GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έπεσαν στη «φάκα» φορολογούμενοι με μεγάλες καταθέσεις...

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των ελέγχων και των διασταυρώσεων που διενήργησε η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων σε φορολογούμενους π...

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των ελέγχων και των διασταυρώσεων που διενήργησε η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων σε φορολογούμενους που μετέφεραν τα χρήματά τους από ελληνικές τράπεζες στο εξωτερικό για να διαπιστωθεί αν το ύψος των καταθέσεών τους δικαιολογείται από το εισόδημα που δηλώνουν στην εφορία.
Η ΓΓΠΣ κατά τους ελέγχους «πόθεν έσχες» εντόπισε 180 υποθέσεις φορολογουμένων με καταθέσεις το ύψος των οποίων δεν δικαιολογείται από τα εισοδήματα των φορολογικών τους δηλώσεων. Ενδεικτικές είναι οι περιπτώσεις φορολογουμένων που έβγαλαν στο εξωτερικό – οι ίδιοι με συνδικαιούχους- καταθέσεις ύψους 150 εκατ. ευρώ και 70 εκατ. ευρώ.
Οι υποθέσεις αυτές ήδη στάλθηκαν προς διερεύνηση στο ΣΔΟΕ. Το υπουργείο Οικονομικών ήδη από το 2010 βρίσκεται σε συνεργασία με την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών ώστε να δοθούν τα στοιχεία των πολιτών που απέσυραν τις καταθέσεις τους από τις ελληνικές τράπεζες.
Σε αυτή την φάση η ΓΓΠΣ εξακολουθεί να πραγματοποιεί διασταυρώσεις μεταξύ των δηλώσεων εισοδήματος 2011 και των στοιχείων που τις έδωσαν οι τράπεζες για το περυσινό έτος.

9 σχόλια

  1. Τετοιες δημοσιευσεις ειναι για αποπροσανατολισμο.

    Θυμιζει τις ..200.000 "μαιμου" συνταξεις που ανακαλυψε η μαιμου "κ.κουτρουμανης" οταν ηταν στο υπουργιρο εργασιας..

    Η ορθη ενεργεια ειναι :
    Ανακαλυψαμε καποιους φοροφυγαδες,τους στελνουμε στο ΣΔΟΕ οικονομικο εισαγγελεα και αφου αποδειχθουν βασιμες οι καταγγελεις και παρανομες τοτε τους γινεται κατασχεση και δημευση ..

    ΚΑΙ ΤΟΤΕ τα δημοσιευουμε!!!!!!!~

    Ενταξει σιχαμενοι λεχριτες??

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α μπροβο mr John αυτα που λες ειναι σωστα. Και η πιτα ολοκληρη και οι κομματικοι "πελατες" τους απειραχτοι. Τα πολιτικα αισχη της νεοτερης ιστοριας διαλυουν την ιστορια μας. Πνιξιμο με συρμα κουφαλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαριέττα Χρουσαλά... τα χώνει στους πολιτικούς, αλλά δεν μας λέει τι θα γίνει με τους φόρους που μας χρωστάει για τη σκαφάρα!

    [Ωραία η κοκέτα! Κάνει κρουαζιέρες στη Μύκονο με το σκάφος που έχουν δηλώσει σαν επαγγελματικό στο όνομα υπαλλήλου του άντρα της, προκειμένου να γλυτώσει περίπου ένα εκατομμύριο σε φόρους και μετά ζητάει τα ρέστα από τους πολιτικούς!!
    Καλά κάνει βέβαια γιατί αν ήταν σε άλλη χώρα θα της το είχαν κατασχέσει ήδη]

    Φρένο στα tweets των πολιτικών και γενικά τα πολιτικά tweets φαίνεται πως θέλει να βάλει η Μαριέττα Χρουσαλά.
    έγραψε στο twitter "Κάποιοι νομίζουν ότι το τουιτερ είναι έδρανο της Βουλής και σολαρουν!!! Πως θα γίνει να τους το εξηγήσουμε αυτό ??? καμιά ιδέα?":

    Το ΓΕΛΟΙΟ της υπόθεσης είναι ότι κάνει κριτική ΜΕΣΩ TWITTER χρησιμοποιόντας το "Σαν έδρανο της Βουλής"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΜΕ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΔΗΜΕΥΣΗ;;;;;;;;;;
    'Η ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ "ΠΑΡΟΥΝ";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΖΩΝ ΑΣΕ ΤΑ ΨΟΦΙΑ ΚΑΙ ΞΗΛΩΣΟΥ .Η ΜΙΣΗ ΜΟΥ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τους πιάσανε; σίγουρα; δεν το ακουσα από την ΤΡΕΜΗ τον ΠΡΕΝΤΕΡΗ και τον Καψή!!!οποτε τίποτε δεν ειναι σιγουρο.

    Τωρα που τους πιάσανε θα πλανταξουν στην φυλακή! Θα τους πανε μια βολτα στο αστυνομικο τμήμα θα δειξουν την ταυτοτητα τους και ως νομοταγεις πολιτες θα γυρισουν στην φτωχική μαιζονετα τους γεματη σκεπτικισμό και με μια φαγουρα στα παπαρια τους χωρις τελειωμό.

    ΑΝΤΕ ΡΕ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΑΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΕς ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ!!!!ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ Ο ΜΙΣΘΩΤΟΣ Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ.

    ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΝΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΞΩ.

    ΑΜΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΕΣΤΩ ΧΟΝΔΡΙΚΑ ΟΚ ΑΛΛΩΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗ.

    ΑΘΡΟΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΕΛΝΩΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ.

    ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΓΕ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι ανθρωποι ειναι γεννημενοι καριοληδες. Αν δεν τους τιμωρησεις αυστηρα δεν συμμορφωνονται με τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

    ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΔΕΚΑΡΑ ΑΥΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση