GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Οι Έλληνες να κάνουν τα… μαθήματά τους»

«Συμπαραστεκόμαστε στους φίλους μας στην Ελλάδα, αλλά πρέπει και αυτοί να κάνουν τα μαθήματά τους», τονίζει ο Πρόεδρος της Βουλγαρίας Ρ...

«Συμπαραστεκόμαστε στους φίλους μας στην Ελλάδα, αλλά πρέπει και αυτοί να κάνουν τα μαθήματά τους», τονίζει ο Πρόεδρος της Βουλγαρίας Ρόσεν Πλεβνέλιεφ σε συνέντευξη που παραχωρεί στην γερμανική εφημερίδα «Die Welt» και, απευθυνόμενος στις υπερχρεωμένες χώρες της Ευρώπης, σημειώνει ότι «Η ανάπτυξη δεν θα έρθει από τις Βρυξέλλες», αλλά από μεταρρυθμίσεις.
Ο Βούλγαρος Πρόεδρος εκφράζει πάντως κατανόηση για χώρες όπως η Ελλάδα, οι οποίες, όπως λέει «έχουν υψηλότερο επίπεδο ζωής, χωρίς να τηρούν τα κριτήρια του Μάαστριχτ», αλλά συμβουλεύει τις χώρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα να προχωρήσουν σε εσωτερικές μεταρρυθμίσεις, μέσω των οποίων θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για την ανάπτυξη της οικονομίας. «Δεν γίνεται ανάπτυξη επί πιστώσει. Μπορεί κανείς να χτίσει ένα όμορφο σπίτι, αλλά πρέπει να είναι σταθερά και τα θεμέλια», δηλώνει χαρακτηριστικά και αναφέρεται στην οικονομική εξυγίανση της χώρας του, η οποία, όπως εξηγεί, σε 15 χρόνια μείωσε το χρέος από 105% σε 16,2%, ποσοστό το οποίο είναι το μικρότερο παγκοσμίως, εφαρμόζοντας δημοσιονομική πειθαρχία και μέτρα τόνωσης της ανταγωνιστικότητας και της ανάπτυξης.

5 σχόλια

  1. Ορίστε τώρα, μας κάνουν μάθημα και οι Βούλγαροι... Άρε προδότη ΓΑΠ τι μας έκανες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι άνθρωποι έζησαν τον κομμουνισμό και έβαλαν μυαλό.
    Εμείς που χάρη στους Δυτικούς δεν τον ζήσαμε, τους βρίζουμε για τα λεφτά που μας δίνουν και είμαστε κολημένοι με τους Ρώσους.
    Κάποια στιγμή ως αχάριστοι θα μετανιώσουμε πικρά ,αλλά θα είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εφόσον μίλαγε στους Γερμανούς, πρόσεχε τι έλεγε (παλιοί συνεργάτες βλέπεις). Από τη μία να δείχνει πως σωστά κάνετε ότι κάνετε στην Ελλάδα, αυτοί οι Έλληνες είναι αδιάβαστοι και από την άλλη πως πάνε πολύ καλά μπας και έρθει καμιά επένδυση στη χώρα του.
    Οι ίδιοι πάντως έχουν ομολογήσει πως ότι και αν έχουν κάνει δεν τους έκανε ανταγωνιστικότερους. Η φτώχεια, φτώχεια.

    Καπετάν Μακρύς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΦΩΤΗΣ ΦΥΝΤΙΚΙΔΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ Ο ΗΓΕΤΗΣ Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ,ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟ KTIMATOLOGGIO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΦΩΤΗΣ ΦΥΝΤΙΚΙΔΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ Ο ΗΓΕΤΗΣ Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ,ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟ KTIMATOLOGGIO

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση