GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παναγιωτακόπουλος: «Βαγγέλη, μην κάνεις και εσύ αυλές»…

Σκληρή ανακοίνωση για τα πρόσωπα που ακούγονται ότι θα στελεχώσουν τα νέα όργανα του ΠΑΣΟΚ εξέδωσε ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, καλώντας ...

Σκληρή ανακοίνωση για τα πρόσωπα που ακούγονται ότι θα στελεχώσουν τα νέα όργανα του ΠΑΣΟΚ εξέδωσε ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, καλώντας από τον Ευάγγελο Βενιζέλο να μην δημιουργήσει νέες… αυλές, όπως χαρακτηριστικά τονίζει.
Χαρακτηρηστικό είναι το απόσπασμα:
«…Η «ονοματολογία» των τελευταίων ημερών, σχετικά με τη στελέχωση των κορυφαίων οργάνων που θα οδηγήσουν το ΠΑΣΟΚ στην επόμενη μέρα, ελπίζω να μην έχει σχέση με την πραγματικότητα. Οι «φήμες» ελπίζω να είναι κακή πληροφόρηση και μόνο.
Είναι η στιγμή που θα πρέπει να στηριχτούμε στους ικανούς, τους πολιτικά άριστους, αυτούς που μπορούν να εμπνεύσουν και να καθοδηγήσουν.
Αν η επιλογή οδηγήσει και πάλι σε μικρές «αυλές» που μπορεί να διασφαλίζουν μια υποτιθέμενη «ασφάλεια» στην ηγετική ομάδα, αλλά στην ουσία θα υπονομεύουν την προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ,  θα είμαι απέναντι.
Πορεύτηκα όλα αυτά τα χρόνια με μοναδική πυξίδα την ενότητα της παράταξης. Δεν πρόκειται να συνηγορήσω σε επιλογές που θα διχάζουν αντί να ενώνουν, που θα προκαλούν αντί να εμπνέουν, που θα προβληματίζουν αντί να απελευθερώνουν δυνάμεις.
Η επόμενη μέρα έχει ανάγκη το ΟΛΟΝ ΠΑΣΟΚ και όχι τις παρέες μας».

5 σχόλια

  1. Ρε ΒΡΩΜΟΠΟΔΑΡΑ τι έγινε η πασόκ(!!!!!!!) αριστερή(!!!!!!!!) πρωτοβουλία(!!!!!!!!!); Την έκανε ρολό ο χοντρός και στην έβαλε υπόθετο;

    Υ.Γ. Μέτρα τα μπινελίκια που θα σου χώσουν KAI σε τούτη την ανάρτηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυριε της Αριστερης πρωτοβουλιας και της ταλαιπωριας του Πασοκ, Ειχες φυγει και για χαρη του Βαγγελη γυρισες οποτε τωρα τρεχα να προλαβεις. Εφυγε ο ΓΑΠ και ετσι θα κανετε ψωριο οι δυο σας, ασε τους θεατρινισμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΙΛΗΣΕ Ο ΑΥΛΑΡΧΗΣ..
    Η ΚΑΛΤΣΟΔΕΤΑ ΤΗΣ ΜΙΜΗΣ.
    ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΡΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Αλλάζουμε μαζι την Ελλάδα"

    προς θεού ρε παιδια,
    οχι άλλο,
    μια χαρα είμαστε . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση