GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πανικός στην Συγγρού‏...

Από την Α. Ανδριανού. Αγώνας δρόμου στην Νέα Δημοκρατία μήπως και αναστρέψουν το κλίμα και βγάλουν τον Κεφαλογιάννη γραμματέα. Τελευταίο ε...

Από την Α. Ανδριανού.

Αγώνας δρόμου στην Νέα Δημοκρατία μήπως και αναστρέψουν το κλίμα και βγάλουν τον Κεφαλογιάννη γραμματέα. Τελευταίο επεισόδιο στο σήριαλ:
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, ορίζεται, ως επικεφαλής των οργανωτικών διαδικασιών για το επερχόμενο Συνέδριο του κόμματος, το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας και Γραμματέας Συνδικαλιστικών Φορέων κ. Φίλιππος Ταυρής.
10 λεπτά μετά την ανακοίνωση του γραφείου τύπου, βγαίνει άλλη ανακοίνωση.
Το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της Νέας Δημοκρατίας και Γραμματέας Συνδικαλιστικών Φορέων του κόμματος, κ. Φίλιππος Ταυρής, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας να με ορίσει επικεφαλής των οργανωτικών διαδικασιών για το επερχόμενο Συνέδριο του Κόμματος, αποτελεί για εμένα ξεχωριστή τιμή, αλλά και μέγιστη ευθύνη. Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, υποσχόμενος ότι θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης, με την οποία με περιέβαλε. Μετά από την απόφαση αυτή του Προέδρου, ως αυτονόητη πράξη ευθύνης ήταν η μη υποβολή υποψηφιότητας μου για την ανάδειξη του νέου Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του Κόμματος, με δεδομένο μάλιστα το διακριτό ρόλο που θα πρέπει να έχει ο επικεφαλής εκάστου οργάνου».
Το μόνο που δεν γράφουν οι ανακοινώσεις είναι υπερ ποιανού υποψηφίου γίνονται όλα αυτά, αλλά νομίζω πως είναι περιττό
Ήρεμα παιδιά, ο πανικός είναι κακός σύμβουλος, άσε που αν δεν το κοντρολάρεις βγάζει μάτια και πετυχαίνει το αντίθετο από αυτό που θες...

3 σχόλια

  1. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΩΣ Ο ΝΙΚΗΤΑΣ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος Κεφαλογιαννης αυτος που απο βρακοφορος φορεσε φουστιτσα και φιλησε κατουρημενες ποδιες να τον παρει πισω ο Αντωνακης και να ειναι
    υποψηφιος???????
    Τα τομαρια αυτα θα πληρωσουν πρωτα
    τον πονο και το αιμα που φερνουν καθημερινα στους Ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απίστευτο!!
    Συνεχίζει τις διακοπές του στην Αιδηψό ο Τσίπρας!!!
    Μέχρι και ο ΓΑΠ γύρισε Αθήνα!
    (για λίγο, βέβαια)..

    Μπορεί οι εξελίξεις στην οικονομία να είναι ραγδαίες και οι πιέσεις για την Ελλάδα ασφυκτικές, ωστόσο ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ δεν φαίνεται να πτοείται παρόλο που ήδη έχει κερδίσει κατά κράτος τον Γιωργάκη στο ποιος θα κάνει μεγαλύτερες διακοπές, μιας και ο Γιωργάκης επιστρέφει στην Αθήνα στα μεσοδιαστήματα των διακοπών!

    Μετά το Ρέθυμνο και τη Νάξο, ο κ. Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Εύβοια και συγκεκριμένα στην Αιδηψό.

    Είχε μια σκασίλα αυτός για το τι γίνεται στη χώρα...

    Κάνει τις διακοπές του και αφήνει τον Σαμαρά να τρέχει στην Ευρώπη...
    ΝΑ ΜΑΣ...ΞΕΣΚΑΤΩΣΕΙ


    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση