GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

“Λεφτά υπήρχαν” … για συμβούλους!!!

Τις 500.000 ευρώ έφτασαν οι συνολικές αποδοχές των συμβούλων του Παπανδρέου όταν ήταν Πρωθυπουργός! Δεκατέσσερις έως και είκοσι ειδικο...

Τις 500.000 ευρώ έφτασαν οι συνολικές αποδοχές των συμβούλων του Παπανδρέου όταν ήταν Πρωθυπουργός!
Δεκατέσσερις έως και είκοσι ειδικοί σύμβουλοι υπηρέτησαν στο πολιτικό γραφείο του πρώην πρωθυπουργού, από τον Δεκέμβριο του 2009 μέχρι τον Νοέμβριο του 2011, με συνολικές αποδοχές που έφθασαν στη διάρκεια της διετίας στο ποσό των 500.000 ευρώ. Τα παραπάνω γνωστοποιήθηκαν από τη γενική γραμματεία της Κυβέρνησης, σε απάντηση σχετικής ερώτησης των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθη Παναγούλη και Νάσου Αθανασίου.
Στην ερώτησή τους, οι δύο βουλευτές είχαν ζητήσει να ενημερωθεί η Βουλή για τον ακριβή αριθμό των συμβούλων του Γιώργου Παπανδρέου, τον προσδιορισμό του τομέα στον οποίο προσέφεραν τις υπηρεσίες τους καθώς και τη συνολική αμοιβή τους. Επίσης, είχαν ζητήσει να κατατεθούν στη Βουλή οι εκθέσεις-συμβουλές τους, «ώστε να εμφανιστεί το μέγεθος των υπηρεσιών τους προς το Ελληνικό Κράτος και η ανταπόκριση του έργου τους στο μέγεθος των αμοιβών τους».
Στην απάντησή της, η γενική γραμματεία της Κυβέρνησης, διευκρινίζει πως οι ειδικοί σύμβουλοι που υπηρέτησαν στο γραφείο του Πρωθυπουργού (νυν γ.γ. Πρωθυπουργού) με διορισμό ή απόσπαση ήταν τρεις τον Οκτώβριο του 2009, ενώ τον Νοέμβριο ο αριθμός τους ανέβηκε στους 9 και τον επόμενο μήνα έφθασαν στους 14.
Από τον Φεβρουάριο του 2010, ο αριθμός των συμβούλων ανεβαίνει στους 17 για να αγγίξει τους 20 τον Ιούνιο-Ιούλιο του ίδιου έτους.
Όσον αφορά την οικονομική επιβάρυνση, το έτος 2009 οι ειδικοί σύμβουλοι στοίχησαν στο ελληνικό Δημόσιο 62.649 ευρώ, ενώ το έτος 2010 η μισθοδοσία τους ανήλθε στις 505.533 ευρώ για να πέσει το έτος 2011 στις 429.657 ευρώ.
aegeantimes.gr

8 σχόλια

  1. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΡΓΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΧΟΛΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΑΜΠΑΛΕΡΟΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ... ΜΕΡΟΣ

    9/10 ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΚΥΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΘΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΘΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΕΙΟ ΛΑΟΣ.

    ΔΗΜΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ, ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΠΑΝΤΟΥ.

    8 ΣΤΟΥΣ 10 ΖΗΤΑΝΕ ΚΗΡΥΞΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ.

    ΑΛΛΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ( ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ , ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΚΛΠ )

    ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ.ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΩ ΓΙΑ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΩΛΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΜΕ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εσύ..θα πληρώσεις Κλανάρα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να είμαστε λίγο δίκαιοι μήπως πρέπει να την ψάξουμε από τον γερο Καραμαλη ? γιατί όλοι είχαν σύμβουλους και να μην κολαμε στον ένα ? καλα ειναι να μαθαίνουμε αλλά όχι μονόπλευρα .ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Ο Σ ΝΕΟΣ ΚΑΡΑΜΑΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 12,07

    φτουυυυυυυυυυυυυυυ

    σου ρε μπινέ

    χουντικό απόβλητο του πρωκτόυ

    γαμημένε ΝΕΚΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ετσι πεστα 12,07 το τι χρημα εχει φαει η οικογενεια καραμανλη δεν περιγραφεται.


    εσυ 12,23 κυβερνας για τελευταια φορα και αποβλητο και νεκρο μαλιστα εισαι εσυ παλιοκλεφταριο σκατογλειφτη αγαμητε

    Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΣΟΥΣ. ΕΧΕΙ.Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΧΕ 140.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολιτικοοικονομικη ΧΟΥΝΤΑ με τον ιδρυτη της ΓΑΠ να απολαμβανει προνομια και χρημα Ελληνικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση