GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συρία: συνετρίβη ελικόπτερο στη Δαμασκό

Σύμφωνα με αντικαθεστωτικούς κατερρίφθη από αντάρτες   Ένα ελικόπτερο συνετρίβη στην πρωτεύουσα της Συρίας, Δαμασκό, ανακοίνωσε...

Σύμφωνα με αντικαθεστωτικούς κατερρίφθη από αντάρτες
 
Ένα ελικόπτερο συνετρίβη στην πρωτεύουσα της Συρίας, Δαμασκό, ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας.
Σύμφωνα με αντικαθεστωτικούς, το ελικόπτερο κατερρίφθη από αντάρτες πάνω από τη Δαμασκό.
Κάτοικοι είχαν δηλώσει ότι οι δυνάμεις των αντικαθεστωτικών κατέρριψαν ελικόπτερο το οποίο βομβάρδιζε την περιοχή Ζομπάρ της συριακής πρωτεύουσας, όπου έχουν ξεσπάσει σφοδρές συγκρούσεις ανάμεσα στις δυνάμεις του καθεστώτος και τις αντικαθεστωτικές δυνάμεις.
Ισχυρές εκρήξεις ακούστηκαν νωρίς το πρωί της Δευτέρας στη Δαμασκό, σύμφωνα με δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων που βρίσκεται στη συριακή πρωτεύουσα.
Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, το οποίο βασίζεται στις πληροφορίες κατοίκων και ακτιβιστών, ανέφερε επίσης εκρήξεις και ανταλλαγές πυρών στη Δαμασκό.
Σφοδρές συγκρούσεις σημειώθηκαν στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου σε πολλές περιοχές της χώρας.
Η αντιπολίτευση κατήγγειλε τη μαζική δολοφονία εκατοντάδων ανθρώπων σε εκκαθαριστικές επιχειρήσεις στα περίχωρα της Δαμασκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση