GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είχε φυματίωση και εργαζόταν σε εστιατόριο...

Είχε φυματίωση και εργαζόταν σε εστιατόριο. Ο λόγος για έναν εργαζόμενο σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομ...

Είχε φυματίωση και εργαζόταν σε εστιατόριο. Ο λόγος για έναν εργαζόμενο σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Σωτηρία» με φυματίωση. Με αφορμή το συγκεκριμένο κρούσμα, η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Αττικής, προέβη άμεσα στις εξής ενέργειες:
Στον προληπτικό έλεγχο με δερμοαντίδραση mantoux όλων των εργαζομένων στο εστιατόριο. Από τους 18 εργαζομένους που ελέγχθηκαν, οι 9 βρέθηκαν με θετική mantoux και παραπέμφθηκαν για περαιτέρω εργαστηριακό έλεγχο, του οποίου τα αποτελέσματα αναμένονται.
Στους εργαζομένους που βρέθηκαν αρνητικοί στον προληπτικό έλεγχο με δερμοαντίδραση mantoux, δόθηκε οδηγία, να λάβουν φαρμακευτική αγωγή για ένα μήνα προληπτικά.
Στους εργαζομένους που βρέθηκαν θετικοί στη δερμοαντίδραση mantoux, δόθηκε οδηγία να καλυφθούν προληπτικά με φαρμακευτική αγωγή όλο το συγγενικό τους περιβάλλον, καθώς και τα άτομα που ήρθαν σε στενή επαφή μαζί τους.

3 σχόλια

  1. ΕΝΑΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΚΥΛΙΚΕΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΚΑΦΕΝΕΙΑ.ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ ΑΝΤΕ ΠΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΣΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ. ΕΛΛΑΣ ΒΟΘΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΑΝ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΤΖΙΤΖΙΚΙΑ. ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση