GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Kεραυνός εν αιθρία...

Γράφει η Γιώτα Κωνσταντινίδου Αποκλεισμένη η Θεσσαλονίκη δια αέρος κατά τους καίριους τουριστικά μήνες, αφού σαν κεραυνός εν αιθρία έπε...


Αποκλεισμένη η Θεσσαλονίκη δια αέρος κατά τους καίριους τουριστικά μήνες, αφού σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι η Σουηδική εταιρία Swissair θα διακόψει τις πτήσεις της μέχρι νεωτέρας στις 27 Νοέμβρη.
Η εν λόγω απόφαση δεν αποτελεί επίσημη δήλωση της αεροπορικής εταιρίας αλλά επιβεβαιώνεται από τους υπευθύνους του αεροδρομίου ''Μακεδονία'' καθώς και τους αντιπροσώπους τουριστικών πρακτορείων που κάνουν λόγο για τεράστιο πλήγμα στη τουριστική επισκεψιμότητα της συμπρωτεύουσας. Οι πτήσεις ένωναν Θεσσαλονίκη με Ζυρίχη και από εκεί με διάφορα άλλα μέρη του κόσμου.
Το μουδιασμένο κλίμα έρχεται να ισοπεδώσει και η απόφαση και άλλων αεροπορικών εταιριών να διακόψουν πτήσεις τους, όπως η Britishairlines και η Alitalia- Airlines.
Από την άλλη, στο λιμάνι η κατάσταση παραμένει αντιπροσωπευτική της κρίσης, αφού τα δρομολόγια έχουν μειωθεί δραματικά και τα επιβατικά πλοία που είναι διαθέσιμα να εξυπηρετήσουν τους ταξιδιώτες είναι μόνο δύο.
Τι μέλλει γενέσθαι, κανείς δε ξέρει, το σίγουρο είναι ότι θα υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στη θαλάσσια σύνδεση Θεσσαλονίκης με Σποράδες, ασύλληπτο γεγονός αν αναλογιστεί ότι πέρυσι οι επιβάτες αυτού του δρομολογίου ανέρχονταν στους 30.000. Τα πράγματα εκτροχιάζονται στη σύνδεση δια θαλάσσης της πόλης με τις Κυκλάδες. Κακή οργάνωση, σημεία των καιρών, η κατρακύλα έχει ήδη ξεκινήσει.

3 σχόλια

  1. swiss is no sweeden, it is switzerland....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είσαι ανορθόγραφη,αγεωγράφητη,δεν γνωρίζεις συντακτικό.ούτε βέβαια την ελληνική γλώσσα και γράφεις ανακρίβειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΩΤΑ Μ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΗ.
    Η SWISSAIR ΗΤΑΝ ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΓΕΤΑΙ SWISS KAI EXEI ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ LUFTHANSA.
    ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗ Η ΒΛΑΧΟΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΑΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΗΣ ...ΜΑΜΑΚΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση