GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έχει και το Hollywood τους φοροφυγάδες του...

Μπορεί εσείς να τραβάτε τα μαλλιά σας γιατί εκεί που τόσα χρόνια παίρνατε επιστροφή από την εφορία, τώρα πρέπει να πληρώσετε τα μαλλιά τη...

Μπορεί εσείς να τραβάτε τα μαλλιά σας γιατί εκεί που τόσα χρόνια παίρνατε επιστροφή από την εφορία, τώρα πρέπει να πληρώσετε τα μαλλιά της κεφαλής σας, όμως στο Hollywood αρκετοί είναι stars που αρνούνται να πληρώσουν τα χρέη τους που σε πολλές περιπτώσεις αγγίζουν επταψήφιο αριθμό!!!!
Στη λίστα με τους διαβόητους φοροφυγάδες του Hollywood είναι η Lauryn Hill, που τον τελευταίο καιρό είναι αλήθεια ότι την έχουμε χάσει. Τις χρονιές λοιπόν 2005 – 2007, η τραγουδίστρια αποφάσισε να απομακρυνθεί από τα… εγκόσμια και να εγκαταλείψει όχι μόνο τους θαυμαστές της, αλλά και τις υποχρεώσεις της.
Έτσι χρωστάει τώρα 1,5 εκατομμύριο δολάρια στην εφορία και σέρνεται στα δικαστήρια για να λυθεί το θέμα. Η ίδια δήλωσε στο δικαστήριο ένοχη και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης, έως και τρία χρόνια παρακαλώ.
179.000 δολάρια χρωστάει στην εφορία η Christina Ricci από το 2008 παρακαλώ και τώρα τρέχει και δεν φτάνει για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Εκπρόσωπος της ηθοποιού δήλωσε ότι ετοιμάζεται να ενεργήσει αναλόγως για να λύσει το θέμα με… υπευθυνότητα, κάτι που δεν επέδειξε πάντως μέχρι τώρα.
Ο ράπερ Lil’ Wayne πάλι χρωστάει στην εφορία το αστρονομικό ποσό των 5,6 εκατομμυρίων δολαρίων! Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που έχει προβλήματα με την εφορία, αφού χρωστούσε 1,13 εκατομμύρια δολάρια και το 2010, ενώ είχε εκκρεμότητες και το 2008 – 2009. Μάλλον θα πρέπει να προσλάβει άμεσα έναν λογιστή, διαφορετικά θα βρεθεί πίσω από της φυλακής τα σίδερα.
Κι αν σας ήρθε πονοκέφαλος με τα 5,6 εκατομμύρια του Lil’ Wayne, που να δείτε και το ποσοό που χρωστάει ο Wesley Snipes. 17 ολόκληρα εκατομμύρια πρέπει να καταβάλει στην εφορία, αφού έχουν συσσωρευτεί χρέη από το 2006. Μάλιστα ο ηθοποιός είχε καταδικαστεί σε τρία χρόνια φυλακή, με το δικαστήριο να ορίζει ότι θα πρέπει να καταβάλλει 17 εκατομμύρια δολάρια συν τους τόκους. Τελικά κατέβαλε μόνο 15 εκατομμύρια και δήλωσε και αδικημένος μάλιστα από το δικαστήριο.
Γνωστή και μη εξαιρετέα για τα χρέη της είναι και η Pamela Anderson. Περίπου 500.000 δολάρια χρωστάει το κορίτσι κι αυτό γιατί όπως είπε κάποιες λανθασμένες επιχειρηματικές της κινήσεις είχαν σαν αποτέλεσμα να αυξήσουν κατά πολύ τα έξοδά της. Πάντως η ξανθιά σεξοβόμβα ανέλαβε πλήρως την ευθύνη και προσπαθεί σιγά, σιγά να καλύψει το ποσό που χρωστάει.
Μπλεξίματα με το νόμο και θα απουσίαζε από τη λίστα μας η Lindsay Lohan; Όχι βέβαια. Το κορίτσι χρωστάει επίσης στην εφορία 234.000 δολάρια, που σε σύγκριση με τους προηγούμενους θεωρούνται… ψιλά. Κι επειδή η ίδια δε φταίει ποτέ για ότι της συμβαίνει, έριξε για μια ακόμα φορά το φταίξιμο στο λογιστή της για όλο αυτό το μπέρδεμα.
Στην εφορία χρωστάνε επίσης ο Ozzy Osbourne και η σύζυγός του Sharon. Το ζευγάρι έφτασε να χρωστά 1,7 εκατομμύρια δολάρια, κάτι για το οποίο αρχικά κατηγόρησαν τον λογιστή τους. Τελικά όμως η Sharon παραδέχθηκε ότι το λάθος ήταν δικό της και ότι δεν έδινε μεγάλη σημασία στα οικονομικά της. Μέχρι στιγμής έχουν πληρώσει μόνο 700.000 δολάρια και τα υπόλοιπα, λίγα, λίγα.
Για το τέλος αφήσαμε τον ράπερ R. Kelly. Από το 2005 έχει ξεχάσει να πληρώσει φόρους και το ποσό έχει φτάσει τα 4,8 εκατομμύρια δολάρια. Το πιο τρελό είναι ο ράπερ έχει πληρώσει ένα μεγάλο μέρος των χρεών του, όμως από τους τόκους το ποσό έχει εκτιναχθεί στα ύψη και θέλει ακόμα πολλά εκατομμύρια για να ξεχρεώσει εντελώς.

πηγή: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση