GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάμε έξω, πάμε παιδική χαρά;

Γράφει η Γιώτα Κωνσταντινίδου Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή γιορτή της Παιδικής Χαράς, www.paidikihara.gr , στο Π...


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή γιορτή της Παιδικής Χαράς, www.paidikihara.gr, στο Πανεπιστημιακό γυμναστήριο του Α.Π.Θ..
Στηρίζοντας την εξωστρέφεια του ΑΠΘ, συνεργάστηκε με την " Παιδική Χαρά- paidikihara.gr" σε μια εκδήλωση για όλα τα παιδιά της πόλης. Ο εξωτερικός του χώρος μετατράπηκε σε έναν απέραντο στίβο παιχνιδιού και άθλησης.
Η Παιδική Χαρά- paidikihara.gr είναι ένας πλήρης ηλεκτρονικός οδηγός θεαμάτων και εκδηλώσεων και σκοπός της είναι να δώσει κίνητρα στους γονείς ώστε να περνάνε με τα παιδιά τους ποιοτικό χρόνο σε δραστηριότητες εκτός σπιτιού.
Πάμε έξω; Πάμε Παιδική Χαρά!
Η εκδήλωση περιλάμβανε:
Εργαστήριο Υγιεινής διατροφής με τη Βασιλική Παπαδοπούλου - διαιτολόγο, και τη Φιλίτσα Μυλωνά, όπου τα παιδιά έφτιαξαν ένα γλυκό υγιεινό σνακ. Αφήγηση του παραμυθιού "Ο Δημήτρης και η Φίφη Κάνουν λάθος διατροφή" της Βασιλικής Παπαδοπούλου. Εργαστήριο κατασκευών με χαρούμενο καλαμπόκι XOKI. Facepainting και κλόουν από τα Παιχνιδίσματα, ζωγραφική, τσουβαλομαχίες και πολλά παιχνίδια.
Μερικά από τα αθλήματα που παρουσιάστηκαν και γνώρισαν τα παιδιά ήταν καράτε, ακίντο, τένις, στίβος, μπάσκετ, παραδοσιακοί χοροί και πολλά άλλα.
Παιδικά χαμόγελα, παιδικές δραστηριότητες, ποιοτικότερο δέσιμο εργαζόμενων γονιών με παιδιά τους....παιδιά πόλης που βιώνουν επιτέλους τη σημασία του ''πάμε έξω να παίξουμε;;'' Ανεκτίμητες στιγμές ξεγνοισιάς με λιλιπούτειους φίλους μας που μας χαράζουν τη ψυχή, μας εξανθρωπίζουν και θέλουμε το βιογραφικό μας να γεμίσει από......αθώα....παιδικά χαμόγελα......

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση