GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

110(!) άτομα στελέχωναν το πρωθυπουργικό γραφείο του Νέρωνα Καραμανλή...

Σε ένα ξεχασμένο ρεπορτάζ του ΒΗΜΑτος του 2005 το οποίο και περιγράφει το στρατό των...

Σε ένα ξεχασμένο ρεπορτάζ του ΒΗΜΑτος του 2005 το οποίο και περιγράφει το στρατό των...
υπαλλήλων που βοηθούσαν τον...Καταλληλότερο να ρίξει τη χώρα στο γκρεμό.
Συνολικά, το πρωθυπουργικό γραφείο στελεχωνόταν από 110 υπαλλήλους ενώ είχαν δημιουργηθεί 300(!) οργανικές θέσεις οι οποίες ευτυχώς δεν καλύφθηκαν ποτέ. Το συνολικό κόστος λειτουργίας του άγγιζε τα 4 εκατ.ευρώ ετησίως σε αντίθεση με τα 3 εκατ. ευρώ που κόστιζε το γραφείο του ΓΑΠ το οποίο και στελεχώθηκε από 77 υπαλλήλους.
Και μιας και το έφερε η κουβέντα, τι κάνει ο Βούδας της Ραφήνας; Κάπου διάβασα ότι πετάχτηκε μέχρι τη Μύκονο για διακοπές. Πώς πήρε τέτοιο ρίσκο; Έπαψαν να τον κυνηγούν πράκτορες των εχθρών για να τον...δολοφονήσουν;

5 σχόλια

  1. Πρωτίστως θα έπρεπε να είχαν ήδη συλληφθεί τα μέλη εκείνης της κυβέρνησης, που ενώ παρέλαβε το 2004 έλλειμμα 3,5% του ΑΕΠ (και ήταν πολύ κοντά στο να φτάσει στο όριο του 3% που προβλέπει το ευρωπαϊκό σύμφωνο), Χρε-ω-κό-πη-σε(!) τη ΧΩΡΑ(!), ανεβάζοντας το 2009 τα ελλείμματα στο 16,5% του ΑΕΠ! ΄Ολα τ΄άλλα ακολούθησαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι περιπου 25 δισσεκατομυρια το ελλειμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΗΛΟΤΕΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. BΡΕ Ο ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗΣ ΣΚΕΤΟΣ ΤΕΝΕΚΕΣ ,ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗΣ ΨΕΥΤΗΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ.ΠΛΟΥΤΙΣΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΚΕ.ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΟΨΟΝΤΑΙ ΟΙ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΦΥΣΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΛΛΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΣ.

    Ο ΕΝΑΣ ΤΣΟΥΛΗΘΡΕΣ ΚΑΝΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΕΜΠΑΠΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΜΑΓΚΑΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΠΟΥ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΛΛΑ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ.

    ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΤΑΙΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΠΟ ΚΩΛΟΧΑΝΑΔΕΣ.

    ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΠΤΟΗΤΟΙ ΝΑ ΤΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΑ ΨΟΦΙΜΙΑ.

    ΕΙΠΑΜΕ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΒΑΘΕΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση