GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολάντ: Η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στην Ευρωζώνη

Η Ελλάδα είναι στην ευρωζώνη και πρέπει να παραμείνει τόνισε πριν από λίγο ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάν κατά την συνάντησή το...


Η Ελλάδα είναι στην ευρωζώνη και πρέπει να παραμείνει τόνισε πριν από λίγο ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάν κατά την συνάντησή του με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Άντώνη Σαμαρά.
«Θα περιμένουμε την έκθεση της τρόικα, για να προχωρήσουμε παρακάτω. Δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χάσιμο. Και από τις δύο πλευρές πρέπει να υπάρξουν δεσμεύσεις και αποφάσεις», συμπλήρωσε ο Γάλλος Πρόεδρος.
Από την πλευρά του ο Πρωθυπουργός, μιλώντας στα γαλλικά μάλιστα, εξέφρασε τις ευχές του για την σημερινή ημέρα μνήμης της Γαλλίας, καθώς είναι η επέτειος απελευθέρωσης του Παρισιού.
«Σήμερα μου δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσω με τον Γάλλο Πρόεδρο τις κοινές μας απειλές και προκλήσεις.
Κάποιοι ποντάρουν ότι η Ελλάδα δεν θα τα καταφέρει. Δηλώνω ότι η Ελλάδα είναι αποφασισμένη να τα καταφέρει. Να παραμείνει μέσα στην Ευρωζώνη και να ξαναπαίξει το ρόλο που της πρέπει.
Μια τέτοια επιτυχία της Ελλάδας θα έχει κι άλλο ρόλο. Θα δείξει ότι η Ευρώπη μπορεί να ξεπεράσει τα προβλήματά της και να πάει μπροστά.
Μοιραζόμαστε με πεποίθηση μαζί με τον Γάλλο πρόεδρο ότι η ανάπτυξη είναι ο μόνος δρόμος. Οικονομίες με ύφεση ισοπεδώνονται. Θέλω να επαναλάβω ότι είμαστε λαός υπερήφανος, δεν μας αρέσει να δανειζόμαστε, έχουμε όλες τις προϋποθέσεις της επιτυχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση