GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

24χρονος αποπειράθηκε να βιάσει 85χρονη!

Μόνο φρίκη προκαλεί η είδηση ότι ένας 24χρονος αποπειράθηκε να βιάσει μία ανήμπορη 85χρονη γυναίκα στο Αγρίνιο. Ο νεαρός άνδρας επισκέφθηκ...


Μόνο φρίκη προκαλεί η είδηση ότι ένας 24χρονος αποπειράθηκε να βιάσει μία ανήμπορη 85χρονη γυναίκα στο Αγρίνιο.
Ο νεαρός άνδρας επισκέφθηκε το σπίτι της γυναίκας και με την πρόφαση ότι θέλει να πάει τουαλέτα της ζήτησε να εισέλθει. Εκείνη ανυποψίαστη άφησε το νεαρό να εισέλθει.
Ο νεαρός εξήλθε από την τουαλέτα και πήγε στην κουζίνα, όπου βρισκόταν η γυναίκα, γυμνός, την άρπαξε και την οδήγησε με τη βία στο κρεβάτι με σκοπό να ικανοποιήσει τις ορέξεις του.
Η γυναίκα, παρά την ηλικία της, αντιστάθηκε σθεναρά με αποτέλεσμα ο δράστης να της προκαλέσει διάφορες αμυχές στο πρόσωπο και στο σώμα ενώ της έσκισε και τα ρούχα.
Στο τέλος η γυναίκα του πρότεινε χρήματα και τον παρακάλεσε να μην της κάνει κακό. Ο δράστης, σύμφωνα με το dete.gr ο οποίος φαίνεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, δέχτηκε τα χρήματα, 80 ευρώ, και αφού ζήτησε από τη γυναίκα να μην τον καταγγείλει, αποχώρησε.
Στη συνέχεια όμως η άτυχη ηλικιωμένη ειδοποίησε την αστυνομία για το περιστατικό η οποία και συνέλαβε το δράστη το μεσημέρι. Αυτός ομολόγησε την πράξη του και ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη εναντίον του για απόπειρα βιασμού και ληστεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση