GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρήτη: Τον σταμάτησαν, τον ξυλοκόπησαν και του έκαψαν τη μηχανή!

Ένα περίεργο περιστατικό , που σημειώθηκε τις πρώτες πρωϊνές ώρες, στην περιοχή της Φορτέτσας, στο Ηράκλειο ερευνά το Β’ Αστυνομ...


Ένα περίεργο περιστατικό , που σημειώθηκε τις πρώτες πρωϊνές ώρες, στην περιοχή της Φορτέτσας, στο Ηράκλειο ερευνά το Β’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, περίπου στις 2.00 τα ξημερώματα,  άγνωστοι άνδρες είχαν στήσει καρτέρι σε νεαρό οδηγό δίκυκλης μοτοσικλέτας και αφού τον σταμάτησαν στο δρόμο, τον κατέβασαν από το όχημα, τον ξυλοκόπησαν και έβαλαν φωτιά στο όχημα.
Ο οδηγός δεν φέρεται να τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ o ίδιος ήταν που ειδοποίησε την αστυνομία αλλά και την Πυροσβεστική, κλιμάκιο της οποίας έσπευσε στο σημείο προκειμένου να σβήσει την πυρκαγιά .
Φωτιά εν κινήση
Λίγο νωρίτερα, περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία είχε κληθεί να σβήσει μία ακόμα φωτιά σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, αυτή τη φορά στην περιοχή του Ρεθύμνου.
Η φωτιά, σύμφωνα με τις πληροφορίες ξεκίνησε ενώ το όχημα βρισκόταν σε κίνηση, ευτυχώς όμως ο οδηγός πρόλαβε να απομακρυνθεί χωρίς να τραυματιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση