GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συμφέρει τους Χιώτες να έρχονται Αθήνα μέσω… Τουρκίας!

Την απίστευτη διαπίστωση –προειδοποίηση απηύθυνε προς το Υπουργείο Ανάπτυξης ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Κ. Γανιάρης, που κάνει λόγο για τη...

Την απίστευτη διαπίστωση –προειδοποίηση απηύθυνε προς το Υπουργείο Ανάπτυξης ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Κ. Γανιάρης, που κάνει λόγο για την διαφορά τιμής που έχει για τους συντοπίτες του να ταξιδέψουν στην Αθήνα μέσω …Τουρκίας.
Ο αντιπεριφερειάρχης ζητάει από τον Υπουργό κ. Χατζηδάκη να βάλει ένα τέλος στο μονοπώλιο της Ολυμπιακής, καθώς όπως τονίζει, η μεταφορική εξάρτηση των νησιών από την Τουρκία αποτελεί πλέον υπαρκτό γεγονός.

3 σχόλια

  1. το κρατος πληρωνει..
    ο βγενοπουλος εισπραττει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΣΤΕ ΚΟΛΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εθνοπατέρες μας; ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

    Ουδείς στην Ελλάδα, που υποδουλώθηκε στην Γερμανία εξ αιτίας ΣΑΣ, είτε συνταξιούχος είτε εν ενεργεία με μόνη εξαίρεση τους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πληρώματα των υποβρυχίων, να μην παίρνει πάνω από δυο χιλιάδες Ευρώ μισθό ή σύνταξη από το Ελληνικό Δημόσιο ή από ταμείο ή οργανισμό που επιχορηγείτε από αυτό!
    Τουλάχιστον κάνετε αυτό υπέρ της Πατρίδας, και όποιος νομίζει ότι αδικείτε να πάει στον ιδιωτικό τομέα ή στην αλλοδαπή να του δώσουν περισσότερα, από βουλευτή μέχρι και τον τελευταίο υπάλληλο!
    Όποιος παίρνει σήμερα πάνω από δυο χιλιάρικα τρώει τα κόλλυβα της Ε Λ Λ Α Δ Α Σ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση