GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάρος: Ο Πακιστανός καταγγέλλει ότι τον ξυλοκόπησαν αστυνομικοί

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr κατηγορούνται από τον 21χρονο Πακιστανό, πως τον χτύπησαν την ώρα που του πήγαιναν φαγητό στο κε...

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr κατηγορούνται από τον 21χρονο Πακιστανό, πως τον χτύπησαν την ώρα που του πήγαιναν φαγητό στο κελί.
Ο αξιωματικός υπηρεσίας του τμήματος Ασφαλείας αμέσως σχημάτισε δικογραφία μετά την καταγγελία και οδήγησε σε χώρο κράτησης τους καταγγελλόμενους.
Πάντως αναμένεται με το πλοίο της γραμμής ιατροδικαστής από την Αθήνα ώστε να εξετάσει τον κατηγορούμενο για την φρικιαστική κακοποίηση της 15χρονης Μυρτώς και να αποφανθεί εάν έχει πέσει θύμα κακοποίησης και αστυνομικής αυθαιρεσίας.
Αν αποδειχτεί από τον Ιατροδικαστή ότι το χτύπημα ήταν παλιό ή ότι δεν έχει ισχύει κάτι, τότε περνάμε σε άλλες διαστάσεις με το Πακιστανό να προκαλεί μετά τα όσα έχει διαπράξει. Ίσως η αστυνομία να έχει ασχοληθεί πολύ μαζί του και να τον προστατεύει και με το παραπάνω μετά και τα χθεσινά δρακόντια μέτρα που πήρε και την επιχείρηση ‘παραπλάνησης προς τους δημοσιογράφους.
Kαταγγέλει ότι τον χτύπησαν και στο πλοίο αστυνομικοί

7 σχόλια

  1. Ο Πακιστανός είναι προκλητικός. Αφήστε τον για λίγο "ελεύθερο" να δοκιμάσει τη γλύκα των πολιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το τέρας μήπως τα λέει υπό την καθοδήγηση των δικηγόρων του;;Υπόθεση κάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΠΩΣ ΒΑΡΑΝΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οχι οτι δεν ειναι τερας ομως.....δεν ειναι καπως αστοχο την δυσαρεσκεια και την αγανακτηση του ο κοσμος να την βγαζει προς αυτην την κατευθηνση και οχι στους εκλεκτους πολιτικους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ειναι θεμα χρονου να τον φανε μεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θα τον αυτοκτονησουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Πακιστανός που δεν γράφετε ή δεν λέγετε το όνομα και το επίθετο του, εργαζότανε στη Νέα Χρυσή Ακτή (Τσερδάκια) Πάρο ως κηπουρός είπανε και γράψανε οι ειδήσεις. Ο Έλληνας εργοδότης του πως τον είχε; γιατί δεν λέγετε το όνομα και το επίθετο αυτού του Έλληνα; Προφανώς παράνομα, χωρίς ένσημα, χωρίς βιβλιάριο υγείας που απαιτείται για ειδικότητες τουριστικών επαγγελμάτων, χωρίς 8ώρο, χωρίς να τον έχει δηλωμένο στην εφορία. Γιατί να έχει Πακιστανό τη στιγμή που 1.500.000 Έλληνες είναι άνεργοι; γιατί δεν προσελάβανε Έλληνα; για τους λόγους τους προαναφερθέντες. Και τη Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012, στο κανάλι ΝΕΤ,Ειδήσεις, ακούγετε να απαντά τηλεφωνικά στη δημοσιογράφο για τον «ηθικό υπάλληλό του», αλλά η δημοσιογράφος της ΝΕΤ δεν του πέταξε το γάντι… το πώς και το γιατί. Φανταστείτε γιατί θράσος και ανηθικότητα μιλάμε. Βγήκε ο Έλλην εργοδότης και μιλούσε, που είναι παράνομος, που δεν τον συλλαμβάνουν, που δεν του έχουνε απαγγελθεί κατηγορίες, που παραμένει άθιχτος και κύριος στη Πάρο με γραβάτα!!!
    Που είναι η δικαιοσύνη και τα σαΐνια οι δημοσιογράφοι; Που αμείβονται και κάνουνε λειτούργημα και οι δύο; Λέγετε Πάρος Μπλε Δελφίνι , Πέτρος Μασούρας. Ο οποίος δήλωσε θα μπορούσε να γλιστρήσει στα βράχια και να έπαθε ότι έπαθε το θύμα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση