GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μοσκοβισί: "Σημαντικό σοκ μια ελληνική έξοδος"...

"Θετικά εξελίσσεται" η θέση που η Γερμανία υιοθετεί έναντι της Ελλάδας, επισημαίνει με συνέντευξη στο φύλλο της οικονομικής εφημερ...

"Θετικά εξελίσσεται" η θέση που η Γερμανία υιοθετεί έναντι της Ελλάδας, επισημαίνει με συνέντευξη στο φύλλο της οικονομικής εφημερίδας "les Echos" ο υπουργός Οικονομίας-Οικονομικών της Γαλλίας Πιέρ Μοσκοβισί.
"Η συνάντηση που είχαν την προηγούμενη βδομάδα η καγκελάριος Μέρκελ κι ο πρόεδρος Ολάντ υπήρξε σε εξαιρετικό βαθμό ωφέλιμη σχετικώς, το μήνυμα μας είναι παραπλήσιο με αυτό των Γερμανών", τονίζει.
Ο ίδιος αξιωματούχος επισήμανε εξ άλλου στη ανωτέρω συνέντευξη ότι "είναι βέβαιος ότι η αναχώρηση μέλους από την ευρωζώνη συνιστά μία απειλή για το σύνολό της, συνοδευόμενη μάλιστα από την αρνητική επίπτωση της δυνητικής διάχυσης του φαινόμενου. 'Ας μην ελαχιστοποιείται, λοιπόν, το σημαντικό σοκ, που αντιπροσωπεύει τυχόν ελληνική έξοδος απ την ευρωζώνη".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση