GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από τι «εμπνέονται» οι stars...

Oι stars του κινηματογράφου, της μόδας και του αθλητισμού «εμπνέονται» από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. 8  φωτογραφίες. Oι stars το...

Oι stars του κινηματογράφου, της μόδας και του αθλητισμού «εμπνέονται» από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
8  φωτογραφίες.
Oι stars του κινηματογράφου, της μόδας και του αθλητισμού «εμπνέονται» από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Τ-shirts, φόρμες, μπουφάν και μαγιό συνδυάζονται με δαντέλες, παγέτες και διαφάνειες.
Ένας από τους διασημότερους φωτογράφους του κόσμου, ο «πολύς» monsieur Patrick Demarchelier αποθέωσε το χρυσό όταν κατόρθωσε να «στήσει» μπροστά στην κάμερά του, δύο super stars της μόδας και του αθλητισμού. Το κορυφαίο μοντέλο Joan Smalls «συναγωνίζεται» τον ταχύτερο σπρίντερ του κόσμου, Usain Bolt, για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης η οποία δημιούργησε αίσθηση.
Η καινούργια «μαύρη γαζέλα» της πασαρέλας, η διάδοχος σύμφωνα με ειδήμονες του fashion world της Ναόμι Κάμπελ «προβάρει» ένα από τα πλέον trendy χρώματα του καλοκαιριού. Η Joan με τις εκπληκτικές αναλογίες και τα κουρεμένα σε στιλ 50’s μαλλιά, επέλεξε ένα ολόχρυσο φόρεμα με πιέτες, ιδιαίτερο κομμάτι της βραδινής συλλογής του Ralph Lauren.
Το συνδύασε με…ταπεινά sneakers Superga, έκανε την είσοδό της στο στάδιο και στάθηκε στην αφετηρία. Μια φωτογράφιση λίγο extreme αλλά άκρως εντυπωσιακή για την αμερικάνικη “Vogue” με την ευκαιρία των Ολυμπιακών Αγώνων οι οποίοι ξεκινούν στις 27 Ιουλίου στο Λονδίνο.
Ο Bolt (τρεις φορές Ολυμπιονίκης) «τρέχει» για την ομάδα της Τζαμάικα και η ωραία, αστραφτερή μέσα στα χρυσά της ρούχα miss Smalls για…αυτή των κορυφαίων designers του πλανήτη.
Το μοντέλο φωτογραφίζεται στην συνέχεια δίπλα στον Bolt (ο οποίος φοράει την νέα συλλογή  Puma με την υπογραφή Cedella Marley) με ένα φόρεμα γεμάτο χρυσές και ασημένιες παγέτες και «κόψιμο» που το κάνει να μοιάζει με μακρύ αθλητικό t-shirt του οίκου Louis Vuitton.
Χρυσή λαμέ φόρμα της Stella McCartney, μπλουζάκια από χρυσό lurex του Michael Kors και μεγάλα μαύρα και χρυσά ρολόγια σε αθλητικό στιλ του οίκου Bulgari.
H super star της κολύμβησης Missy Franklin επιλέγει ένα μαγιό σε γυαλιστερό μπρονζέ ύφασμα του Lanvin που «πιάνει» στον έναν ώμο και μοιάζει με τα φορέματα τύπου Grecian chic.
H τενίστρια Maria Sharapova η οποία πέρα από κορυφαία αθλήτρια είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του διεθνούς πρακτορείου IMG δημιουργεί αίσθηση όταν κατεβαίνει στα courts. Λάτρης του sporty chic style μέσα κι έξω από τα γήπεδα, διακρίνεται πάντα για τις ενδυματολογικές επιλογές της.
Η top model Gisele Bündchen λατρεύει τα ολόσωμα γυαλιστερά αθλητικού τύπου μαγιό της Lisa Marie Fernandez και αυτά σε φλούο χρώματα με φερμουάρ μπροστά που μοιάζουν με φορμάκια και την υπογραφή του Μichael Κors.
Ο οίκος Chanel παρουσίασε πορτοκαλί εκρηκτικά μπουφάν για τις «ψυχρές» νύχτες στα νησιά σε αθλητικό στιλ. Ο Karl Lagerfeld λατρεύει το sporty chic και συνδυάζει τα μαγιό με δαντέλες, πέρλες και αθλητικά παπούτσια. Το sporty chic του Κάιζερ της μόδας δημιουργεί τις ωραιότερες black & white καμπάνιες του καλοκαιριού. Τα χρυσά logo του οίκου συνδυάζονται άψογα με φούξια σορτς, φαρδιές παντελόνες και μεγάλα κίτρινα ρολόγια.
Φόρμες και μαγιό σε αθλητικό στιλ και ιδιαίτερα οικονομικές τιμές παρουσιάζει και η αλυσίδα πολυκαταστημάτων H & M.
Το sporty chic, ένα στιλ που συνδυάζει τα αθλητικού τύπου ρούχα (σορτς, παντελόνια, φορμάκια, μαγιό) με πολυτελή υλικά όπως δαντέλες, μετάξι, σατέν, πέτρες, παγέτες είναι ένα από τα πλέον αγαπημένα της φετινής σεζόν.
Super stars και sporty chic
Η Μαντόνα, η Ριάνα, η Μπρίτνεϋ Σπίαρς, η Κάιλι Μινόγκ, η Τέιλορ Σουϊφτ έχουν καθιερώσει το sporty chic για τις καθημερινές εμφανίσεις τους.
Η Κάμερον Ντίαζ δηλώνει ότι το συγκεκριμένο look είναι από τα αγαπημένα της. Αναδεικνύει το καλογυμνασμένο σώμα της και οι «κοφτές» γραμμές στους ώμους είναι ότι πιο σέξι και εντυπωσιακό για ένα Californian girl που περνάει ατελείωτες ώρες στο γυμναστήριο και την παραλία κάνοντας water sports.
Η Abbey Lee Kershaw, η Lara Stone και η Felicity Jones, επιλέγουν το sporty chic με την υπογραφή Calvin Klein. Απλά, χρυσά φορέματα με αθλητικά παπούτσια, σορτς και μπουφάν με παγέτες.
Η Burberry Prosurm δημιουργεί πολλά outfits σε χακί χρώματα που συνδυάζουν  τα αθλητικά στοιχεία με το “street fashion”.
Η φίρμα Guess συνδυάζει τα μαύρα σορτς με λευκά μπλουζάκια.
Ο οίκος Jil Sander συνδυάζει απλά σοκολά πουκάμισα με κόκκινα σορτς και μπλε αθλητικού style παπούτσια.
Τα κίτρινα μπουφάν Mulberry φοριούνται με αραχνοΰφαντες φούστες.
Ο Reed Krakoff επιμένει επίσης στο κίτρινο και προτείνει αθλητικού τύπου μπλουζάκια με πολλές παγέτες.
Η Emma Stone συνδυάζει το λευκό με το ροδί για ένα πιο…ρομαντικό sporty chic.
 Στο ρυθμό των Olympic Games
Τα φανελάκια του Ralph Lauren με το σήμα της ομάδας των Ηνωμένων Πολιτειών η οποία θα διαγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, χαλάνε ήδη κόσμο. Τα μικροσκοπικά μπικίνι με τις μπλε, λευκές, κόκκινες ρίγες είναι fashionable.
Όπως επίσης και τα αθλητικού τύπου μακριά φορέματα σε εκτυφλωτικά χρώματα από την Βικτόρια Μπέκαμ.
Τα κορίτσια σε ολόκληρο τον κόσμο προσπαθούν να μιμηθούν το στιλ με τα σορτς και φανελάκια της κατάξανθης surfer Stephanie Gilmore.
Εντυπωσιακοί συνδυασμοί από τους fashion editors στα διεθνή περιοδικά μόδας τα σορτς του Balenciaga με τα t-shirts από κοτόν Maje.
Τα bodies με τα κρύσταλλα των Dolce & Gabbana με τα αθλητικά λευκά μπλουζάκια.
Τα χακί μπουφάν (χωρίς μανίκια) Zadig & Voltaire με παγετέ μπικίνι DSquared.
Αξεσουάρ
Ασημένιοι και χρυσοί κρίκοι στα αυτιά.
Πλατφόρμες με μπλε και λευκές ρίγες Charlotte Olympia.
Μεγάλες κόκκινες τσάντες-βαλιτσούλες  Loewe.
Κίτρινα πέδιλα με μαύρες ρίγες Marni.
Λευκές και ροζ γαλότσες του Hermès.
Κόκκινους φακέλους του Roberto Cavalli.
Τα κλασικά μεταλλικά γυαλιά ηλίου Ray-ban αλλά και τα γυαλιά-πεταλούδες σε ροζ, κίτρινο, μπλε χρώματα της Sonia Rykiel.
Τα ροζ, πορτοκαλί, χακί σακίδια με τις λεύκες λεπτομέρειες του Pierre Hardy.
Τα κόκκινα, κίτρινα και λευκά πέδιλα με τα χαμηλά χοντρά τακούνια του Roger Vivier.

2 σχόλια

  1. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ 15 ΗΜΕΡΩΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ
    1) ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ( ΕΕΤΗΔΕ )
    2) ΤΙΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΥΡΗΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΟΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ. ΑΣ ΤΟ ΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ. ΤΩΡΑ, ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ. ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΕΧΕΙ 40% ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 35%.

    ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΟΧΗ. ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΑΛΛΙΩΣ, ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΟ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΥΜΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. 15 ΜΕΡΕΣ ΔΙΟΡΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ.ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίρμα η Δούρου ...στη Βενεζουέλα, έδωσε και συνέντευξη στην ΤιΒι-Μεγάλη απογοήτευση ότι δεν μιλάει τη γλώσσα της "επανάστασης".

    Συνέντευξη στην τηλεόραση της Βενεζουέλας έδωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου που βρίσκεται στην χώρα της λατινικής Αμερικής προκειμένου να πάρει μέρος στο παγκόσμιο φόρουμ της Αριστεράς που διεξάγεται στο Καράκας. Στη συνεντευξή της η Ρένα αποκάλυψε ότι μετά τις τελευταίες εκλογές η συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τον Τσάβες θα είναι ισότιμη και θα ανατρέψει...
    πράγματα στη Λατινική Αμερική και την Ευρώπη. Φυσικά από την εκπομπή δεν μπορούσε να λείψει και το νεράκι που έφαγε από την Κασιδιάρη και οι φάπες στην Κατσέλη.

    Η Ρένα Δούρου κατά την διάρκεια της παραμονής της στη Βενεζουέλα θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί και να (της τον;) ακουμπήσει ο ηγέτης της χώρας Ούγκο Τσάβες.

    Στις επαφές της με τους ξένους την κυρία Δούρου συνοδεύει το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Συνασπισμού και υπεύθυνος για την εξωτερική πολιτική και άμυνα, κ. Κώστας Ησυχος.
    Ο Ήσυχος εκτελούσε και χρέη μεταφραστή για τη Ρένα μιας και σαν επαναστάτης που σέβεται τον εαυτόν του σε αντίθεση με τη Ρένα, μιλάει ισπανικά και μάλιστα με τη διάλεκτο που τα μιλάνε οι λατινοαμερικάνοι, μιας και προφανώς έχει κάνει την πρακτική του στην επανάσταση του κώλου στη Λατινική Αμερική.

    Η πλάκα είναι ότι ο Ήσυχος πρόσθετε και τα δικά του όταν μετέφραζε κάτι που έλεγε η Δούρου, με αποτέλεσμα σε κάποιο σημείο να εκνευρίσουν τον παρουσιαστή και να τους διακόψει λέγοντάς τους να συντομεύσουν γιατί δεν έχουν πολύ χρόνο.

    - Έχει καμμιά σχέση με Αριστερά η Δούρου και ο ΣΥΝ;

    Η μόνη σχέση που έχει (είχε) είναι με την ΠΑΣΟΚΑΜΟΡΑ όταν ήταν στα ντουζένια της και είχε σε τρεις θέσεις τον κάθε Συριζαίο για να τα κρατάει χορτασμένα και ήσυχα τα παιδιά.
    Τώρα που τα φάγαν όλα, σήκωσαν μπαϊράκι. Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεξιοτσεπίστας και απ΄ όπου θέλει
    ας είναι το χρήμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση