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ.ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΑΜΏ ΤΟ ΜΟΥΝΊ ΤΟΝ ΜΑΝΆΔΩΝ ΣΑΣ..

    ΌΛΩΝ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕ..Ν.Δ--ΠΑΣΟΚ--ΔΥΜΑΡ--ΑΝ.ΕΛΛΗΝΕΣ--ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ--Κ.Κ.Ε --ΣΥ.ΡΙΖ.Α ..



    ΔΕΊΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΊΑ ΦΆΜΠΡΙΚΑ: ΞΈΡΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΎΣ ΔΟΛΟΦΩΝΟΥΣ ΤΩΡΑ ΈΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΩΝΟΥΣ...ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΊΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΥΝΆΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥΣ......

    Ολόκληρο μηχανισμό για να εξοντώσουν τους ανάπηρους έχουν στήσει οι υπηρεσίες υγείας, καθώς είναι πλέον πασιφανές το τι κάνουν για να πετσοκόβουν τα αναπηρικά επιδόματα και τις συντάξεις, όχι φυσικά στους απατεώνες που επί χρόνια τα παίρνουν ανενόχλητοι, αλλά από αυτούς που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

    Το Makeleio.gr έχει γίνει αποδέκτης σωρείας καταγγελιών από ανθρώπους που, ενώ έχουν αποδεδειγμένα ποσοστό αναπηρίας ακόμη και έως 90%, στις επιτροπές από τις οποίες ξαναπερνούν στο πλαίσιο υποτίθεται της νέας απογραφής που κάνουν για να εντοπίσουν τους μαϊμού ασθενείς, προφανώς γίνονται... θαύματα, αφού οι αρρώστιες τους εξαφανίζονται(!) με αποτέλεσμα το ποσοστό αναπηρίας τους να υποχωρεί στο 35%.

    Εκείνο, πάντως, που δεν είχαμε ξαναδεί είναι ότι, το ποσοστό αναπηρίας καθορίζεται και από άλλους παράγοντες, όπως είναι το επάγγελμα και η... μόρφωση!

    Στο έγγραφο που ακολουθεί αναφέρει χαρακτηριστικά: "Από την ανωτέρω κατάσταση της υγείας του σε συνσυασμό με το επάγγελμά του και την μόρφωσή του το ποσοστό αναπηρίας του ανέρχεται στο 40%".

    Ποιο ήταν μέχρι χθες το ποσοστό αναπηρίας του συγκεκριμένου ανθρώπου; 67,20%. Κι αυτό δεν συνέβη μόνο σε αυτόν, αλλά συμβαίνει κατά κόρον από τους δολοφόνους των συνταξιούχων και των αναπήρων.
    ----------------------------------

    Εχει περάσει από τρεις διαφορετικές υγειονομικές επιτροπές που αποφάσισαν ότι η αναπηρία της ξεπερνά το 80%. Εδώ και 14 μήνες, όμως, η 45χρονη πρώην δικαστική υπάλληλος Χρύσα Μινουδάκη από τα Χανιά περιμένει να συνταξιοδοτηθεί και να περάσει από το Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ) προκειμένου να πάρει αναπηρική σύνταξη: είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι λόγω πολλαπλής σκλήρυνσης κατά πλάκας. Πλέον δεν μπορεί να καλύψει ούτε καν τις βασικές της ανάγκες και στηρίζεται στην αλληλεγγύη των πρώην συναδέλφων της.

    «Δούλευα από τον Μάιο του 1996 μέχρι τον Απρίλιο του 2011 ως δικαστικός υπάλληλος, δηλαδή συνολικά 14 χρόνια, έξι μήνες και 25 μέρες. Τον Απρίλιο του 2011 βγήκα σε σύνταξη από την υπηρεσία λόγω αναπηρίας από πολλαπλή σκλήρυνση κατά πλάκας, έχοντας περάσει από τρεις υγειονομικές επιτροπές, που πιστοποίησαν ότι η αναπηρία μου είναι άνω του 80%».

    Η Χρύσα Μινουδάκη κατέθεσε τον φάκελό της στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, όπου διαπιστώθηκε ότι της έλειπαν ένσημα περίπου έξι μηνών στην υπηρεσία της ως δικαστικής υπαλλήλου και έτσι θα έπρεπε να υπαχθεί σε καθεστώς συνταξιοδότησης με διαδοχική ασφάλιση, με συνυπολογισμό των ετών ασφάλισής της στο ΙΚΑ. «Εκεί όμως υπήρξε ξανά μια μεγάλη καθυστέρηση, αφού τα ένσημά μου βρίσκονταν σε ένα συρτάρι το οποίο ποτέ δεν είχε ανοίξει ο υπάλληλος για να βρει τον φάκελό μου, όπως διαπιστώθηκε αργότερα.

    Τελικώς τα απέστειλα και συνεχίζω να περιμένω να περάσω από το ΚΕΠΑ – είμαι εγγεγραμμένη από τον Ιανουάριο και είμαι χωρίς μισθό και σύνταξη εδώ και δεκατέσσερις μήνες», είπε στα «ΝΕΑ». Οπως επεσήμανε η Χρύσα Μινουδάκη, «είμαι υπέρ της λειτουργίας του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας, που ελέγχει τις ψεύτικες συντάξεις καθώς εκατομμύρια είχαν δοθεί.

    Αλλά αυτοί που πάσχουν αληθινά και έχουν ανάγκη αυτά τα χρήματα γιατί να ταλαιπωρούνται έτσι; Δυστυχώς, το κράτος είναι ανύπαρκτο για μένα. Ευτυχώς που μένω στα Χανιά και υπάρχει όλος αυτός ο κόσμος που με βοηθάει. Εδώ υπάρχει αλληλεγγύη»

    http://www.tvkosmos.gr/details.aspx?id=644537

    http://makeleio.gr

    ΡΕ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ...ΣΦΑΙΡΕΣ ΘΈΛΕΤΕ ..ΣΦΑΙΡΕΣ ΘΑ ΦΆΤΕ


    Μπούτζουκας Τηλέμαχος Κρήτη..μην το σβήστε γράφω το όνομα μου ... εύκολο να με βρουν ΟΛΑ τα αρχίδια


    Υ.Γ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΉΞΕΡΑ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΆ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΑΡΚΑΔΙ ΝΑ ΑΚΟΎΓΕΤΕ ΠΑΓΚΟΣΜΕΙΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ...ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΤΕ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΜΟΥ..ΒΡΕΙΤΕ ΔΥΟ ΚΙΛΑ ΔΥΝΑΜΗΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΜΙΚΑΖΙΙΙΙΙ ΑΦΟΎ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση