GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οξύνεται η κόντρα ΗΠΑ – Ρωσίας με αφορμή τη Συρία...

Η Ρωσία απάντησε στις επικρίσεις των ΗΠΑ για τη στάση της στη συριακή κρίση χαρακτηρίζοντας «απρεπή» την πρόταση της Ουάσινγκτον ότι η Μόσχα...

Η Ρωσία απάντησε στις επικρίσεις των ΗΠΑ για τη στάση της στη συριακή κρίση χαρακτηρίζοντας «απρεπή» την πρόταση της Ουάσινγκτον ότι η Μόσχα θα πρέπει «να πληρώσει ένα τίμημα» επειδή βοηθά τον σύρο πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ να παραμείνει στην εξουσία.
Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Γκενάντι Γκατίλοφ δήλωσε στο πρακτορείο Interfax ότι οι δηλώσεις της αμερικανίδας υπουργού Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον αντιβαίνουν στην στρατηγική τερματισμού της αιματοχυσίας στη Συρία, η οποία συμφωνήθηκε το προηγούμενο Σάββατο στη Γενεύη από τις μεγάλες δυνάμεις.
Η Κλίντον είχε δηλώσει νωρίτερα στη διάρκεια της διάσκεψης των Φίλων της Συρίας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Παρίσι, ότι η Ρωσία και η Κίνα θα πρέπει να «πληρώσουν ένα τίμημα» για την υποστήριξη του καθεστώτος Άσαντ.

2 σχόλια

  1. Δε μας λέει και το πόσω θάθελε να τους χρεώσει για το διακήδευμα της πίστωσης της ΑΟΖ της Συρίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αμερικανική εξωτερική πολιτική παντα χρησιμοποιούσε ως προσχημα την νομιμοτητα και την δημοκρατία για να διαπράξει τα μεγαλύτερα εγκλήματα στον πλανήτη και να κλέψει τον φυσικό πλούτο της χωρας στόχο.
    Σφαγές λαών, βομβαρδισμοί με απεμπλουτισμένο ουρανιο,σκοπιμες παραπλευρες απώλειες, προσαγωγες εγκληματιων πολεμου χωρις ποτε να συμπεριλαβουν τους εαυτούς τους,στυγνες δικτακτορίες,πραξικοπηματα, ανατροπες νομιμως εκλεχθεντων προεδρων,πολιτικές δολοφονιες σε όλη την γη ακομα και των δικων τους προεδρων και ολα αυτα στο ονομα της ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!

    Ο νόμος του φαρ ουεστ των αγελαδαρηδων και των νταλτον μια χωρα μπασταρδων χωρις να εχει ιχνος ιστοριας ενα συνοθυλλευμα τυχοδιωκτων χρυσοθηρων απατεωνων και δολοφονων η συγχρονη πουτανα Βαβυλωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση