GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Του έμεινε το χρυσό μετάλλιο…

Η απόφαση είχε ληφθεί το 1999, τότε, δηλαδή, που ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχοντας πλέον χάσει κάθε ελπίδα να γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ είχε «α...

Η απόφαση είχε ληφθεί το 1999, τότε, δηλαδή, που ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχοντας πλέον χάσει κάθε ελπίδα να γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ είχε «αφοσιωθεί» ως υπουργός Εθνικής Άμυνας, στα εξοπλιστικά προγράμματα.
Επίτιμο δημότη Τρικκαίων τον είχε χρίσει ο τότε δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ και μετέπειτα υποψήφιος του κόμματος στο νομό, Γ. Σπαθής.
Και σήμερα 13 χρόνια μετά ένα άλλος, εκλεγμένος με το ΠΑΣΟΚ, δήμαρχος ο Χρ. Λάππας αναγκάστηκε να την ανακαλέσει, έπειτα από σχετική πρόταση του πρώην (ΝΔ) Μ. Ταμηλού.
Η απόφαση από το δ.σ. Τρικκαίων ελήφθη κατά πλειοψηφία, ωστόσο δεν διευκρινίζεται αν θα ζητηθεί από το φυλακισμένο πρώην υπουργό και το χρυσό μετάλλιο της πόλης που του είχε δοθεί τότε.
Μάλλον αυτό το ξέχασαν..

1 σχόλιο

  1. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΤΟΝ ΑΚΗ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΛΕΦΤΗ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ σοσιαΛΗΣΤΩΝ το ΠΑΛΗΚΑΡΟ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΤΑ ΣΤΗΘΙΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ OFSHOR για να ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ενώ ο ΑΚΗΣ ΤΑ ΕΠΕΝΔΥΕ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΓΑΖΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ και μάλιστα ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ που ήταν και σε άδεια ανευ αποδοχων ΒΙΚΥ ΣΤΑΜΑΤΗ μια απλή μέση ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΗΤΕΡΑ, χωρις να έχει καμμιά σημασία που είχαν παντρευτεί και αυτόν τον ΓΑΜΟ τον εκανε απο ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΙΑ για να αποκαταστήσει μια απλή κόρη του Λαου που θα έφερνε στο κόσμο ένα παιδι έστω και δικό του αλλά και άλλου να ήταν ο ΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ οπως και ΤΣΕΠΗ σαν ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΗΣ που ήταν.

    ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΚΗ αν η ΕΛΛΑΔΑ είχε έναν συγχρονο μεγάλο ΑΝΘΡΩΠΟ στο 21 αιώνα ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑ ΠΟΠΩΤΑ ΚΟΣΚΩΤΑ ΓΟΥΚΟ αυτός ειναι ο ΑΚΗΣ που ακόμη και ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΚΙΜ ΙΛ ΓΙΟΝΓΚ τον είχε για ΣΟΛΙΑΛΗΣΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση