GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νομικού- Παπαβασιλείου- Μπεκατώρου σε μεγάλα κέφια στη Σύρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Έλενα Παπαβασιλείου, η Δούκισσα Νομικού και η Μαρία Μπεκατώρου βρέθηκαν στην Σύρο για διακοπές και το έκαψαν! Ο τηλεοπτικός φακός του S...

Η Έλενα Παπαβασιλείου, η Δούκισσα Νομικού και η Μαρία Μπεκατώρου βρέθηκαν στην Σύρο για διακοπές και το έκαψαν! Ο τηλεοπτικός φακός του Star τις απαθανάτισε να χορεύουν σε τρελά κέφια σε γνωστό κλαμπ του νησιού. Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΆ VIDEO

2 σχόλια

  1. Τελικα στην χώρα αυτή μονο οι αεριτζηδες οι ταχα δυθεν παρουσιαστές των βοθροκαναλων τα λαμογια οι κομπιναδοροι και οι πουτανιτσες όπου λουσαπ ουτσα και χορός μεσα ειναι, δεν καταλαβαινουν απο καμια κριση.

    Η κριση ειναι για αυτους που παίρνουν ενα χιλιαρικο τον μηνα και πρεπει να γινει πεντασακορικο για να σωθει η Ελλάδα.
    Διακοπες μπουζουκια κεφια και απο εδω πανε και αλλοι από ατομα αταλαντα αμορφωτα αχρηστα που κοροιδευουν την κοινωνια με εκπομπές για ηλίθιους.

    Δεν βγαζω καμία κακία απεναντι τους γιατι παντα αυτο το σιναφι κατα την δικη μου αποψη ηταν για τον πουτσο καβαλα και παντελως αδιαφορο.
    Εκεινο που με ενοχλει ειναι ότι βλεπω τα νεα παιδια του κοσμου που ειναι γεματα ζωή και νιατα φορτωμενα με πτυχία και γνωση και μαραζωνουν στην χωρα της ανυπαρξιας της κλίκας της βιζιτας της μιζας και της απάτης.
    Πάντα οι αεριτζηδες ειχαν τον τρόπο να περνανε καλα εις βαρος των αλλων πουλωντας τους φυκια για μεταξωτες κορδέλες και για να ερθουμε στα σημερινα δεδομενα βυζια κωλους και μπουτια για ατομα που ακομα τετοιου ειδους ατομα τα εχουν για ινδαλματα.

    Σε αυτη την σαπια χωρα τετοιου ειδους λουλούδια φυτρωνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OI ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΗΔΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΡΑΤΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ.

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΗ.

    ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΓΕΜΑΤΗ ΣΚΑΤΑ ΜΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΕΝΑΣ ΒΟΘΡΟΣ ΛΗΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΣΙΩΝ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΣΤΑΡΧΙΔΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΕ.
    ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΩΝ ΤΩΝ ΝΤΑΛΑΒΕΡΤΖΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση