GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμικάζι βομβιστής ο δράστης στο Μπουργκάς

Καμικάζι βομβιστής, που ήταν αποφασισμένος να θυσιάσει τη ζωή του για να σκοτώσει άλλους, ήταν ο δράστης της αιματηρής επίθεσης κατά τ...

Καμικάζι βομβιστής, που ήταν αποφασισμένος να θυσιάσει τη ζωή του για να σκοτώσει άλλους, ήταν ο δράστης της αιματηρής επίθεσης κατά τουριστικού λεωφορείου που μετέφερε Ισραηλινούς, στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας.
Όπως δήλωσε ο Γκεόργκι Ίλιεφ, της ομάδας των ειδικών της Εθνικής Υπηρεσίας Ερευνών που ασχολούνται με την υπόθεση, ο δράστης ήταν ένα άτομο αποφασισμένο να θυσιάσει τη ζωή του προκειμένου να σκοτώσει άλλους.
Σύμφωνα με τον Ίλιεφ ορισμένοι από τους τραυματίες θα πρέπει να καταθέσουν εκ νέου, καθώς η φαρμακευτική αγωγή που ήταν αναγκασμένοι ν’ ακολουθήσουν ενδεχομένως να είχε επηρεάσει την ικανότητά τους να παράσχουν αξιόπιστες πληροφορίες.
Όπως εξήγησε, οι βουλγαρικές αρχές έχουν ήδη στείλει στο Ισραήλ συμπληρωματικές ερωτήσεις για ορισμένους από τους μάρτυρες, οι οποίοι έχουν επιστρέψει στην πατρίδα τους, και οι καταθέσεις τους, μόλις ολοκληρωθούν, θα αποσταλούν εκ νέου στη Βουλγαρία.
Πέντε Ισραηλινοί τουρίστες, ο οδηγός του λεωφορείου και ο δράστης σκοτώθηκαν σε επίθεση σε τουριστικό λεωφορείου που μετέφερε Ισραηλινούς τουρίστες στις 18 Ιουλίου. Το Ισραήλ επέρριψε ευθύνες στο Ιράν, το οποίο όμως αρνήθηκε κάθε σχέση με την τρομοκρατική ενέργεια.
Σύμφωνα με τον Ίλιεφ η διεθνής πρακτική στη διερεύνηση τέτοιου είδους υποθέσεων έχει δείξει ότι οι έρευνες διεξάγονται υπό δύσκολες συνθήκες και συνήθως διαρκούν δύο ως πέντε χρόνια.

1 σχόλιο

  1. Ανατριχιαστικό βίντεο: Σύριοι ισλαμιστές επαναστάτες πετάνε από την ταράτσα ταχυδρομικούς υπαλλήλους.

    Το αλαλάζον πλήθος παρακολουθεί τους ισλαμιστές Σύρους επαναστάτες του κώλου να πετάνε τα πτώματα ταχυδρομικών υπαλλήλων που έχουν εκτελέσει από την ταράτσα κτηρίου του κρατικού Ταχυδρομείου, φωνάζοντας "Αλλάου ακμπάρ".

    Μόλις τα πτώματα σκάνε στο έδαφος οι κάφροι τρέπχουν να τα φωτογραφίσουν...

    Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο:

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση