GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι γράφουν οι κυριακάτικες εφημερίδες...

Από το http://www.greekmme.gr/ . @OI άγριες διαθέσεις της Τρόικας με την μεγάλη κοινωνική αναταραχή που έρχεται αποτελεί μείζον προβληματισ...

Από το http://www.greekmme.gr/.
@OI άγριες διαθέσεις της Τρόικας με την μεγάλη κοινωνική αναταραχή που έρχεται αποτελεί μείζον προβληματισμό για τα πρωτοσέλιδα του Κυριακάτικου Τύπου σύμφωνα με το http://www.greekmme.gr/ που αποτυπώνει την πραγματικότητα.
Πιο αναλυτικά η ΄Κυριακάτικη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ' υποστηρίζει ότι "Το Άγαλμα-Γενική Γραμματέας στο υπουργείο Πολιτισμού η αρχαιολόγος που πολέμησε τον Εθνάρχη σε μια περίεργη σύμπτωση"-Σεμνά και ταπεινά 1: Μπουζούκια και λουλουδοπόλεμος στην τρελή πορεία της συγκυβέρνησης". To 'Πρώτο ΘΕΜΑ' υπογράφει με την σειρά του ότι "Αποσύρεται το κράτος από βασικές υπηρεσίες-Σε ιδιώτες οι Πολεοδομίες και οι Εφορίες-Συγχωνεύονται 100 Πανεπιστήμια και σχολές, νοσοκομεία, Κέντρα υγείας και Ειρηνοδικεία-Πατάει γκάζι ο Στουρνάρας για να αλλάξει το κλίμα-Στρατηγική επιλογή η σύγκρουση Σαμαρά με τους εργατοπατέρες αφού θα ανοίγουν όλα όπως συνεβη με την Χαλυβουργεία".
@O ΈΛΕΥΘΕΡΟΣ Τύπος΄επιστρατεύει τις πληροφορίες στο κεντρικό θέμα όπως "ΟΛΗ η έκθεση του ΚΕΠΕ με τις προτάσεις για το νέο μεσοπρόθεσμο-Πακέτο βόμβα με περικοπές 6 δις ΕυρώΚατάργηση δώρων στις επικουρικές από το 2013 με πλαφόν στις συντάξεις, κατάργηση μισθολογικών προαγωγών και οδοιπορικών, ψαλίδι στους μισθούς κατά 20%, μείωση στους διορισμούς αναπληρωτών δασκάλων, θέσπιση διδάκτρων και αιώνιους και μεταπτυχιακούς φοιτητές". To ΈΘΝΟΣ' προσθέτει επίσης ότι "Στο Δημόσιο μεγάλη αγωνία για χιλιάδες δημόσιους υπαλλήλους για τις αναγκαστικές μετατάξεις-Η Μαύρη λίστα μαζί με τους 255 φορείς που κλείνουν και όλες οι μεγάλες αλλαγές".
@Με τίτλο «Φρενοκομείο!» κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει ότι «διοικήσεις ΔΕΚΟ «ξέχασαν» να...κόψουν μισθούς και οι υπουργοί «ξέχασαν» να τις ελέγξουν και συνεχίζουν να τις επιχορηγούν». Σύμφωνα με τη Realnews, «με εντολή Σταϊκούρα καλούνται οι δημόσιες επιχειρήσεις να δηλώσουν εάν εφαρμόζουν και σε ποιό βαθμό τους εφαρμοστικούς νόμους του μνημονίου από το 2010». Η προθεσμία έληγε την Παρασκευή και μέχρι τότε δεν είχε απαντήσει σχεδόν κανείς!
Σε αυτό το θέμα αναφέρεται το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου με τίτλο: «Ζητείται εισαγγελέας!» και επισημαίνεται: «τα τρωκτικά που ροκανίζουν ό,τι απέμεινε από τον πλούτο της χώρας, ροκανίζουν μαζί και το μέλλον της. Και είναι ίσως καιρός να «πιάσουν δουλειά» δυο-τρείς γενναίοι και ασυμβίβαστοι εισαγγελείς».

Επίσης στη Realnews μπορείτε να διαβάσετε:
- Συνέντευξη Αλέξη Τσίπρα: «Φοβάμαι ότι θα μας παρουσιάσουν την επιστροφή στη δραχμή ως εθνική επιτυχία»- «Η Κυβέρνηση Σαμαρά είναι πιο αδύναμη από την Κυβέρνηση Παπαδήμου».
- Ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης δηλώνει: «Τα μέτρα θα θίξουν κάποιους, αλλά δεν θα είναι οριζόντια».
- Νέοι εκβιασμοί για τη χρεωκοπία-Τελεσίγραφο από την τρόικα για νέα μέτρα το 2012.
@To 'BHMA' συμπληρώνει στο κεντρικό του θέμα ότι "Ασφυκτικές πιέσεις στη Κυβέρνηση Σαμαρά-Η Τρόικα έρχεται και οι συντάξεις φεύγουν, Πλαφόν τα 2.200 ευρώ και μετωπική με τους συνδικαλιστές". Η 'ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ' υπογραμμίζει ότι "Οι πέντε πρώτοι μεγάλοι στόχοι για την πολυπόθητη ανάπτυξη-Εθνικές οδοί, ναυπηγεία, συγκοινωνίες, Μετρό Θεσσαλονίκης, ρευστότητα".
@To 'ΠΑΡΟΝ της Κυριακής' αποκαλύπτει ότι "Από τις καταθέσεις των Ελλήνων στις Ελβετικές τράπεζες-12,5 δις φόρους μπορεί να εισπράξει η Ελλάδα αν τελικά προλάβει...Με βάση την αντίτσοιχη ελβετογερμανική συμφωνία". Και ένα θέμα 'Συνέταιρος του γιου του Άκη ο κ. Μπόμπολας". Το ΆΡΘΡΟ' καταλήγει με την σειρά του ότι "Αγανακτισμένοι οι φορολογούμενοι με τους πάσης φύσεως φόρους να καταποντίζονται από την μαύρη τρύπα του Δημοσίου-Θα ξηλώσει το παρασιτικό Δημόσιο ο Σαμαράς; Ώρα μηδέν για απολύσεις και εξυγίανση του δημόσιου τομέα στην πράξη".

2 σχόλια

  1. Λοιπον ο πατηρ αποσυρεται απο μια επιχειρηση για καποιους λογους.

    Την διευθυνση αναλαμβανει ο υιος.

    Ο οποιος υιος ομως ειναι ενα ηλιθιο σκατοπραμμα που τη μονη δουλεια που (μισο)ξερει να κανει ειναι το ποδηλατο...(τομαθε στα 24 του).

    Θελοντας ομως να εκδικηθει το πατερα του αρχιζει και γαυγιζει δεξια και αριστερα οπου βρεθει και οπου σταθει οτι η επιχειρηση δεν παει καλα ,οτι χρωσταει τοσα δις και οτι ειναι στα προθυρα της χρεωκοπιας ..
    Οτι θα χτυπησει φαλιμεντο..

    Το ακουνε αυτο και οι τραπεζιτες και μας βαζουν στο "τειρεσια"!!!

    Η αληθεια ειναι βεβαια οτι η επιχειρηση "επι πατρος" ειχε κατι δανεια.. Ομως προσεξτε ΔΑΝΕΙΑ!!!! οχι ΧΡΕΗ!!!!
    Υπαρχει διαφορα.
    Αν εχεις καποιο δανειο και πληρωνεις τη δοση δεν χρωστας σε κανενα πουστη.

    Αμα δηλωσεις ομως οτι εχεις "χρεη" που μαλιστα δεν σκοπευεις να πληρωσεις (αφου λες οτι πας σε χρεωκοπια!!) τοτε το πραγμα αλλαζει!!!!
    ΤΟΤΕ ,Δεν σε δανειζει κανεις!
    ΚΑΝΕΙΣ δεν σε εμπιστευεται..

    Αυτο ειναι το δραμα που περναει τωρα η Ελλαδα.

    Το ηλιθιο σκατοπραμμα βλακογιοργο της μαργκαρετ τσαντ ( και η αλητοσυμμορια πασοκ της οποιας υποτιθεται ηταν προεδρος),διεσυραν τη Ελλαδα στο εξωτερικο,δηλωναν αριστερα δεξια οτι παμε για φουντο ,οτι θα χρεωκοπησουμε,τιτατνικος ελεγε το μαμουνι.. και λοιπα..

    Λοιπον οταν η επιχειρηση χρειαστηκε καποιο δανειο οι τραπεζιτες του λενε "γιοκ"..
    Ποιος θα δανεισει καποιο που γαυγιζει οτι θα χρεωκοπησει??
    Τι να του παρει μετα??
    Μαλακας ειναι να χασει τα ωραια του λεφτα??

    Οποτε η υστατη λυση ειναι η επιχειρηση να καταφυγει στους τοκογλυφους..
    Με οτι αυτο συνεπαγεται..
    Και το ηλιθιο σκατοπραμμα βλακογιοργο κατεφυγε στους τοκογλυφους που μας εχουν δεσει χειροποδαρα..

    Θα μας πιουν το αιμα.

    Και το ηλιθιο σκατοπραμμα βλακογιοργο ειναι ακομα ζωντανο γαμωτο και μαλιστα δηλωνει και ..περηφανο!!


    Ε! ΟΧΙΙΙΙ γαμωτοοοο
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ αυτο το ηλιθιο και η κλικα του να ειναι ακομα ζωντανοι..


    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαμαρά θέλαμε.Τον μεγάλο ''διαπραγματευτή''.Αλλά και στον χαζοχαρούμενο της Ιπποκράτους,τον άλλο μεγάλο ''διαπραγματευτή''δώσαμε ισχύ που του επιτρέπει να κοκορεύεται.Τώρα σχεδιάζουν ξανά μείωση συντάξεων.Μη μας κακοφαίνεται.Είμαι περίεργος να δώ τι θα κάνει ο ''απαγκιστρωτής''κ.κουβέλης και τι θα λένε τα περισπούδαστα παπαγαλάκια του.Άντε και σε άλλα με υγεία σύντροφοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση