GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα Ορλεάνη: Αντιμέτωπη με τον «Ισαάκ» 7 χρόνια μετά την «Κατρίνα»...

Ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ρικ Σκοτ (δεξιά), ενημερώνεται για την κατάσταση στην Πολιτεία ( Πηγή: REUTERS).   Σχεδόν επτά χρόνια μετά το κατ...

Ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ρικ Σκοτ (δεξιά), ενημερώνεται για την κατάσταση στην Πολιτεία ( Πηγή: REUTERS).
 
Σχεδόν επτά χρόνια μετά το καταστροφικό πέρασμα του τυφώνα Κατρίνα, η Νέα Ορλεάνη βρέθηκε αντιμέτωπη με την τροπική καταιγίδα «Ισαάκ», που προσέγγισε ενισχυμένη σε τυφώνα την Πολιτεία.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, κήρυξε την περιοχή της Λουζιάνα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα αποφάσισε την αναβολή του συνεδρίου του στην Τάμπα της Φλόριντα για μία ημέρα.
Νωρίτερα, οι κυβερνήτες της Λουιζιάνα, του Μισισιπή και της Αλαμπάμα εξέδωσαν υποχρεωτικές διαταγές εκκένωσης, σε ορισμένες περιοχές που απειλούνται.
Στο Σεντ Τσαρλς, κοντά στη Νέα Ορλεάνη, οι τοπικές αρχές ζήτησαν από 53.000 κατοίκους να απομακρυνθούν εν όψει της καταιγίδας.
Η τροπική καταιγίδα «Ισαάκ» έχει προκαλέσει μέχρι στιγμής τον θάνατο 24 πολιτών στην Αϊτή και στη Δομινικανή Δημοκρατία.

2 σχόλια

  1. ΕΛΑ ΤΑ ΦΡΑΓΜΑΤΑ ΣΠΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΧΑΝ ΤΗΝ ΟΡΛΕΑΝΗ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΗΓΕΝΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ/
    ΓΙΑ ΨΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΙ
    Γ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΕΔΙΝΑΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ
    ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ.ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΩΡΑ .ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΜΙΤΟ ΤΗΣ
    ΑΡΙΑΔΝΗΣ.ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΓΙΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΑ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΝΟΜΙΜΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΦΕΙΔΩΣ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΧΩΡΙΑ ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ. ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση