GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΑΕΚ;...

Από τον Νάσο Τσαγκανέλη. http://www.nasostsaganelis.gr/ . Ένα e-mail καρδιάς” (13 Αυγούστου 2012) στο φίλο μου Δημήτρη Μελισσανίδη. ...

Από τον Νάσο Τσαγκανέλη.
http://www.nasostsaganelis.gr/.

Ένα e-mail καρδιάς” (13 Αυγούστου 2012)
στο φίλο μου Δημήτρη Μελισσανίδη.

Δημήτρη,
Ελλάδα χωρίς ΑΕΚ είναι, σαν να μιλάμε για Χριστιανισμό χωρίς Χριστό!
Είναι, σαν να αποφάσισαν ξαφνικά όλοι οι Ελληνες να ονομάζουν την Κωνσταντινούπολη Ισταμπούλ!
Είναι σαν να βλέπουν απαθείς το ΑΤΙΜΩΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ενός έθνους 2,5 εκ τουλάχιστον Αεκτζήδων εντός κι εκτός Ελλάδας.
Δε ραγίζει η καρδιά σου;
Η δική μου ραγίζει.
Πως αντέχεις;
Πως συγχωρείς τους δήθεν μεγαλοεφοπλιστάδες της κατάμαυρης φτώχειας που την πέταξαν χωρίς ν΄ανοίξει μύτη εκτός Ευρώπης! Για πρώτη φορά στην τεράστια ιστορία της !!!
Πως τους αφήνεις τώρα να την αποτελειώσουν, να σβήσουν απ’τον χάρτη τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική ΑΞΙΑ της χώρας.
Ξέρεις – όσο κανένας άλλος – ότι η ΑΕΚ ήταν και είναι η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στο σάπιο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ξέρεις – όσο κανένας άλλος – πόσους τίτλους της έχουν κλέψει εν ψυχρώ οι κόκκινοι και πράσινοι κουρσάροι της βρώμικης παραεξουσίας.
Ξέρεις ότι της άρπαξαν στα χαρτιά το πρωτάθλημα και τα περίπου 30 εκ του Τσάμπιονς Λίγκ… που αν είχε αποτραπεί αυτή η ΑΙΣΧΡΗ ΚΛΟΠΗ – μπροστά στα μάτια όλων – ίσως να μην ήταν στη σημερινή τραγική κατάσταση.
Ξέρω ότι σε πλήγωσε η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΡΕΠΕΙΑ του 2005 από ”Αεκτζήδες”…
Το τρισχειρότερο, ακύρωσαν το γήπεδο – το δεύτερο εαυτό παντοδυναμίας της ΑΕΚ – στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Και το ερώτημα:
θα αντέξεις μέσα σου να ξαναπέσει η Κωνσταντινούπολη;
Η Βασιλεύουσα με την Αιώνια Χάρη της Παναγίας Σουμελά του Πόντου;
Θ’ αντέξεις μέσα σου;
Εγώ πλέον δεν αντέχω. Τρελαίνομαι! Οταν βλέπω το νεόπλουτο κόκκινο λιμενάρχη «μισή τρίχα» μπροστά σου να φτιάχνει στρατό λιγούρηδων για πισώπλατη κυριαρχία στο πρωτάθλημα…
Αυτή τη δυσώδη «τραμπουκίστικη κατοχή» στο ποδόσφαιρο μόνο εσύ μπορείς ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ και το ξέρεις!
Αρκεί να το αποφασίσεις!!!
Το βλέπεις, δεν πάει άλλο. Το αίσχος ξεχείλωσε, παρατράβηξε!
Μόλις προλαβαίνεις.
ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΡΑ!
ΥΓ. Αν ρωτήσεις και τον «δικό μου» – ξέρεις ποιον – αυτό θα σου πει και ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ.
Σώσε την ΑΕΚ.
Το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Την αξιοπρέπεια στο πρωτάθλημα.
Σώσε και τη δική σου καρδιά που είναι βέβαιο ότι υποφέρει.
Είναι αδύνατο να μην πονάει.
Νάσος

7 σχόλια

  1. Ρε δεν παν να χεστείτε λέω εγώ..

    Ο Μελισσανίδης ,ο Κοκκαλης ,ο Βαρδινογιάννης κτλ ΘΈΛΟΥΝ από την πίτα των σχηματιματικων εταιρειών και θέλουν να Βάλουν ΤΖΙΡΑΚΙΑ ως προέδρους , ΑΛΛΆ να γλυτώσουν και τα χρήματα ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ γιατί οι ποδοσφαιριστές συνήθως παίρνουν τα ΑΡΧΊΔΙΑ ΜΟΥ ... ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΆ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΊΣΤΗΚΑ ΧΡΉΜΑΤΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΘΟΎΝ ΝΑ ΠΆΝΕ ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΣΚΟΤΊΑ Η ΡΕΙΝΤΣΕΡ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΌ ..

    ΑΣ ΚΑΤΑΛΆΒΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΌΤΙ Η ΙΝΤΕΡΠΌΛ ΕΊΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ, ΏΣΤΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΎΝ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ FIFA-UEFA ΓΙΑΤΊ ΘΑ ΘΈΛΟΥΝ ΣΊΓΟΥΡΑ ΝΑ ΞΕΠΛΎΝΟΥΝ ΜΕ ΣΤΗΜΈΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΧΡΉΜΑΤΑ ..ΟΙ ΚΟΡΙΟΊ ΕΊΝΑΙ ΕΔΏ ΟΜΩΣ!!!! Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΛΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΈΦΥΓΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΡΩΣΊΑ ΚΑΚΉΝ ΚΑΚΟΣ , ΔΙΑΦΉΜΙΖΕ ΤΣΙΓΆΡΑ ΓΙΑ ΑΝΉΛΙΚΟΥΣ !!!!!ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΈΕΙ ΑΣ ΠΆΩ ΣΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΊΟ ΠΟΥ ΛΈΓΕΤΕ ΕΛΛΆΔΑ ,ΝΑ ΚΆΝΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΆ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΊΑ!!!!


    ΞΕΥΦΤΗΛΕΣ !!!!! ΑΛΛΆ ΚΑΝΗΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΊ ΑΥΤΆ ΚΑΝΕΙΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν γαμιέστε ρε όλα τα ΛΑΜΟΓΙΑ στη Ελλάδα πλάκωσαν..Να πάνε να πληρώσουν τα χρέη τους όπως όλοι οι Ελληνες σε εφορεία και ασφαλιστικά ταμεία .. γιατί οι εργαζόμενοι τους και οι ποδοσφαιριστές παίρνουν τα αρχίδια μου για αυτό στήνουν τα ματς... Αλλιώς να πάνε όπως η Ρέιντζερ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΌ.. ποιοι ΕΦΟΡΙΑΚΟΊ τους έδιναν ενημερότητα , ποιοι από το το ΙΚΑ και της πηγαίνανε στην Ε.Ε.Α ; ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΎΝ άμεσα..

    Δεν θα κόβουν 30 ευρώ από τους γέροντες ,για να λένε μαλακίες οι αθλητικοί παράγοντες και οι δημοσιογράφοι αρκετά έφαγαν αυτά τα χρόνια ΑΥΤΆ ΚΑΙ ΑΥΤΆ ΜΑΣ ΓΆΜΗΣΑΝ ΩΣ ΧΩΡΆ ...

    ΆΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΌΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΌΣ !!! ΠΙΠΕΣ ΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΩΜΑΝΕ 500 ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο καλό και να μας γράφετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ακομα και το ποδοσφαιρο κρατικοδιαιτο ειναι,πωπω η ξεφτιλα τελειωμο δεν εχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΝΤΕΧΕΙ ΑΝΤΕΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. To ΣΔΟΕ έπιασε βενζινοπώλη με θαλαμηγό 30 μέτρων

    Απίστευτη περίπτωση 80χρονης που εμφανίζεται πολυεκατομμυριούχα και … ιδιοκτήτρια γνωστού νυχτερινού μαγαζιού της παραλιακής

    Ιδιοκτήτη πρατηρίου βενζίνης με ...θαλαμηγό μήκους 30 μέτρων, αξίας τουλάχιστον πέντε εκατομμυρίων ευρώ, εντόπισαν πριν δύο 24ωρα στελέχη του ΣΔΟΕ στην Ηγουμενίτσα.

    Στις νέες αποκαλύψεις προχώρησε το σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος αργά το βράδυ της Παρασκευής, ενώ τα μέλη του, εξέτασαν εξονυχιστικά την υπόθεση, παρά την επιμονή του ιδιοκτήτη ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
    Συγκεκριμένα, ο βενζινοπώλης, η επιχείρηση του οποίου έχει έδρα την Πάτρα, υποστήριξε ότι το υπερπολυτελές σκάφος ανήκε σε Αμερικανό επιχειρηματία για τον οποίο διαπιστώθηκε ότι είναι νεαρός εργαζόμενος που πλένει πιάτα σ' εστιατόριο στις ΗΠΑ.

    Αλλά το λαβράκι του ΣΔΟΕ δεν σταμάτησε εκεί. Πλέον διερευνάται η υπόθεση 80χρονης γυναίκας που δηλώνει εισόδημα 12.200 ευρώ και η οποία, όπως έγινε γνωστό, διακινεί στους τραπεζικούς της λογαριασμούς ποσά που υπερβαίνουν τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

    Η 80χρονη εμφανίζεται ακόμη ως ιδιοκτήτρια μεγάλου νυκτερινού κέντρου της παραλιακής λεωφόρου, όπου εμφανίζονται ιδιαίτερα γνωστοί καλλιτέχνες.
    Η διαπίστωση αυτή οδηγεί στο συμπέρασμα ότι μέσω των λογαριασμών της 80χρονης διακινείται μαύρο χρήμα.

    Στελέχη του ΣΔΟΕ κάνουν λόγο για δύο κραυγαλέες όσο και ενδεικτικές περιπτώσεις ύποπτου πλουτισμού και ασύδοτης φοροδιαφυγής.
    Και στις δύο περιπτώσεις οι ελεγκτές του Υπουργείου Οικονομικών θα ελέγξουν τα πλήρη περιουσιακά στοιχεία τους.

    Το ενδιαφέρον για τον βενζινοπώλη - ιδιοκτήτη της θαλαμηγού εστιάζεται στο ποιες είναι οι άγνωστες συναλλαγές του και πως κατόρθωσε να αποκτήσει σκάφος που έχουν στην κατοχή τους συνήθως "ιδιοκτήτες πετρελαιοπηγών καιι όχι βενζινάδικου", όπως έλεγαν χαρακτηριστικά υπάλληλοι του ΣΔΟΕ.
    Από την άλλη πλευρά, έχει ζητηθεί να υπάρξει πλήρης έλεγχος στα λογιστικά βιβλία του νυκτερινού κέντρου της παραλιακής σε συνδυασμό με το άνοιγμα όλως των τραπεζικών λογαριασμών της 80χρονης γυναίκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ante re poytana aekoula poytses poy tha arpaxeis kai fetos kai si naso kopse to pioma gia na blepeis kathara to gamisi tis koloomadas sou.mono emeis sthn atina bad boys-13 metamorfosi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση