GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν φεύγει ο Φέτελ»

Τις φήμες που θέλουν τον Σεμπάστιαν Φέτελ να μετακομίζει στη Ferrari διέψευσε για ακόμη μία φορά ο Κρίστιαν Χόρνερ. Το αφεντικό της Red...

Τις φήμες που θέλουν τον Σεμπάστιαν Φέτελ να μετακομίζει στη Ferrari διέψευσε για ακόμη μία φορά ο Κρίστιαν Χόρνερ. Το αφεντικό της Red Bull, τόνισε πως ο δύο φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής δεν έχει υπογράψει τίποτα με τη σκουντερία.
«Έχω μιλήσει με τον Σεμπάστιαν για αυτό και μου ξεκαθάρισε ότι δεν έχει μιλήσει και δεν έχει υπογράψει τίποτα με τη Ferrari. Οι φήμες όμως πάντα θα υπάρχουν. Νομίζω ότι οι περισσότεροι από εμάς ο Άντριαν, ο Μαρκ, ο Σεμπάστιαν ακόμη και εγώ έχουμε πάρει μεταγραφή στη Ferrari κατά τη διάρκεια της σεζόν», ήταν τα λόγια του αφεντικού των «κόκκινων ταύρων» για να συμπληρώσει στη συνέχεια.
«Ο Σεμπάστιαν είναι πολύ καλά στη Red Bull και η ομάδα είναι πολύ καλά με τον Σεμπάστιαν. Δεν νομίζω ότι η Ferrari αποτελεί μία ομάδα στην οποία πρέπει να πάει. Είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται εδώ, καταφέρνοντας σπουδαία πράγματα», πρόσθεσε.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση