GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το συγκλονιστικό μήνυμα της συζύγου του Γιώργου Δώνη για τη ληστεία...

Συγκλονιστικό είναι το μήνυμα της συζύγου του τεχνικού του ΠΑΟΚ, Γιώργου Δώνη...

Συγκλονιστικό είναι το μήνυμα της συζύγου του τεχνικού του ΠΑΟΚ, Γιώργου Δώνη...μετά τη δραματική περιπέτεια που έζησε στα χέρια των ληστών της Κηφισιάς, εκείνη, ο πατέρας και τα παιδιά της. Η Δέσποινα Τσιμουρή έγραψε στο facebook:
«Ευχαριστώ τη μητέρα μου για την ψυχραιμία της, που έκρυψε το φόβο της για να μην ταράξει τον Τάσο και τον μπέμπη, και τον πατέρα μου, που άντεξε υπομονετικά όσα τρομακτικά του συνέβησαν. Τον Τάσο που συμπεριφέρθηκε τόσο ήρεμα και ώριμα υπό την απειλή όπλου και μπόρεσε να συνεννοηθεί με τους κακοποιούς, δείχνοντας πόσο γενναίο και έξυπνο παιδί είναι. Το Χρήστο που περίμενε ένα νεύμα και μόλις διάβασε τα χείλη μου για το τι συνέβαινε στο σπίτι μας και έκανε τη γρηγορότερη κούρσα της ζωής του, για να ειδοποιήσει το ταχύτερο δυνατό τον ειδικό φρουρό γειτονικού σπιτιού. Τον μπαμπά μας που ήρθε γρήγορα από τη Θεσσαλονίκη για να είναι δίπλα μας, αφού πέρασε το μαρτύριο να ακούει τους πυροβολισμούς από το τηλέφωνο...».

1 σχόλιο

  1. Σχέσεις με τον ανατιεξουσιαστικό χώρο είχαν οι δυο δράστες της δολοφονίας στην Κύπρο.

    Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι 2 κατηγορούμενοι για το πενταπλό φονικό στην Κύπρο. Η υπόθεση που ήρθε πρόσφατα στο φως φαίνεται πως ξεφεύγει από τα όρια μίας απλής υπόθεσης πληρωμένων δολοφόνων,
    καθώς τα έως τώρα στοιχεία δείχνουν εμπλοκή της τρομοκρατίας με εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου.

    Όλα ξεκίνησαν όταν πριν από λίγες ημέρες στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Αγία Νάπα έγινε μία πενταπλή δολοφονία. Το Σάββατο 23 Ιουνίου η Κύπρος συγκλονίστηκε καθώς πενταπλή δολοφονία με μαφιόζικα χαρακτηριστικά ήταν η πρώτη φορά που σημειωνόταν.

    Οι αρχές ξεκίνησαν αμέσως έρευνες προς όλες τις κατευθύνσεις και μετά από συνεργασία των ελληνικών και των κυπριακών αρχών έφτασαν στα ίχνη του 29χρονου και τους 41χρονου από την Αθήνα. Μόλις λοιπόν έγιναν γνωστά τα ονόματα στις αρχές, δεν άργησε να γίνει και η σύνδεση του εγκλήματος με τον αντιεξουσιαστικό χώρο ίσως και με την τρομοκρατία.

    Ο 29χρονος ήταν γνωστός στις αρχές από τη δράση του στον αντιεξουσιαστικό χώρο, αφού είχε προσαχθεί επανειλημμένως από το 2002 έως και το 2008, ύστερα από επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας σε πορείες και συλλαλητήρια.
    Στις 17 Νοεμβρίου του 2010, είχε συλληφθεί και κατηγορηθεί για διατάραξη οικιακής ειρήνης και απόπειρα σωματικής βλάβης.
    Μάλιστα του είχαν επιβληθεί και περιοριστικοί όροι.

    Ο δεύτερος δράστης, ο 41χρονος είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή σε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης στη Λευκάδα το 2010, ωστόσο δεν είχε συλληφθεί. Και αυτός όμως με τη σειρά του έχει ενεργή συμμετοχή στον αντιεξουσιαστικό χώρο και είχε συλληφθεί στη Γερμανία κατά τη διάρκεια επεισοδίων στη Σύνοδο του «G8» στο Βερολίνο το 2010.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση