GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Eφτιαξαν «ηλεκτρικό» τζελ...

Μπορεί να λειτουργεί ως ημιαγωγός και έχει πλήθος εφαρμογών. Μέλη της ερευνητικής ομάδας κατά τη διάρκεια πειραμάτων με το τζελ στο εργαστήρ...

Μπορεί να λειτουργεί ως ημιαγωγός και έχει πλήθος εφαρμογών. Μέλη της ερευνητικής ομάδας κατά τη διάρκεια πειραμάτων με το τζελ στο εργαστήριο.
Λονδίνο.
Ερευνητές στις ΗΠΑ δημιούργησαν ένα τζελ που είναι ηλεκτρικά αγώγιμο και έχει πλήθος εφαρμογών. Πρόκειται για ένα αγώγιμο υδροτζέλ που έχει ηλεκτρικές ιδιότητες ανάλογες με αυτές ενός μετάλλου ή ενός ημιαγωγού. Το Jell-O (όπως το ονόμασαν οι ερευνητές) έχει «συμπεριφορά» παρόμοια με εκείνη βιολογικών ιστών.
Ψέκασε το.
Το τζελ δημιούργησαν ερευνητές του Πανεπιστημίου Στάνφορντ και αποτελείται από ανιλίνη (αμινοβενζόλιο) και φυτικό οξύ που υπάρχει στους ιστούς των φυτών. «Το τζελ αποτελείται από συστατικά που είναι εμπορικά διαθέσιμα και το μόνο που χρειάζεται είναι να τα ρίξουμε σε ένα διάλυμα νερού» αναφέρει ο Ζενάν Μπάο, μέλος της ερευνητικής ομάδας

2 σχόλια

  1. .
    .
    ΑΔΑ: Β41ΦΩΛΗ-4ΥΖ


    Έγγριστη προδιαγραφών και καθορισμός όρων διακήρυξης διαγωνισμου για την μίσθωση κτιρίου στέγασης του ΚΕΠ Δήμου Λεβαδέων.

    ΤΑ ΚΕΠ ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΤΗΡΙΟ. !!!!!

    ΓΙΑΤΙ ΦΥΓΑΝΕ ????

    ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΟ ????

    ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΠΑΤΑΛΕΣ !!!!!

    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ - ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ????

    ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εθνοπατέρες μας; ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

    Ουδείς στην Ελλάδα, που υποδουλώθηκε στην Γερμανία εξ αιτίας ΣΑΣ, είτε συνταξιούχος είτε εν ενεργεία με μόνη εξαίρεση τους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πληρώματα των υποβρυχίων, να μην παίρνει πάνω από δυο χιλιάδες Ευρώ μισθό ή σύνταξη από το Ελληνικό Δημόσιο ή από ταμείο ή οργανισμό που επιχορηγείτε από αυτό!
    Τουλάχιστον κάνετε αυτό υπέρ της Πατρίδας, και όποιος νομίζει ότι αδικείτε να πάει στον ιδιωτικό τομέα ή στην αλλοδαπή να του δώσουν περισσότερα, από βουλευτή μέχρι και τον τελευταίο υπάλληλο!
    Όποιος παίρνει σήμερα πάνω από δυο χιλιάρικα τρώει τα κόλλυβα της Ε Λ Λ Α Δ Α Σ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση