GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Eσύ τι bra είσαι κοπέλα μου;

Γράφει η Γιώτα Κωνσταντινίδου Όχι , γιατί αν δε μου το εκμυστηρευτείς, εγώ πώς θα σε ψυχαναλύσω; Είσαι αθεράπευτα ρομαντική, βλέπεις ...


Όχι, γιατί αν δε μου το εκμυστηρευτείς, εγώ πώς θα σε ψυχαναλύσω; Είσαι αθεράπευτα ρομαντική, βλέπεις ταινίες αγκαλιά με τον αγαπημένο σου κάθε βράδυ; Είσαι υπαινικτική με αισθησιακή ματιά, μεγάλα χείλη, κυνική στις εκφράσεις; Είσαι αεράτο, τόσο φυσικό και casual look κοριτσάκι; Είσαι ρετρό αλλά όταν θες βαρύ πυροβολικό;
Μην ανησυχείτε κορίτσια μπορείτε να είστε πολύπλευρες και πολυτάλαντες προσωπικότητες. Η ιταλική και λίγο film noir εταιρία Intimissimi, σας επιτρέπει να υποδύεστε ρόλους, να χρωματίζετε τη καθημερινότητά σας και να ξεσηκώνετε τους συντρόφους σας.
Αν τα αγοράσετε όλα, οι πωλήτριες θα σας λατρέψουν, η κάρτα σας και το κομπόδεμά σας για ολιγοήμερες διακοπές όχι. Ο σύντροφός σας θα γουρλώσει τα μάτια και θα θυμίζει καρτούν.
Sensual..Αισθησιακό, το προτείνω σε μαύρο για να μη χάσει τη μαγεία του και την άκρατη σεξουαλικότητά του. Απλά φορέστε το και μη πείτε κάτι άλλο περιττό.
Soft and light.Yπερβολικά απαλό και αόρατο σας δίνει την αίσθηση ότι δε φοράτε σουτιέν και νιώθετα άνετα κατά τη διάρκεια της καθημερινότητας.
Νatural και retro. Αυτό είναι όντως σαν ένα μικρό κομμάτι τέχνης. Δαντέλα, κοψίματα, σταθερότητα, σικάτο αλλά τόσο ερωτικό που δύσκολα αντιστέκεται κανείς στη θέα του.
Όποιο και αν επιλέξετε, βεβαιωθείτε ότι ανταποκρίνεται στις δικές ανάγκες, επιθυμίες και βλέψεις. Φροντίστε να το λατρέψετε όταν το φοράτε και μέσω αυτού τονίστε τη προσωπικότητά σας.
Γιατί μια γυναίκα ερωτική, είναι η γυναίκα που σαγηνεύει με τις σκέψεις της, τα διφορούμενα λόγια της, την αμείλικτη ματιά της.
Είναι καλοκαίρι, τονίστε το μπούστο σας χωρίς κουλτουριάρικες συνδηλώσεις. Αβίαστα, απερίσκεπτα, αμέριμνα. 

1 σχόλιο

  1. ΑΛΗΘΕΥΕΙ;

    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ( ΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ) ΔΗΛΩΝΟΥΝ 18.000-19.000 ΕΙΣΟΔΗΜΑ, ΤΑ ΑΛΛΑ 80000- 90.000 ΤΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΕ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΚΩΔΙΚΟ 657, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ 1% ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ!

    ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΜΜΕΛΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΥΨΟΥΣ 2000 ΕΩΣ 6000 ΕΥΡΩ. ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΛΑΝ.ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ, ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΖΥΓΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΑΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση