GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ισπανία θα ζητήσει «σύντομα» την πρώτη δόση του δανείου

Την εκταμίευση μιας πρώτης δόσης από το ποσό έως και 100 δισ. ευρώ που η ΕΕ συμφώνησε να δανείσει στη χώρα για την ανακεφαλαιοποίηση των τρ...


Την εκταμίευση μιας πρώτης δόσης από το ποσό έως και 100 δισ. ευρώ που η ΕΕ συμφώνησε να δανείσει στη χώρα για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών της πρόκειται να ζητήσει «σύντομα» η Ισπανία, δήλωσε σήμερα μια εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομίας της χώρας, χωρίς να διευκρινίσει το ύψος του ποσού. δήλωσε σήμερα μια εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομίας της χώρας, χωρίς να διευκρινίσει το ύψος του ποσού.
«Η Τράπεζα της Ισπανίας συνεχίζει την ανάλυση» των τραπεζών που έχουν εθνικοποιηθεί, περιλαμβανομένης της Bankia, που θα είναι οι πρώτες που θα λάβουν κεφάλαια, πρόσθσε η εκπρόσωπος του ισπανικού ΥΠΟΙΚ.
υπενθυμίζεται ότι η ευρωζώνη έχει συμφωνήσει να χορηγήσει στην Ισπανία μια γραμμή πιστώσεων για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών της, που επλήγησαν από την κρίση των ακινήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση