GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα συγχαρητήρια του Άδωνι στην Εύα Καϊλή (ΦΩΤΟ)

Η Εύα Καϊλή ενημέρωσε τους φίλους της στο twitter για συνέντευξή της που φιλοξενείται στο Πρώτο Θέμα και αφού δέχθηκε τις ευχές του Κώστα...

Η Εύα Καϊλή ενημέρωσε τους φίλους της στο twitter για συνέντευξή της που φιλοξενείται στο Πρώτο Θέμα και αφού δέχθηκε τις ευχές του Κώστα Βαξεβάνη, για τη συνεργασία της με τον Όμιλο Κοντομηνά, πήρε και τα συγχαρητήρια του Άδωνι Γεωργιάδη, για την πρωτιά της σε ψήφους στη Θεσσαλονίκη.
adonis_kaili

5 σχόλια

  1. ΟΙ ΦΙΛΟΦΡΟΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΡΑΝΑΝΕ.ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΖΗΣΗ ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΤΙ ΚΕΡΑΤΑΛΙΚΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΡΠΑΞΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ.ΝΟΜΟΙ ΚΟΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΠΙΡΑΓΧΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πω πω σαν σημερα το 1974 γινοταν της ποπης.
    Ο στρατηγος γκιζικης επεμενε οτι θα δεχτω να ερθει ο Καραμανλης μονον αν δεσμευτειτε οτι θα μεινω στο απυροβλητο..

    Ουτε δικη ουτε τιποτα,αλλιως..

    Και ετσι και εγινε.
    Φεραν το Καραμανλη που ορκιστηκε παρουσια του γκιζικη,του δικτατορα Προεδρου της προεδρικης δημοκρατιας που εγκαθιδρυσε ο Γ.Παπαδοπουλος με το δημοψηφισμα της 29ης Ιουλιου καταργωντας την βασιλεια..

    Και μαλιστα δημοψηφισμα ..εγκυρο!!!
    Αμε!! τι παιζουμε τωρα??

    Ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΑΡΑΖΩΝΤΑΣ ΣΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ,ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΚΑΡΙΖΕΤΕ ΟΜΑΔΙΚΩΣ.ΤΟΝ ΒΩΒΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ,ΕΕΕΕ.Ο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΧΥΡΟ ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΓΠΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ.ΕΤΣΙ ΓΙΝΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ.ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΤΟΚΙΖΟΥΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΑΤΕ ΕΕΕΕΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ ΚΑΙΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΓΑΥΓΙΖΕΤΕ.ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΩΛΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ , ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΕ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΟΙ ΤΣΕΠΕΣ ΚΑΒΟΥΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΚΑΙΛΗ ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΤΟΤΕ ΨΑΞΟΥ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αλλη μια δοσιλογη της κατοχης συνεντευξιαζεται,το ψηφισες μωρη το μνημονιο ναι η οχι?ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ και σας εκανα και χαβαλε λεγοντας οτι δεν θα το ψηφισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση