GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναδιάταξη του τραπεζικού χάρτη με ορίζοντα το Σεπτέμβριο...

Περιθώριο έως τα τέλη Σεπτεμβρίου θα έχουν οι ελληνικές τράπεζες για να ανακοινώσουν τα αποτελέσματα πρώτου εξαμήνου 2012. Ήδη η Τράπεζα Πε...

Περιθώριο έως τα τέλη Σεπτεμβρίου θα έχουν οι ελληνικές τράπεζες για να ανακοινώσουν τα αποτελέσματα πρώτου εξαμήνου 2012.
Ήδη η Τράπεζα Πειραιώς σε χθεσινή της τηλεδιάσκεψη ανέφερε ότι θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα εξαμήνου στα τέλη του Σεπτεμβρίου, κάτι που αναμένεται να υιοθετήσουν και οι υπόλοιπες τράπεζες, αξιοποιώντας σχετική Υπουργική Απόφαση.
Ειδικά εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες για άμεσες τραπεζικές συμπράξεις με πρωταγωνίστρια την Εμπορική Τράπεζα και με δεδομένο τον χρόνο που θα απαιτηθεί προκείμενου να εναρμονισθούν οι ισολογισμοί των τραπεζών που μετέχουν στις συνενώσεις (δηλαδή η ενοποίηση των ισολογισμών), τότε τα αποτελέσματα εξάμηνου ενδεχομένως να δημοσιευθούν και μετά το Σεπτέμβριο.
Σημειώνεται πως ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη ένας τριπλός οικονομικός έλεγχος με πρωταγωνίστριες 4 τράπεζες.
Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας διεξάγει οικονομικό έλεγχο στις Εμπορική Τράπεζα, Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank και Eurobank, οι Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank και Eurobank διεξάγουν νομικό και οικονομικό έλεγχο στην Εμπορική και από την πλευρά της η Credit Agricole (Εμπορική) διεξάγει έλεγχος χαρτοφυλακίων στις Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank και Eurobank, προκειμένου να αποφασίσει με ποια θα συμπράξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση