GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνέχεια της καταγγελίας για τον Αντ. Μανιτάκη στο Πήλιο...

Aπό το http://www.e-volos.gr . ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ συνέχεια και πάλι με βίντεο, από αυτούς που φώναξαν, βιντεοσκόπησαν τον υπουργό και βρέθηκαν στ...

Aπό το http://www.e-volos.gr.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ συνέχεια και πάλι με βίντεο, από αυτούς που φώναξαν, βιντεοσκόπησαν τον υπουργό και βρέθηκαν στο τμήμα
Σχεδόν ένα 24ωρο μετά την πρώτη καταγγελία αναγνώστη του e-Volos.gr, η οποία έκανε το γύρο της χώρας και τα στοιχεία του οποίου είναι στην διάθεσή μας, ο ίδιος αναγνώστης επανήλθε και μάλιστα με νέο βίντεο, στο οποίο, όπως υποστηρίζεται στην καταγγελία του, μπορεί να ακούσει κανείς ξεκάθαρες απειλές εναντίον του από άνθρωπο που σχετίζεται με τον υπουργό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την πρώτη καταγγελία, η οποία αποτελεί και ιστορικό της υπόθεσης, πατώντας ...ΕΔΩ.

Η δεύτερη καταγγελία αλλά και το βίντεο που την συνοδεύει έχουν ως εξής:
"Σε συνέχεια του περιστατικού με την διαμαρτυρία προς τον υπουργό Αντώνη Μανιτάκη που σας απέστειλα χθες, σας αποστέλλω τώρα το βίντεο με τις απειλές του επιστάτη του υπουργού προς τον καμεραμάν.
Ο επιστάτης του υπουργού απείλησε τον χειριστή της κάμερας (όπως φαίνεται στο βίντεο) με τις φράσεις «φύγε το καλό που σου θέλω!... φύγε... το χωριό είναι άσχημο!... φύγε... σε προειδοποιώ!... φύγε σου λένε... σε προειδοποιώ!!!».
Το ότι ο συγκεκριμένος πολίτης είναι επιστάτης στο σπίτι του υπουργού Μανιτάκη, το ανέφεραν κάτοικοι του χωριού".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση