GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιερώνυμος: «Οι ξένοι πάντοτε κοίταγαν τα δικά τους συμφέροντα»...

 Στην ανάγκη της ενότητας του λαού αναφέρθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος κατά το σημερινό του κήρυγμα στον εορτασμό στο Προσκύνημα της...

 Στην ανάγκη της ενότητας του λαού αναφέρθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος κατά το σημερινό του κήρυγμα στον εορτασμό στο Προσκύνημα της Παναγίας στην ορεινή Αγιάσο της Λέσβου.
Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών πέραν του θεολογικού του κηρύγματος, που αφορούσε το φιλάνθρωπο πρόσωπο της Παναγίας, σημείωσε την ανάγκη της ενότητας του ελληνικού λαού, προκειμένου να αντιμετωπισθούν τα πολλά του προβλήματα. «Ας μην περιμένουμε λύσεις από τους ξένους, οι ξένοι πάντοτε κοίταγαν τα δικά τους συμφέροντα» τόνισε ο Αριχεπίσκοπος.
Στη σημερινή Θεία Λειτουργία στο χιλιόχονο προσκύνημα της Αγιάσου στις πλαγιές του Λεσβιακού Ολύμπου χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών, ενώ παρέστησαν ο οικοδεσπότης Μητροπολίτητς Μυτιλήνης Ιάκωβος και ο Μητροπολίτης Ικονίου του Οικουμενικού Πατριαρχείου Θεόκλητος.
Στον εορτασμό την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χαράλαμπος Αθανασίου.
http://www.agioritikovima.gr/eipan/8948-archiepikopos-i

5 σχόλια

  1. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΑΣΩΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

    ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΧΘΡΙΚΟΙ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

    ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΞΕΝΟΙ ΕΠΙΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΠΟΡΔΗΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΦΑΣΙΣΤΟΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟΙ, ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΕΛΛΑΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λέρες ρασοφόροι έχετε βρομίσει τον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή ποιανού συμφέρον συμφέρον να κοιτούσαν οι ξένοι. Γι αυτό το λένε συμφέρον. Μιλάει και ο διευθύνων σύμβουλος του μεγαλύτερου θεοκρατικού τραπεζικού οργανισμού στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση