GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

AGAPE: Mια προοδευτική χριστιανική πρωτοβουλία για την παγκόσμια οικονομία και την αειφόρο ανάπτυξη...

Με την κρίση που ξέσπασε το 2007 στις ΗΠΑ με τα ενυπόθηκα στεγαστικά δάνεια υψηλού κινδύνου, η οποία ως γνωστό κορυφώθηκε το Σεπτέμβρη το...

Με την κρίση που ξέσπασε το 2007 στις ΗΠΑ με τα ενυπόθηκα στεγαστικά δάνεια υψηλού κινδύνου, η οποία ως γνωστό κορυφώθηκε το Σεπτέμβρη του 2008 με την κατάρρευση της Lehman Brothers και από το επόμενο έτος πέρασε με εντονότερο ρυθμό στην ευρωπαϊκή δημοσιονομική σφαίρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα την ελληνική οικονομία, έγινε κατανοητό από την παγκόσμια χριστιανική κοινότητα πως υπάρχει ένα τεράστιο ηθικό πρόβλημα, στο οποίο ο χριστιανισμός δεν μπορεί πλέον να..http://www.amen.gr/index.php?mod=news&op=article&aid=10199

14 σχόλια

  1. Αν δεν γαμιόταν η Παναγία καλά θα ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν γαμηθηκε απο κανεναν η Παναγια. Την βιασε πνευματικως ο Ιεχωβας για να φερει τον Μεσσια των Ιουδαιων επι της γης και να πει σοφα πραγματα οπως: "οποιος δεν ειναι μαζι μου, ειναι εναντιον μου" καθως και "αν σε σκανδαλιζει ο οφθαλμος σου, καλυτερα βγαλτον παρα να ζεις μες την αμαρτια" και αλλα τετοια υπεροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...τωρα, βεβαια, πως ο φανατισμενος Σαούλ (απ. Παυλος) βρηκε οτι ο Ιησους εχει καταγωγη απο το σοι του Δαυιδ αφου βγηκε με παρθενογεννεση , μονο οι χριστιαναρες ξερουν. Αλλα οι παπαδες στην Ελλαδα, ειδικα στην Κρητη, ξερουν ακομα καλυτερα: Ο Ιησους ηταν Ελληνας!!!

    Φαινεται πως γενικα οι χριστιανοι ξερουν τον θεο τους καλυτερα και απο την μανα που τους πεταε, αλλα κατα τ' αλλα: "Άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΕ ΜΙΑΡΕ ΤΥΦΛΟ ΚΑΙ ΚΟΥΦΟ ΣΚΥΛΙ ,ΥΠΑΝΘΡΩΠΕ , ΞΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΗΓΑΝΟ ΕΙΣΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ
    .ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΙΠΑΡΘΕΝΟ ΜΑΡΙΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΩΝ ΕΙΔΩΛΩΝ
    ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΩΝ ΑΚΟΥΣ Η ΤΟΥ ΛΕΒΙΑΘΑΝ .ΕΛΠΙΖΩ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΣΙ ΠΟΥ ΕΞΕΣΤΟΜΗΣΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙΣ ΠΙΚΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΤΕΡΑΤΑ ΤΗΣ
    ΚΟΛΑΣΕΩΣ .ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΤΟΝ ΟΧΕΤΟ ΣΑΣ .ΑΣ ΤΟΛΜΟΥΣΑΤΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΑΤΕ ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΥΜΑ.ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΜΙΑΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΕΧΙΔΝΩΝ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΤΕΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Γυριστε και το αλλο μαγουλο" και βγαλτε τον σκασμο, προβατα! Ε μπρρ, πισω στο μαντρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 27 Αυγ 2012 10:20:00 μ.μ. μην ξανβάλεις στο στόμα σου του Δωδεκαθεϊστές διότι ότι αξία, δημοκρατία, ελευθερία, τέχνη και επιστήμη έχει η σημερινή κοινωνία είναι δοσμένη από τους Ολύμπιους Θεούς των Ελλήνων. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΥΤΟ, ΔΟΥΛΕ ΤΟΥ ΝΑΖΩΡΑΙΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΡΑΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΤΣΟΛΙΑΔΑΚΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ, ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πάψτε να κροάζετε μαύρα όρνια.. Πού ξέρετε ότι δεν της αρέσει πλέον. Στον Παράδεισο μπορεί να άλλαξε γνώμη και να την βρίσκει με κάνα παιδαρά διάκονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όλες οι θρησκείες γαμιούνται. Στο Δωδεκάθεο δε μέχρι και παρτούζες. Και το ευχαριστιούνται βέβαια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 28 ΑΥΓ 2012 12:35:00 Π.Μ. έτσι σου έμαθαν, έτσι λες. Ανέφερε μου μια Προ Χριστού περιγραφή αυτού που λες και να το παραδεχτώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πλάκα κάνω 28 Αυγ 2012 1:00:00 π.μ., εγώ σας αγαπάω. Και πολύ μου άρεσαν τα νυχτερινά ξεφαντώματα στα δάση και όχι η μαυρίλα του χριστιανισμού. (Η προστακτική όμως δεν παίρνει αύξηση).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση