GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θέλει διαζύγιο από τον Άκη η Β. Σταμάτη...

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνους της Κυριακής», το ζευγάρι έφτασε στα πρόθυρα του διαζυγίου, κυρίως μετά το «όχι» του Συμβουλίου Πλημμε...

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνους της Κυριακής», το ζευγάρι έφτασε στα πρόθυρα του διαζυγίου, κυρίως μετά το «όχι» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, που απέρριψε το αίτημα της Βίκυς Σταμάτη να αποφυλακιστεί, ακόμη και με την υποχρέωσή της να βρίσκεται σε κατ΄ οίκον περιορισμό.
Η νευρικότητα της Βίκυς φέρεται ότι χτύπησε... κόκκινο μετά την έκδοση του βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, το οποίο δεν έκανε δεκτή την προσφυγή της, καθώς έκρινε ότι το δημόσιο συμφέρον μετράει περισσότερο από το συμφέρον του 5,5χρονου παιδιού της, το οποίο η ίδια επικαλείται κατά κόρον. Η απόφαση της Δικαιοσύνης, που διέψευσε τις ελπίδες της κ. Σταμάτη για αποφυλάκιση, λειτούργησε σαν φιτίλι στην ήδη δοκιμαζόμενη ψυχολογία της.

2 σχόλια

  1. έτσι χώρισε τον τον παλιοαλήτη που μιζάριζε απο δώ κι απο κει και δεν σου είχε πει τίποτα..ακούς εκεί άνθρωποι που κυκλοφορούν ρε Βίκυ..να σε τρέχουν στις φυλακές και στα ανακριτικά επειδή ο σύζυγος έκανε παλιοδουλειές..ζήτα και διατροφή από τα επενδεδυμένα κι άμα δεν κάτσει κάνε τα κοννέ σου και επέβαλλε φόρο να μαζευτεί το ποσό να μπορείς να πας κι εσύ μια Ντίσνευλαντ και ένα Μιλάνο..μή πάθουτε και καμιά κατάθλιψις με τούτα και με τ'άλλα..δεν κάνει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οποια θελει διαζυγιο,
    να καρφωνει τον μαλακα της στην εφορια
    και να βγαινει το διαζυγιο υπερ της..

    μονο ετσι θα μαζευτουν οι φοροι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση