GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόγευση του νέου Mazda6...

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η ιαπωνική εταιρεία για την αποκάλυψη του νέου Mazda6, στην έκθεση του Παρισιού, τον προσεχή Σεπτέμβρη. Λίγο π...

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η ιαπωνική εταιρεία για την αποκάλυψη του νέου Mazda6, στην έκθεση του Παρισιού, τον προσεχή Σεπτέμβρη.
Λίγο πριν την παρουσίαση, η Mazda έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser βίντεο, στο οποίο φαίνεται καθαρά το σχήμα της μπροστινής γρίλιας του αυτοκινήτου καθώς και τα φώτα.
Κρίνοντας από το βίντεο, που μπορείτε να δείτε παρακάτω, οι Ιάπωνες σεβάστηκαν την υπόσχεση που είχαν δώσει και σύμφωνα με την οποία το Mazda6 θα έδειχνε σχεδόν ολόιδιο με το εντυπωσιακό πρωτότυπο Takeri.
Εάν αυτό επιβεβαιωθεί και στο Παρίσι, τότε πιθανότατα θα έχουμε ένα από τα ομορφότερα οχήματα στην κατηγορία των σεντάν.
Το όχημα που θα μπει στην παραγωγή στις αρχές του 2013, θα εφοδιάζεται με ένα 2λιτροSkyActiv κινητήρα βενζίνης και ένα diesel 2.2 SkyActiv-D.
Δείτε το βίντεο…

1 σχόλιο

  1. ΑΔΕΔΥ: Συγκέντρωση και πορεία την Πέμπτη στις 7.30 μ.μ.
    Διαμαρτυρία για την υπερφορολόγηση των χαμηλών εισοδημάτων
    ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12:59
    ΑΔΕΔΥ: Συγκέντρωση και πορεία την Πέμπτη στις 7.30 μ.μ.

    emailεκτύπωση


    Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, με αφορμή τη αποστολή των εκκαθαριστικών της εφορίας, οργανώνει την Πέμπτη στις 7:30 το απόγευμα η ΑΔΕΔΥ.

    Η συγκέντρωση θα γίνει στον πεζόδρομο της Κοραή και θα ακολουθήσει πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών και τη Βουλή.

    Η ΑΔΕΔΥ καλεί τους δημόσιους υπαλλήλους της χώρας να αντιταχθούν στην υπερφορολόγηση «των πενιχρών εισοδημάτων τους, στην πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων και του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, στην πολιτική της ανεργίας και των απολύσεων».

    Στην ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ ζητά, επίσης, «να καταργηθούν τα χαράτσια, να διαγραφούν οι φορολογικές υποχρεώσεις για τα χαμηλά εισοδήματα και να γίνει ρύθμιση για τα υπόλοιπα», καθώς και «να φορολογηθούν ο πλούτος και η μεγάλη ακίνητη περιουσία, τα κέρδη των μεγάλων επιχειρήσεων και το εφοπλιστικό κεφάλαιο».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση